mamica de
sunt alaturi de tine si ti inteleg durerea....aici in familia emma vei gasi sprijin si multa intelegere.chiar daca noi am pierdut copii mici durerea este la fel de mare si nici un alt copil ce ar putea veni dupa nu va inlocui si nu va umple golul lasat de ingeras
si eu mai am o fetita si doar datorita ei trebuie sa merg mai departe...cu toate ca e ffff greu durerea fiind mult prea mare..
ta sa aiba grija de
nostrii mici.

..of..cat te inteleg

.
pentru printesa ta.
,
Ada
cu gandul de a te imbratisa si de ati transmite si tie cuvintele lui Robert - ingerul Annei Marie - "Sa nu lasati niciodata ca durerea sa devina mai mare dacat Iubirea“ 
tare, tare.
inca o data , nu inainte de a-ti spune Bun venit in lumea parintilor de ingeri, bun venit in familia EMMA.
sa-ti lumineze calea.

tare, iar domnisoarei tale sa-i aduc un cos mare si frumos de
.
mea sa-ti fi facut bine, sa-ti transmita putere, curaj si caldura prieteneasca.

..iti doresc ca DD sa-ti dea puterea necesara pentru ca iubirea sa devina mai mare decat durerea
sa-ti aduca o particica din pacea divina iar dragostea lor sa te te faca sa ai cel mai frumos vis
..un covoras pufos de norisori si stelutele sa-ti vegheze somnul
din dragoste si ma
ca DD sa-ti dea speranta,incredere si putere

cu caldura asa cum ingerasa ta este imbratisata in cer de DD si ingerasi. Nerugam la DD sa gasesti liniste, alinare si putere pentru ziua de azi.