Dar suferinta se aplatizeaza, traieste undeva in adancul existentei mele.
Paul ... asa ca am sa iti spun ceva ce mi s-a spus si mie si personal la mine a avut efect pozitiv."Sã nu lãsati niciodatã ca durerea sã devinã mai mare decat Iubirea"
Robert Binder
tau zbor lin printre
si 
pentru tine, un brat de
pentru ingerasul Paul.
iti urez si eu un bun venit in marea noastra familie plina de durere, iubire, mangaiere si alinare......Cum pot sa-ti spun cat de rau imi pare pentru pierderea puiutului tau, Paul ? Nu sunt cuvinte care sa exprime cat de tare ma doare plecarea fiecarui ingeras de langa mamica si taticul lui....
, atat de clare sunt sentimentele tale pentru noi toate, cele care simtim la fel: dragoste si durere pentru ingerasii nostri....
iar ingerasului tau mii de
...Paul e acolo sus cu DD,intr-o lume mai buna si fara durere...nu sunt cuvinte sa panseze sufletul nostru plin de durere... 

Durerea noastra e vie, copilasii nostri exista si sunt prezenti in fiecare secunda a vietii noastre........
sincer, iti spun "bine ai venit " in familia EMMA, "intr-un loc deloc dorit.....in care insa, dorul nu mai e inabusit......."
si
pentru ingerasul tau, Paul....Zbor lin!
draga Anca,
tau Paul este acolo in inima ta si acum este bine venit in aceasta frumoasa familie EMMA,unde va fi sarbatorit alaturi de ceilalti ingerasi,
pentru tine si multe
colorate pentru
Paulsalhiuta scrie:Am asteptat noua luni pentru a te strange la piept dar te-am nascut ca sa te vad cum mori. Acum n-a mai ramas nimic , decat un gol mare si multe intrebari.
..pentru ca nu mai era intreg..
la DD ptr liniste sufleteasca si ma voi gandi si la tine
cu drag iar pentru Paul..zbor lin si mii de

TE
CU DRAG SI CU POVESTEA MICUTULUI TAU AM SIMTIT TOT CE AM TRAIT EU CU INGERASA MEA MINUNATA.LA MINE AU TRECUT DOAR 6 SAPTAMANI DE LA PLECAREA
AYANA CHRISTIANA SI DUREREA ESTE IMENSA.CREDEAM CA O DATA CU TRECEREA TIMPULUI DUREREA SE VA DIMINUA DAR VAD CA NU ESTE ASA.
SI PT

..un covoras de
si drumul sa-i fie presarat cu
..dar cu siguranta ma voi gandi la voi si sper ca toti ingerasii sa sarbatoreasca o data cu noi acesta zi

.......ingerasului tau ii doresc un zbor lin catre cer si sa-i fie mai bine acolo unde este.....printre norisori.....stiu ca este greu dar primeste o vb si o imbratisare din partea mea.....cu atit te pot ajuta.....ai grija de tine......... Paul....ingeras drag.....
....ptr tine sa te joci cu ele......
si ma gandesc de cate ori aprind candela la toti ingerasii nostri dragi.