cu multa caldura, bun venit in sanul marii noastre familii, pacat a a trebuit sa ti cunoastem printesa in acest mod, i mi pare rau pt pierderea ta, a voastra, i mi pare rau ca a trebuit sa cunosti aceasta treistete si durere. De acum nu vei mai fi singura, ne vei avea pe noi, mame care cunoastem aceasta durere. Alessia Mariuca este sus la DD acum, de acolo are grija de voi parintii ei, va iubeste si de acum incolo va va proteja. Cat despre faptul ca vei mai avea sau nu copii, lasa timpul sa mai treaca putin, cand va veni vremea se v intampla ai sa vezi, i ti spun asta din experienta, asa am patit eu, nici prin gand nu mi trecea sa raman repede insarcinata, eram ferm convinsa ca nu voi mai face alt copil pt ca nimeni niciodata nu mi poate oferi garantia ca va fi bine, ca va fi sanatos, asa ca a avut DD grija de asta. Acum doar ma rog la DD sa fie totul bine.
pt
Alessia Mariuca

alaturi de toate mamicile pentru sufletelul ingerasei tale ALESSIA-MARIUCA, si pentru voi, parintii ei sa aveti putere sa mergeti mai departe.Acum trebuie sa fiti mai uniti ca oricand! pupusi! (asa ii spuneam iubitei mele ROMINA IOANA)
pentru
Mariuca

Imbratisari calde si pufoase si din partea Cristinico
Scumpa mea stiu cat doare si cat este de greu...Si data asta de 1 martie...ziua tatalui meu...ziua cand m-am intors acasa de la spital cu bratele goale, fara fetita mea draga si iubita...cate amintiri dureroase imi trezeste si mie...Sa nu spui ca o inlocuiesti pe Mariuca daca mai faci un bebe...Va fi sau mai bine zis vor fi fratiorii si surioarele ei...o sa stati la povesti si le vei spune cum arata un ingeras...surioara lor Alessia-Mariuca. Sunt unii oameni care se intreaba cum arata ingerii, noi, mamicile de ingerasi, ii cunoastem...sunt copilasii nostri...

frumoasa ca ea....si o
din suflet....

CU DRAG.
.Multe
si multa

CU DRAG SI TE
.
si zbor lin printre 
; de multe ori nici nu stiu ce sa zic in asemene situatii, insa sunt langa tine cu sufletul si gandul
si o
pentru sufletelul ei....
si un