, stiu ca azi e o zi care ar fi trebuit sa fie plina de rasete, imbratisari, flori si cadouri...stiu ca azi, Emmanuel- Ema, cum ii spui tu, ar fi trebuit sa implineasca 5 anisori dar mai stiu si ca azi, mai mult ca oricand, in locul rasetelor vor curge lacrimi amare, ca florile vor fi asezate intr-un loc in care Emmanuel nu ar trebui sa fie si ca in loc de cadouri, i se vor aduce lumanari.....Nu sunt fizic langa tine dar iti simt durerea si ma doare atat de tare... si as vrea sa pot da timpul inapoi.... Imi pare rau Georgeta...imi pare atat de rau....
As vrea ca azi, cand vei simti o adiere de vant pe obraz, sa te gandesti ca Ema e langa tine, te mangaie si iti da un pupic si atunci cand vei auzi o pasare cantand, sa te gandesti ca Ema iti vorbeste......eu asa fac.....Si vreau sa cred ca Emma mea , impreuna cu toti ceilalti ingerasi adunati acolo sus, il sarbatoresc pe Ema, jucandu-se printre nori
! Te imbratisez indelung si iti sunt alaturi cu gandul si cu sufletul....

Chiar daca nu stiu ce sa spun sau cum sa ma comport si chiar daca poate gresesc de multe ori, sa stii ca si eu sunt aici alaturi de tine.
Angela, mami de ingeras jucaus Calin Gabriel
cu mult,mult drag si te asteptam sa revii pe forum.Stiu ca este greu dar iti face bine sa scrii cat mai mult.Sa nu uiti visul meu legat de Emma,a fost un semn pt tine.Pe mine m-a "insarcinat"Emma sa ti-l transmit,pt ca probabil sufletul tau era prea plin de durere.Te imbratisez cu mult drag.Adriana
, vezi ca vor fi pe prima frunza ruginie care iti va iesi in cale
. Priveste-o si zambeste-i iar apoi, pupicii vor zbura imediat in sufletul tau.