Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Grupuri de suport ‹ Pentru Mamele de Ingeri
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Cristina - Maria, puisorul nostru drag

Despre si pentru ingerasii lor
Scrie un răspuns
153 mesaje • Pagina 1 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9

Cristina - Maria, puisorul nostru drag

Mesajde gabriela m pe 13 Ian 2009, ora 10:06

4 feb....11 luni de cand te-ai nascut puisor............12 feb.............11 luni de cand te-am tinut prima si ultima oara in brate..........mi-e dor ingeras de tine..........atat de dor.
Buna ziua, intru des pe site, va citesc povestile si plang, ma gandesc la cei plecati de langa mine si plang......Am scris foarte rar cate ceva, as fi vrut sa scriu dar nu stiu ce ma opreste, cred ca imi zic ca orice as spune e banal sau ca ar fi prea putin pe langa durerile de aici. Stiu ca nu-i asa, si o sa incerc sa scriu mai mult.
Am incercat de cateva ori sa scriu povestea mea, dar o lasam mereu pe maine.....azi o fi venit si acel maine.....
In 1998, cand a murit bunica materna, bunica la care imi petreceam vacantele, desi nu mai eram un copilas (aveam 20 de ani), am simtit ca s-a dus copilaria , ca a plecat cu bunica si sufeream ingrazitor, era prima mare pierdere din viata mea. Ma durea ca nu mai este si mi se parea nedrept sa moara la 70 si ceva de ani, mai ales ca parea sanatoasa si a muncit pana cu 2-3 luni inainte (cancerul ...)
Dupa 3 ani si cam 2 saptamani, de Sf. Stefan s-a dus definitiv la bunica surioara mea mai mica, implinea in acea zi 13 ani si o luna....si nu-i durere mai mare pe lume decat un parinte care isi pierde copilul, asta auzeam in jurul meu si toata lumea se uita compatimitor la ai mei. Ma uitam la mama si la tata si ii vedeam cum parca se micsoreaza si imbatranesc din cauza durerii (noi eram 4 frati si ea era cea mai mica)m mult timp parca ma paraliza faptul ca toate erau ca inainte si viata isi urma cursul cand sufletul meu striga "mai oameni buni a murit un copil, nu vede nimeni?".
I n iunie 2007 la o saptamana dupa ce facusem un an de la nunta mi-am dat seama ca sunt insarcinata si m-am gandit surioara mea mi-a trimis o fetita frumoasa ca ea si de acolo de sus si cu bunica vegheaza asupra noastra si.....a fost o fetita......cea mai frumoasa si asteptata fetita, ce mult o iubeam, ce mult ne-am dorit-o....cum vorbea tati cu ea seara cand venea de la serviciu, si ii raspundea lovind cu piciorusele, ii punea muzica pt copii, sa danseze fata tatii....
Cand s-a nascut surioara mea, aveam 11 ani si eram cea mai fericita, o dorisem atat de mult, mereu ii spuneam mamii ca as vrea sa avem un bebelus ...
La fel a fost si cu Cristinica , atat de mult am dorit-o..... de parca Dumnezeu imi dadea ce-mi doream , dar nu ma lasa sa ma bucur prea mult de "daruri"....
Puiul nostru, n-a trait decat 8 zile, am reusit sa o botezam, desi preotul de la spital, cand ne-am dus ne-a zis ca nu avem programare si ne-a refuzat....ce daca copilul e la terapie intensiva....va trebuie programare....scrie in tot spitalul...
Imi pare rau ca n-am putut s-o tin mai mult in brate, i-am pupat manutele si piciorusele, dar fiind legata la aparate nu am avut cum s-o tin in brate, in momentul cand a murit m-a intrebat doctorul daca vreau s-o tin in brate si m-au lasat apoi acolo langa aparatul unde statuse, m-au lasat s-o tin, s-o sarut, s-o mangai, sa-i cant, sa-i spun tot ce-mi dorisem pentru ea si pentru noi si n-a mai apucat sa se intample...am stat acolo aproape o ora, ma uitam la ea si ii suflam usor pe fata pe ochisori si o rugam sa respire, sa deschida gurita si sa planga, sa deschida ochii sa ne mai vedem odata, macar o data copile drag....
In curand scumpa mamii in loc sa te aniversam si sa-ti cantam La multi ani, o sa faca mamii inca o coliva si va veni la tine, la mormant cu tatii cu bunicile tale si te vom plange iarasi :(( si ne vom ruga pentru tine, mai degraba la tine cum a zis preotul care te- a inmormantat, 'rugati-va la ea, ca e un inger neprihanit , nu pt ea ca n-are pacate' [-o<
Mama are 3 copii aici si un ingeras in ceruri, si nici un nepotel, pentru ca eu am doar un ingeras in ceruri...
Scuzati-ma ca am scris atat de mult, dar de atata timp incerc, incat acum parca nu ma mai opresc....Va multumesc ca m-ati ascultat.
Pentru toti ingerasii nostrii un brat de @};- si pentru sufletele noastre [-o<
Gabi, mamica de ingeras Cristinica, cea mai frumoasa bebelusha si mamica lui Tudor-Stefan, puiucul meu aici pe pamant.
gabriela m

Locaţie: buzau
  • YIM
Sus

Re: Cristina - Maria, puisorul nostru drag

Mesajde nicoleta pe 13 Ian 2009, ora 10:29

Buna, Gabriela draga!
Ai asa un suflet de frumos... si atata sensibilitate iti dicteaza cuvintele...
Offffff, ...daca ai sti...cat regret ca si tu ai trecut prin acest mare necaz de a-ti pierde ce ai mai scump in lumea asta pamanteana.
Dar Cristina te vede si te aude, scumpa mea, sa-i zambesti, daca poti sa-i si vorbesti si vei simti o liniste care iti va mangaia sufletul, ca va fi zambetul ingerasei tale care va veni spre fiinta ta sa o linisteasca.
Te imbratisez si ma bucur ca esti un om puternic, ...doar oamenii puternici au curaj sa vorbeasca despre off-urile lor.
Ori de cate ori vei simti nevoia sa te plangi cuiva, sa fin auzita si inteleasa, deschide usa familiei E.M.M.A. si vei simti cum caldura sufletelor noastre iti vor mai alina din dorul puternic.
Te investesc si pe tine, cu titlul de zana de ciocolata, pentru ca asa numesc eu sufletele frumoase.
Te pupacesc pupaceste cu pupici pupaciosi, care sunt magici si reusesc sa aseze zambete si pe cel mai trist obrajor.
Pentru tine, scumpa mea, @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-
Pentru ingerasa ta, rugaciuni si multa lumina.
Sfanta Fecioara te va avea mereu in grija Ei si vei reusi sa infrunti momentele dificile ale vietii, vei reusi sa traiesti frumos si demn pentru ca in viata vesnica sa fi langa ingerasa ta.
Cu mult drag, Nicoleta!
Pentru toti ai tai plecati intre astre, Dumnezeu sa-i odihneasca.
Si eu imi ador bunica, ...plecata de mult dintre noi, ...insa in sufletul meu va fi mereu, iar despre ea nu e zi sa nu vorbesc, ...offf, cat o iubesc, si cata nevoie mai am de zambetele si sfaturile ei...
Noo, pupici, tot eu, cu mare drag si admiratie.
nicoleta

Locaţie: petrosani
Sus

Mesajde crisstynna pe 13 Ian 2009, ora 11:09

Buna Gabriela draga....Pur si simplu mi-au dat lacrimile la povestea ta....simt ca ma sufoc vazand tot timpul noi mame,noi povesti cu ingerasi....Mi se rupe sufletul....Nu am cuvinte,stiu ca nimic si nimeni nu te va face sa te simti mai bine....dar acum ca ai avut puterea sa scri,sa vorbesti despre Cristinica ta...vei vedea ca vei gasi putina alinare.Aici eu una am descoperit prietene adevarate,si pe tine de acum te consider prietena mea....Scumpa mamica de ingeras frumos...Dumnezeu sa va dea putere si liniste,si cand va veni vremea ne vom reintalni cu puiutii nostri si atunci ii vom putea tine in brate pt totdeauna....si vom fi cu ei mereu...Pana atunci poate Dumnezeu se va indura de durerea noastra si ne va da si noua puiuti sanatosi care sa ne mangaie sufletul.Sa nu iti pierzi niciodata speranta si credinta.Dumneze sa fie alaturi de voi...Pt sufletelul nevinovat al fetitei tale aprind o lumanare si o @};- ....Te pup si te imbratisez cu drag,Cristina,mamica ingerasului Razvan O:-)
crisstynna

Locaţie: cluj-napoca
Sus

Mesajde nicoleta pe 13 Ian 2009, ora 11:42

Buna, Cristina draga!
Scumpa mea, esti minunata. Oare iti dai seama cat frumos daruiesti prin cuvintele tale sensibile?
Te imbratisez si ai mare grija de sufletul tau minunat.
Pentru tine, cu drag, @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-
Te pupacesc pupaceste cu pupici pupaciosi, Nicoleta.
Numai bine, Dumnezeu sa te ajute, draga mea.
nicoleta

Sus

Mesajde Bianca pe 13 Ian 2009, ora 12:12

Draga Gabriela >:D< ,........as vrea sa iti pot smulge durerea si dorul din sufletul tau incercat... =(( ....as vrea sa gasesc cuvintele magice care, ca prin farmec, sa vindece ranile atat de adanci.......

Citindu-ti povestea, mi-am reamintit de clipele in care am tinut-o in brate pe Emma mea...cum asteptam sa deschida ochisorii, cum am mangaiat-o, cum i-am cantat, cum i-am sarutat fetisoara si manutele si cum am incercat sa-mi intiparesc in memorie, fiecare detaliu, stiind ca nu o voi mai vedea nicodata.....cel putin nu aici, pe pamant..... Asa ca stiu cat doare....stiu ce simti....stiu ce e in sufletul tau si stiu ca doar timpul iti va mai atenua durerea....dar nu stiu cum ai sa te descurci cu dorul.....
Insa, sper ca, alaturi si impreuna cu noi, sa poti sa-ti traiesti viata mai departe, cu gandul ca puisorul vostru drag, Cristina-Maria, ca este alaturi de sora si de bunica ta, care au grija de ea si ca ele, impreuna va vor veghea si va vor proteja...

Nu este cazul sa-ti ceri scuze pentru cat ai scris....pentru asta exista acest loc.....intra si scrie despre ce simti, ori de cate ori vei simti nevoia...vei vedea ca te va ajuta.....drept dovada ca nu te mai puteai opri ;) .....
Sunt alaturi de tine si de mama ta, mama si bunica de ingeras...Va imbratisez cu drag si primeste, te rog, pentru Cristinica si pentru sora ta, un buchet de @};-
...in memoria Lor si cu tot sufletul alaturi de Voi! Bianca
http://www.biancabrad.com/pierderea_sarcinii/
http://www.youtube.com/watch?v=lx74_vfrLcE
Bianca
Fondator E.M.M.A.

Locaţie: Bucuresti
  • Site web
Sus

Mesajde Betty pe 13 Ian 2009, ora 14:14

Draga Cristina, >:D< incerc sa ma adun si sa-ti scriu cuvinte de regret si de incurajare, insa suferinta ne face sa inmarmurim... :((
Ma bucur ca ai avut puterea necesara sa ne impartasesti din durerea ta sufleteasca, insa nu am bucur ca familia noastra "Mame de ingeri" a mai adaugat un membru indoliat...era mult mai frumos si mai bine sa ne fi cunosut in alte imprejurari.
Am sa ma rog si pentru O:-) tau, si pentru voi cei ramasi cu amintirea ei.
Iti ofer @};- si prietenia mea sincera, sa fim alaturi in toate.
"Salvand o viata, salvezi o lume !"
Betty

Locaţie: Sibiu
  • YIM
Sus

Mesajde Rodica pe 13 Ian 2009, ora 16:14

Draga Gabriela , iti transmit toata compasiunea mea pentru pierderea suferita si ma rog Lui D-zeu , ca acolo sus, unde sunt ingerasii, sa-i aiba in grija Sa mereu , asa cum am fi facut si noi, mame iubitoare . Acum stiu ca durerea si suferinta este atat de mare , lacrimile dupa ingerasa ta sunt atat de grele , sufletul este atat de intristat , incat orice cuvant devine inutil in fata suferintei si desnadejdii...poate ca doar trecerea timpului va reusi sa domoleasca intr-un fel , crancena durere .
Singura ta speranta sta acum in Cel de Sus, care vede si aude strigatul durerii...cere-i ajutor si mangaiere , iar El iti va trimite alinarea si speranta de care ai acum atata nevoie.
Pentru O:-) Cristina [-o< si @};- .
Pentru tine, draga mamica , >:D< >:D< .
Rodica

Locaţie: Arad- Romania
Sus

Mesajde Angela pe 13 Ian 2009, ora 18:17

Draga Gabriela,mamica de ingerasa preaiubita Cristina- Maria,
iti spun si eu un sincer "Imi para rau" pentru pierderea suferita.Nu prea stiu ce cuvinte ar putea traduce dorul imens pe care il simtim in fiecare zi...cat de greu este sa vrei sa-ti iubesti copilul asa cum stim a o face noi oamenii....imbratisandu-l, leganandu-l, sarutamnu-l, mangaindu-l...si ce facem in schimb?...ne rugam pentru ei,aprindem lumanari, ducem flori la mormintelele lor.....offffffffffff... :( ..............si totusi....dincolo de aceasta durere imeeeeeeeeeeeeeeeeensa.....apare o raza de soare....ei....ingerasii nostri dragi sunt bine,acolo in lumea sfanta in care odata,cand va vrea Doamne Doamne,vom putea sa-i imbratisam, sa-i leganam, sa-i sarutam, sa-i mangaiem....
Iti doresc ca in fiecare zi sa afli motorasul acela interior,al sperantei, care sa iti calauzeasca pasii. Sa fii puternica si sa primesti ....cand sufletul va fi pregatit....sansa unui nou inceput!
Pentru ingerasa ta, @};- @};- @};- si pentru tine o imbratisare calda si sincera de la Angela,mami de ingeras jucaus Calin Gabriel (*)
Angela, mama ingerasului Calin Gabriel si a unei minuni pe Pamant, Octavian Andrei
Angela

Locaţie: TIMISOARA, ROMANIA
Sus

Mesajde veronicamincu pe 15 Ian 2009, ora 02:29

buna Gabriela draga
imi pare foarte rau pentru ingerasa ta Maria ...imi este foarte greu sa spun ceva.....mi as dori sa ti smulg durerea ce ti apasa sufletul dar..........nu pot....
si eu mi am dorit foarte mult sa am un bebe si asa cum spui tu Dumnezeu mia dat ce mi am dorit ...dar mi a luat o inapoi la el in imparatia cerului ca sa poata veghea asupra noastra......sunt sigura ca si Cristina Maria este acum tot langa DD si chiar daca tu nu o vezi ea iti este alaturi ........este ingerul tau pazitor si de acolo de sus te priveste si te iubeste asa cum ar fi facut aici pe pamant
te imbratisez draga mea din departare si iti doresc multa sanatate tie si familiei tale iar pentru ingerasa ta multe flori si rugaciuni
:*
mamica ingerasei Alessia Nicoleta
https://www.facebook.com/pages/Veronica ... 8773244725
https://www.facebook.com/profile.php?id=100001083837322
http://s837.photobucket.com/albums/zz295/veronicamincu/
veronicamincu

Locaţie: Harlow,uk (oras natal Buzau,Romania)
  • YIM
Sus

Mesajde gabriela m pe 15 Ian 2009, ora 17:24

Va multumesc pentru toate cuvintele voastre. Imi pare rau ca ne intalnim aici sa vorbim despre visele noastre spulberate, in loc sa ne laudam cu pruncii nostri si sa ne dam sfaturi privind cresterea lor. Dar poate Dumnezeu nu ne-a uitat si n-o sa fim toata viata doar mame de ingeri...
va >:D< cu drag si trimit @};- si [-o< pentru toti O:-)
Gabi, mamica de ingeras Cristinica, cea mai frumoasa bebelusha si mamica lui Tudor-Stefan, puiucul meu aici pe pamant.
gabriela m

• YIM
Sus

Mesajde gabriela m pe 15 Ian 2009, ora 17:38

codruta_theo scrie:Pe de alta parte nu pot sa nu ma gandesc ca, spre deosebire de mine, tu ai putut macar sa o tii in brate, sa o simti, sa o dezmierzi timp de 8 zile...iar mie, in nemernicia mea de mama cu tot sufletul, mi se pare acum un privilegiu, pentru ca eu nu am apucat nici sa-mi vad baietelul, dar sa-l tin in brate....nici atat.
Sunt insa alaturi de tine cu tot sufletul meu de mama de inger...
Cu drag, Codruta

Da Codruta te inteleg, am gandit si eu asa...dupa ce Cristina a plecat la DD, m-a sunat o prietene care pierduse cu cativa ani in urma o sarcina la 3 luni (acum are un baiat de 1 an jum), si-mi spunea ca stie ca e greu ca si ea a trcut prin asta. M-am revoltat in sufletul meu, cum adica a trecut prin asta, nici nu-l simtise miscand, pe cand eu am nascut la termen si mi-am vazut fata si am auzit-o plangand, o sarcina pierduta nu seamana cu un copil care moare, n-are cum sa ma inteleaga.....Asta am gandit eu atunci, cand durerea mea era cea mai mare...dar mi-am adus aminte de ce mi-a zis o colega de facultate cand mi-a murit surioara:"ce mare lucru, nu-i asa de greu pentru parintii tai ca mai au 3 copii, o sa-si revina repede" M-au socat vorbele astea, fiecare copil are locul sau si poti sa ai 10, cand unul pateste ceva suferi cu tot sufletul. mi-am adus aminte de vorbele astea si cat de mult m-a durut atunci si ma gandesc la vorbele astea de cat ori "invidia" s-o numesc asa imi da tarcoale.Sper ca ma intelegeti si nu mi-o luati in nume de rau sinceritatea
gabriela m

• YIM
Sus

Mesajde nicoleta pe 16 Ian 2009, ora 14:15

Buna, scumpa mea Gabriela.
Draga noastra draga, sti...in lumea asta pamanteana, , putem spune cu certitudine ca fiecare durere doare, dar...durerea pierderii unui prunc este cea mai mare durere, si ...impletita cu dorul care se spune de catre stramosii medicinei ca doare enorm, ...nu gasim cuvinte ca sa temperam temerile, off-urile si frustarile ce vin in urma acestor dureri. Neputinta ne face sa credem ca trupul nu mai poate trai, ca nu mai vrea apa si hrana, lumina si oameni, ...nimic. Insa, tot acest imens de negru ce se aseaza pe suflet, creaza confuzii, ...multe confuziii.
Sti, ...nu cred ca o mama sufera mai putin decat alta atunci cand isi pierde un prunc, nu cred ca daca mai ai acasa cativa copii, sau ai stat mai mult timp cu cel pierdut, poate alina din durerea ce rupe sufletele. E pur si simplu cea mai mare durere.
Noi, in realitate suntem mult mai puternici decat stim, iar daca avem langa noi, oameni minunati ca si Codruta, sa sti ca reusim sa inlaturam acel negru care ne incarca negativ fiecare gand si fiecare pas.
Draga mea,eu cred ca , Codruta de fapt doreste sa-ti transmit faptul ca fiecare om indurerat trebuie sa caute in jurul lui, in viata lui, clipe bune, aspecte pozitive, de care sa se agate, si cu care sa se consoleze, hranindu-si sufletul si nelasandu-l sa se stinga sau sa se urateasca.
De aceea, te sfatuiesc si eu sa te consolezi cu tot ce este frumos sau bun in jurul tau, ...si daca crezi ca nu e, fi mai atenta ca vei zari aceste aspecte frumoase si bune ale vietii, iar eu sper sa le zaresti cat mai curand.
Te imbratisez cu mare drag si ai grija de tine .
Te pupacesc pupaceste cu pupici pupaciosi care vor aseza pe chipul tau un zambet cu siguranta.
Pentru sufletul tau frumos de mamica iubitoare, @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-
Cu mare drag, Nicoleta!
Codruta draga, daca am gresit dandu-mi cu parerea despre ce ai vrut tu sa transmiti, imi cer scuze. Eu asa am simtit, asa am interpretat, ca fiecare din noi trebuie sa ne agatam de ce a fost frumos ca sa mai ungem clipele de triste amintiri.
Cu admiratie, Nicoleta!
nicoleta

Sus

Mesajde gabriela m pe 18 Ian 2009, ora 17:54

=((
imi pare atat de rau ca m-ati inteles gresit, ca n-am stiut cum sa ma exprim de fapt ca sa ma intelegeti. De fapt cred ca toate astea erau cumva un fel de a ma disculpa pe mine insami in fata mea si in fata voastra de modul cum am gandit uneori(ca durerea mea e cea mai mare). Am tot intrat si am citit si nu aveam putere se scriu, va consideram si va consider prietene desi nu ne cunoastem propriu-zis, dar suntem surori (si frati ca avem si tatici aici) in aceeasi suferinta si imi doresc sa fim impreuna si sa ne sprijinim sa ne ajutam sa ne ridicam si sa-i ajutam si pe viitorii parinti de ingeri pe care nu-i dorim si nu-i asteptam , dar care or sa vina pentru ca am inteles ca asa e viata si pentru ca asa cum zicea bunica unei foste colege de liceu "durerile si necazurile sunt pentru oameni mama, nu pentru pietre".
Va imbratisez cu mult drag si va multumesc pentru tot ce gasesc aici pe site.
gabriela m

• YIM
Sus

Mesajde gabriela m pe 21 Ian 2009, ora 11:24

"pansament", da ai mare dreptate este un pansament pentru suflet de cate ori citesc ce scrie. Ne face atat de bine, pupici ei papaciosi si toate vorbele de imbarbatare, stie sa ne faca sa mergem mai departe. Te admir mult Nicoleta, dar sa nu le nedreptatim si pe celelalte, Suchardine, Bianca, Codruta, Liliana, Angela .....iertati-ma ca nu v-am trecut pe toate, imi sunteti tari dragi si-mi pare rau ca nu pot veni la intalnirea de pe 23 ian, pe 24 e ziua mea si sotul meu iubit si nasii nostri vor sa ma scoata din oras si din cotidian, mergem la munte...la Buzau n-am avut deloc zapada...
Va imbratisez cu drag si trimit @};- @};- @};- @};- @};- pt ingerasii nostrii.
gabriela m

• YIM
Sus

Mesajde nicoleta pe 21 Ian 2009, ora 11:46

Buna, Gabriela draga!
Scumpa mea, incet-incet, vei vedea ca optimismul si visele te vor cuprinde tot mai tare dupa fiecare vizita aici, in familia E.M.M.A. , de unde nimeni nu pleaca neinteles.
Te imbratisez si iti doresc de pe acum ca ziue de 24 sa fie minunata, iar veselia sa fie stapana fiintei tale.
Primeste scumpa mea, @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- pentru tot frumosul ce te defineste, pentru sufletul tau minunat.
Si...chiar daca e timpul frigului si a zapezii eu iti trimit niste raze de soare, care ma tot incanta de dimineata si nu ma pot abtine sa nu le trimit si spre inima ta sa o inveseleasca, cu salutul lor militaresc.
Te pupacesc pupaceste cu pupici pupaciosi, iar Mariei ii inchin rugaciuni sincere si multa lumina.
Cu mare drag, ...iar pupici, ...si mai pupaciosi, na! ca asa vreau eu, ...no!!!...bine?
;)
Cu mult drag , ...eu-nicolietcaia :))
nicoleta

Sus

Mesajde gabriela m pe 21 Ian 2009, ora 12:31

Nicoleta draga noastra de "pupici pupaciosi" iti dorim si noi sa ai parte pentru sufletul tau minunat si multumesc pentru razele de soare trimise, eu sunt in concediu si stau la o cafea uitandu-ma la vremea mohorata de la noi. Vino si tu pe o raza de soare la o ceasca de cafea..... ;)
>:D< si :*
gabriela m

• YIM
Sus

Mesajde corina_andrusca pe 21 Ian 2009, ora 13:57

Sumpa si frumoasa GABRIELA, mamica de O:-) CRISTINA-MARIA, da-mi voie sa te salut, sa te :* dulce si sa te >:D< cu caldura si sa-ti insuflu putina putere si speranta..................ier pt. O:-) ta multe [-o< multe @};- si multa lumina pt. sufletelul EI atit de gingas si de cald, iar tie sa-ti trimita multa mingiiere si putere.......................sa ai grija de tine, si Domnul sa-ti dea multa sanatate si noroc si ............................... LA MULTI ANI, @};- @};- @};- ....Corina, mama ingerasului ANDREI NANU.
'''''''Corina , mama ingerasului ANDREI NANU , a unui pui fff mik nenascut , si-a unei minunate fetite aici pe pamint, ANDREA MARIA '''''''
corina_andrusca

Locaţie: TG-JIU, GORJ
Sus

Mesajde Liliana pe 25 Ian 2009, ora 20:03

Gabriela, daca initial am stiut de povestea ta foarte putine detalii, iar amintirea fetitei tale, Cristina Maria, plecata printre ingerasi era foarte timid prezentata de tine, iata, constatam ca pana la urma ai reusit sa ne povestesti mai multe despre fulgeratoarea ei plecare dintre noi.
Ne bucuram sa stim ca prezenta ta aici pe Forum iti face bine si acest fapt ne ajuta si pe noi in demersul delicat de a-i incuraja si pe alti parinti de ingerasi sa vina aici sa citeasca sau/si sa scrie despre ingerasi...

As vrea sa te invit din nou in zona „Ingerasii nostri” unde exista, asa cum stii, un coltisor special pregatit pentru Cristina Maria. Daca pana acum acolo era un balonas cu o inimioara, acum acel balonas ii poarta numele, iar povestea atasata acestuia este de azi completata cu povestea ei prezentata prin emotionantele tale cuvinte.

Aici http://www.organizatiaemma.ro/node/285 o vei gasi mereu pe Cristina Maria si astfel ea va ramane cu drag in amintirea tuturor, alaturi de ceilalti ingerasi ai familiei E.M.M.A.
Iti trimitem, in plus, un ingeras luminos care sa-ti aduca un zambet pe chip.

Te imbratisez, Liliana
P1000855_mica.jpg
Nu sunt mama de inger, dar totusi sunt aici. Alaturi de voi, parintii de ingeri...
Liliana

Locaţie: Bucuresti
Sus

Mesajde nicoleta pe 25 Ian 2009, ora 20:30

Buna, Gabriela draga!
Scumpa mea, imi doresc din tot sufletul ca fiecare mesaj care se indrepta spre tine, mamica iubitoare, sa iti dea un plus de optimism si...sa te ajute sa visezi si sa speri la frumos si bine.
Iti daruiesc un brat mare de @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- sperand ca iti vor inveseli seara.
Si, privind pe fereastra, am vazut cum luna iti face cu ochiul, sperand sa iti atraga atentia ca sa vezi ce trimite spre tine, din inimioara Cristinei tale, ...un sirag de pupici dulci de la fetita ta ingerasa, ca sa sti ca este ocrotita de intregul Cer, iar tu sa iti poti gasi linistea aici.
Te pupacesc pupaceste cu pupici pupaciosi, cu mare drag, Nicoleta!
Ingerasei tale, Cristina Maria, rugaciuni calde si multa lumina.
Numai bine, Dumnezeu sa te ajute, scumpa mea.
Pupici, ...si iar pupici, ...eu ;)
nicoleta

Sus

Următorul

Scrie un răspuns
153 mesaje • Pagina 1 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro