"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent
și mai puternic decât cel viu" Antoine de Saint-Exupery
"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem cu toţii
în aceeaşi barcă!" Martin Luther King Jr.
"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei
pomeni, mi se va frânge sufletul."
"Nicio talpă nu este atât de mică, încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"
"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face diferenţa între ele!"
"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină
mai mare decât Iubirea"
Robert Binder
"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"
"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".
"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."
"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi,
e ca şi cum ne-am
reîntâlni cu ei..."
"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară
şi amintirile o cărare, aş urca în
Rai şi te-aş aduce din nou acasă."
"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină, ca să ştim că sunt fericiţi!"
"În cartea vieţii, un înger a scris despre naşterea copilului meu. Apoi,
închizând cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pământ!".
"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."
e atata disperare in fraza "mi-a murit copilul"...aproape ca nu o pot tasta. dar asa este. mi s-a intamplat mie...am avut un baiat extraordinar...cel mai frumos, cel mai destept, cel mai intuitiv copil din lume. puiul meu razvan. a fost cu noi 5 ani si jumatate...in care ne-a coplesit de fericire si de momente frumoase. a plecat repede, in doar 24 de ore. 24 de ore de cosmar, pe care mi le derulez in minte de mii si mii de ori, gandindu-ma la o mie de alte variante.dar realitatea ramane tot asta. puiul meu cel mai scump, asa cum il alintam eu , nu mai e.
Adina, da-mi voie sa te imbratisez si sa-ti spun ca imi pare rau pentru pierderea ingerasului tau Razvan......
Din pacate realitatea e dureroasa pt noi, parintii de ingeri.......dar ce putem face noi? Doar Dumnezeu stie de ce trebuie sa traim in durerea asta sfasietoare..........toate mamicile de ingerasi ne intrebam DE CE noi?......si totodata nici raspunsul nu-l avem.......
Pt ingerasii nostri trebuie sa fim puternice........aici pe forum vei gasi intelegere si sprijin si nu te vei simti singura.......
Sunt alaturi de tine, draga mamica .......
Pt ingerasul Razvan
Nu te-am tinut in brate , dar te simtim Nu ne-ai vorbit dar te auzim Nu te-am cunoscut dar TE IUBIM!
Nu am cuvinte sa iti spun cat de rau imi pare ca ni te-ai alaturat... Iti ofer un umar, iti ofer un sprijin mic... sunt aici, alaturi de tine, alaturi in aceeasi durere. Si pe puiul meu il cheama Razvan... avea 3 ani si o luna cand a plecat, atat a vrut sa stea langa noi. Au trecut aproape 5 luni si e ca ieri, e ca niciodata... Iubita mamica, as vrea sa iti dau putin din putina mea putere, pt ca stiu ca e cumplit...
Te strans si plang alaturi de tine, este mai greu decat pot cuvintele sa exprime, mai dureros decat poate cineva sa isi inchipuie, dar nu putem face nimic, nu ne putem opune, nu putem schimba nimic.............. Desi in ultimul timp nu am avut timp sa scriu prea multe plang alaturi de fiecare mamica in parte si sunt alaturi cu sufletul de fiecare.............
Mihaela,- mamica lui ANDREI - viata, sufletul si tot ce inseamna mai frumos si pur si a doi Pui mici, plecati mult prea devreme; - mamica lui Christian - o minune blonda cu ochi albastrii care ne parfumeaza viata aici pe pamant.
Imi pare atat de rau!!! Nu pot decat sa ma rog pentru tine, pentru noi... Dumnezeu sa ne ajute!
Maria, mamica ingerasului David si a puiului Darius "Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă." http://youtu.be/OJnoMsPtruo
Adina, imi pare nespus de rau pentru pierderea micutului tau Nici nu am cuvinte uneori...dar iti pot spune ca iti sunt cu tot sufletul aproape si gandurile mele pleaca spre tine acum Ma bucur intr-un fel ca ai descoperit Organizatia E.M.M.A vei vedea ca te va ajuta enorm in tot procesul vindecarii, acceptarii.....mamicile de aici iti vor fi mereu alaturi. Mii de si pentru Razvan!
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri "Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow." ........my precious child.......
O imbratisare din suflet si bun venit alaturi de noi draga Adina, cu durere in suflet iti spun asta, as fi vrut sa nu fii nevoita sa ne cunosti in acest mod. Imi pare nespus de rau pentru pierderea baietelului tau minunat, puiul tau cel mai scump Razvan. Imi inchipui cat iti poate fi de greu, cateamintiri aicubaietelul tau si cum ele se deruleaza acum in mintea ta ca o pelicula de film. Razvan nu este pleca chiar departe, el nu mai este fizic langa voi dar va trai vesnic in inimile voastre.
Nu stiu daca cunosti site-ul E.M.M.A. sau daca ai citit vreun articol de pe site de aceea am sa iti recomand cateva articole care vin in sprijinul tau si al familiei astfel incat sa intelegi mai usor starile prin care treceti. Tu draga mamica te vei regasi in aceste articole http://www.organizatiaemma.ro/suport/mame si vei sti ca ceea ce simti este normalul parintilor care si-au pierdut un copil. Sotului tau ii poti arata articolele de aici http://www.organizatiaemma.ro/suport/tati sau chiar sa i le trimiti pe mail sau sa i le printezi sa i le pui pe birou , il vor ajua sa inteleaga ca este uman sa isi arate durerea, ca lacrimile nu sunt dovada omului slab ci a celui puternic. Parintior vostri poate reusiti sa le cititi aceste articole http://www.organizatiaemma.ro/node/526 iar daca nu reusiti poate le printati si le dati sa citeasca. Din pacate bunicii sufera de 2 ori, in doua moduri diferite, unul ca si-au pierdut nepotelul si apoi pentru ca va vad pe voi, copii lor suferind si nu stiu cum sa va ajute.
Sper si ma rog la DD ca alaturi de noi sa gasesti alinare, liniste, putere si curaj pentru clipele ce vor urma. Sunt cu tot sufletul alaturi de tine. Zbor lin drag ingeras, zbor lin Razvan
Alaturi de voi, Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!), mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
mamica draga,mamica de ingeras e groaznic,e extrem de dureros sa spui aceste cuvinte "mi-a murit copilul" durerea este sfasietoare dar vei invata sa traiesti cu ea,nu va trece niciodata,vei invata doar sa traiesti cu ea Imi pare foarte rau ca trebuie sa treci si tu prin aceasta durere.
Drag ingeras,zbor lin alaturi de ceilalti ingerasi plecati mult prea devreme dintre noi.
offf draga mamica de inger...imi pare rau pentru tine...nici nu stiu ce sa-ti spun...ma doare cand vad ca mai apare cate o mamica de inger...m-am rugat sa nu mai moara copilasi nevinovati si sa nu mai sufere nici un parinte cum am suferit noi cand Eric a plecat...Stiu cat este de greu...Te inteleg perfect !! Sa stii totusi ca ai facut o alegere buna scriind pe site...Pe mine m-a ajutat enorm sa trec peste toate greutatile... Te sarut si-ti doresc multa putere !! Razvanel sa ai grija de mami si sa ii zambesti in fiecare zi !
ELLA mamica ingerasului mult iubit MARIUS ERIC STEFAN
Of draga mea....stiu cata durere si cat de greu tastezi aceste vorbe...Eu una nici acum nu pot sa spun asta...nu pot rosti aceste vorbe. Este greu , stiu ...si de aceea te din tot sufletul si ma sa gasesti putere si forta.. ESte greu , dar suintem aici langa tine si te vom ajuta...
Imi pare rau ca Razvan a plecat la DD si la ingerasi..imi pare rau ca suferi, ca doare... Hai aici si cand te simti pregatita, fa-ne cunostinta cu puiul tau drag..noi te vom ajuta...cu o vorba buna, cu o ..vom fi mereu alaturi de tine.
Te inca o data, iar puiului tau drag ii trimit in dar cea mai frumoasa si colorata
Corina - mamica ingerasului IUSTIN si a comorii vietii mele- Bogdan
vino draga adina..... ..... iti inteleg plansul.....iti ofer un umar...doi...ma ofer pe mine...cat mi-as dori sa nu existe aceasta durere....pierderea unui copil... lacrimi peste tot..... mi-as dori sa te incurajez..sa iti spun ca a fost doar un cosmar....si ca te vei trezi si nimic din toate astea nu s-au intamplat....tare mi-as dori....dar stiu ca nu pot....decat sa iti fiu alaturi...sa te sustin si sa te incurajez...cum fac si cu sufletul meu.....( si nu prea imi iese...:((:((..) te imbratisez....
AMALIA, mama ingerasei SOFIA IOANA....plecata mult prea devreme .... ...Ma prefac puternica, ma imbarbatez cand mi-e greu si ma fac ca ma tin singura in brate, si-mi sterg lacrimile sa redevin puternica....
Scumpa mamica, puisorul tau Razvan este alaturi de tine, el simte dragostea ta la fel cum stie durerea din inima ta! Atunci cand plangi este Razvan alaturi de tine si iti sterge lacrimile! atunci cand zambesti rade si se joaca Razvan alaturi de tine! atunci cand dormi, viseaza si Razvan alaturi de tine!