Emanuel.....

pentru Emanuel, plecat dincolo de val atat de devreme.
Imi pare rau si as vrea sa iti pot darui o mica particica din linistea pe care am invatat sa o gasesc in mine. Te inteleg atat de bine ...............
Emanuel primeste de mine o
pe care sa te odihnesti si de pe care sa o privesti pe mamica ta.
, o lovitura neasteptata si e atat de greu acum sa cred ca vom mai putea vreodata sa ne bucuram de viata. inima mea e impartita,o parte e aici alaturi de Luca,de sotul meu, iar o parte vrea sus,la Emanuel...
pe toate... 
Cand te-a adus tati acasa de la spital in brate, intr-un sicrias alb,am simtit ca totul s-a sfarsit pt noi,durerea a fost insuportabila ...abia am asteptat sa te aduc acasa, aveai totul pregatit,,,,si acuma patutul e la locul lui,doar ca tu nu esti, si nici nu vei mai fi...cum vom putea trai cu acest dor care ne sfasie pe zi ce trece tot mai tare??? cat ai stat acasa ti-am tinut manuta in palma mea, ti-am incalzit-o si in nebunia mea speram ca vei invia... ti-am pupat obrajiorii reci stiind ca alta ocazie nu mai am... copilasul meu iubit, ai plecat si ai luat cu tine tot ce-a fost bun in mine...imi lipsesti asa mult...
, i-mi pare nespus de rau pentru pierderea ta si te inteleg, mi-am pierdut fetita la doar 1 zi....mult prea greu , de neinteles... dar am invatat incetul cu incetul sa accept aceasta pierdere ...ingerasul Emanuel vegheaza asupra voastra...Luca are un inger pazitor ....stiu ca nu asta ne-am dorit ...am vrut sa fim parinti de copii aici pe pamant...te rog gaseste puterea sa-i oferi lui Luca atentia necesara si sa te bucuri ca-l ai acolo langa tine si-l poti tine in brate, ii poti spune te iubesc... sunt una dintre mamele de ingeras care viseaza intr-o zi sa fie parinte...si sper din suflet sa am puiul meu iubit aici pe pamant
iar iubitului tau ingeras mii de

pt tine ,iar pt ingerasii nostrii

imi pare nespus de rau ca esti mamica de inger ... stiu ca doare ... stiu ca sufletul e inecat intr-un dor sfasietor dar mai stiu ca aici e ... mai bine ... sper sa gasesti aici acceptarea atat de necesara pt a merge mai departe ... zbor lin ingeras Emanuel
Gabriela,cumplita pierdere si greu de depasit.Nici mii de cuvinte nu pot alina suferinta unei mame care si a pierdut puiul.Dar noi suntem langa tine,ca stim cum e...ca stim durerea ta si te intelegem ,plangem alaturi de tine

sunt 13 sapt astazi de la ziua aceea trista cand ne-ai parasit...si de atunci toate zilele sunt triste...absenta ta e prezenta peste tot...Copilas scump,ai lasat un gol ce nu va fi umplut de nimeni,niciadata.
Te iubesc copile drag,mi-e tare dor de tine!
draga mea....dorul acesta imens...care doare in adanacul sufletului.....uneori ma gandesc cu ce sa-l sting????apoi...realizez ca nici nu vreau sa il sting, este tot ce mai am de la dulceata mea...dorul...si vreau sa -l port in suflet mereu....
Si eu am momente in care simt ca ma prabusesc, dar Domnul e bun si ma ridica!
si
pentru Emanuel!