Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Grupuri de suport ‹ Pentru Mamele de Ingeri
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Mi-e dor de tine , atat de dor ingerasul meu ...PAUL...

Despre si pentru ingerasii lor
Scrie un răspuns
166 mesaje • Pagina 1 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9

Mi-e dor de tine , atat de dor ingerasul meu ...PAUL...

Mesajde salhiuta pe 26 Mai 2011, ora 00:08

M-am hotarat sa scriu povestea ingerasului meu Paul cel care mi-a luat sufletul si la dus cu el in ceruri.
Dragul meu baietel te-am asteptat cu bucurie si cu teama.Cu bucurie pentru ca te doream atat de mult,te asteptasem toata viata. Ratiunea copilariei si adolescentei mele ai fost tu. Cu teama pentru ca nu stiam cum va fi.
Nasterea a fost lunga si dificila , durerea era peste tot. Datorita neglijentei unui medic de la Spitalul Odobescu din Timisoara am fost lasata sa ma chinui 12 ore deoarece ginecologul meu care ma supraveghease luna de luna era prea obosit sa-mi faca o cezariana pentru ca tu aveai aproape 5 kg si nu puteai sa te nasti normal. Aerul pe care-l respiram era dureros , eu impingeam datorita contractiilor puternice iar tu nu avea pe unde sa iesi si te loveai cu capul de oasele bazinului meu.Eram epuizata dar gandul ca te voi revedea curand,ca te voi tine in brate i-mi dadea curaj. Pana atunci n-am stiut ce inseamna durerea dar am invatat. Dupa ce te-ai nascut n-ai mai vrut sa respiri sau n-ai mai putut. Ai vrut sa mori dar cu fiecare clipa care trecea viata i-ti parea mai frumoasa. Dar lunile ce au urmat ,la terapie intensiva , plin de perfuzii si ace, piciorusele erau tumefiate de la flexule , pana si in capusorul tau micut aveai infipte cateva ace , te-au facut sa renunti la lupta. Ai vrut sa pleci in lumea ingerilor dar eu cand am vazut ca saturatia de oxigen scade clipa de clipa te-am luat cu disperare in brate si te-am orit din drumul tau. TI-a fost mila de bieul meu suflet , tu pui puternic de om ai inceput din nou sa lupti cu mai multa perseverenta. Dar chinul era prea mare , din bebelusul acela mare de 5 kg ajunsesesi un sufletel de doar 3 kg si fara pic de vlaga . Ai murit dupa patru luni ,patru luni in care ai trecut prin cele mai cumplite chinuri.Dar in acele luni dragostea mea imensa s-a revarsat numai asupra ta,te-am iubit cu atata ardoare si cu fiecare zi ce trecea dragostea mea devenea tot mai puternica.
Dar ai murit. Te-am tinut in brate si ti-am ghidat drumul spre ceruri , am incercat sa te ajut sa ramai langa mine dar parca tu-mi spuneai ca nu mai poti si ca vrei sa fii inger pe pamant decat un bebe chinuit care se roaga spre cer.Te-am tinut in brate ,ti-am auzit ultima bataie a inimii iar acea bataie o aud si acum.Te-am tinut in brate ore in sir iar trupul tau cald devenea de gheata si chipul de portelan era asa de linistit incat am inteles atunci ca e mai bine sa ma doara pe mine vesnic dar tu sa nu mai simti nici un fel de durere.Si te-ai dus.....
Nu ma lasa in pace gandul ca n-o sa te mai pot mangaia,ca nu-ti pot indruma primii pasi fragili,iar zambetul nu-mi mai inveseleste existenta.
Astazi cand ma gandesc la tine i-mi lipsesti mai mult ca oricand. In sufletul meu va ramane un loc neocupat atata timp cat voi trai. Prin moartea ta am inceput sa vad ce inseamna suferinta. Toata? Nu. Numai o parte. Suferinta este o imensitate. Cand a venit pe lume surioara ta am crezut ca durerea pricinuita de moartea ta se va mai diminua dar t u cand ai plecat ai luat cu tine sufletul meu. Am asteptat noua luni pentru a te strange la piept dar te-am nascut ca sa te vad cum mori. Acum n-a mai ramas nimic , decat un gol mare si multe intrebari. Evenimentele au fost foarte intense si au trecut repede. Procesul de vindecare dureaza mult si cu cat trece timpul durerea este mai profunda , mai constienta.Chiar daca ai trait putin tu ai existat. Din pacate lipsesti dar esti un personaj real. Dupa o perioada de suferinta foarte profunda am crezut ca m-am linistit dar acum dupa atata timp stiu ca probabil totul nu va trece niciodata. Dar suferinta se aplatizeaza, traieste undeva in adancul existentei mele.
http://nshrine.com/shrine/PAUL__ingerasul_meu_mic - aprinde o lumanare in memoria lui Paul
salhiuta

Locaţie: timisoara
  • YIM
Sus

Re: Mi-e dor de tine , atat de dor ingerasul meu ...PAUL...

Mesajde ingerasulGabriela pe 26 Mai 2011, ora 06:52

Anca >:D< :((
Dar suferinta se aplatizeaza, traieste undeva in adancul existentei mele.

cat de real ... incerc sa imi gasesc cele mai potrivite cuvinte ... dar simt ca nu mai stiu ce sa zic ... printre randuri citesc suferinta ... citesc iubirea pentru O:-) Paul ... asa ca am sa iti spun ceva ce mi s-a spus si mie si personal la mine a avut efect pozitiv.
"Sã nu lãsati niciodatã ca durerea sã devinã mai mare decat Iubirea"
Robert Binder

Sunt cuvintele rostite de un inger ... mai mare
Iti doresc multa putere in continuare, iar O:-) tau zbor lin printre (*) si *-:)
Ma bucur ca ai gasit aceasta minunata familie Organizatia E.M.M.A. care este balsam pentru sufletul incercat
Paula mamica GABRIELEI fetita cerului 27.04-09.05.2010
Te vom iubi mereu, esti primul nostru puiut
http://ingerasulgabriela.blogspot.com/
NATALIA 30.03.2012
LAURA 27.09.2014
ingerasulGabriela
Moderator

Locaţie: satu mare
  • Site web
  • YIM
Sus

Mesajde georgeta74 pe 26 Mai 2011, ora 07:06

Ce frumos ai sris povestea ingerasului tau draga Anca.
Desi nu ma bucur ca ai nevoie sa ni te alaturi, te primim cu bratele deschise in marea familie E.M.M.A., unde vei gasi intelegere si alinare.
O >:D< pentru tine, un brat de @};- pentru ingerasul Paul.
georgeta74

Locaţie: targoviste
Sus

Mesajde LUMINITA CRAIU pe 26 Mai 2011, ora 07:41

Draga mamica de ingeras PAUL >:D< iti urez si eu un bun venit in marea noastra familie plina de durere, iubire, mangaiere si alinare......Cum pot sa-ti spun cat de rau imi pare pentru pierderea puiutului tau, Paul ? Nu sunt cuvinte care sa exprime cat de tare ma doare plecarea fiecarui ingeras de langa mamica si taticul lui....

Atat de frumos ai spus povestea puiului tau, maica indurerata =(( , atat de clare sunt sentimentele tale pentru noi toate, cele care simtim la fel: dragoste si durere pentru ingerasii nostri....

Paul, ingerul tau, copilul tau stie cat de mult il iubesti, cat de mult iti lipseste pentru ca el este langa tine, e in sufletul tau, este oriunde esti tu. El iti da putere sa mergi mai departe, stie cat esti de puternica, altfel nu te-ar fi ales sa-i fi mama.

Multa putere, draga mea iti doresc si mult mult curaj!
lumi, mamica ingerasului ROMINA IOANA , a baietelului RICCARDO ANDREI si a micutei RENATA
LUMINITA CRAIU

Locaţie: brasov
  • YIM
Sus

Mesajde MiRo pe 26 Mai 2011, ora 08:13

>:D< iar ingerasului tau mii de (*) @};- ...Paul e acolo sus cu DD,intr-o lume mai buna si fara durere...nu sunt cuvinte sa panseze sufletul nostru plin de durere... >:D<
MiRo

Locaţie: iasi
Sus

Mesajde salhiuta pe 26 Mai 2011, ora 10:20

Va multumesc tuturor pt. ca ma-ti primit cu bratele deschise in randul mamelor carora nu le-a mai ramas decat sa aprinda lumanari si sa vegheze drumul ingerilor lor si sa putem face impreuna un zid al durerii in care raurile de lacrimi sa ajunga suport pt cei incercati si care nu mai reusesc sa-si gaseasca calea .

Va multumesc si va >:D<
http://nshrine.com/shrine/PAUL__ingerasul_meu_mic - aprinde o lumanare in memoria lui Paul
salhiuta

• YIM
Sus

Mesajde Angela pe 26 Mai 2011, ora 13:45

draga mea, mi-au dat lacrimile citind randurile tale....si ce mult seamana povestea noastra...tot neglijenta medicala...tot un copilas blocat...o cezariana tarzie....si un pui care a stat cu noi doar 6 ore si 45 de minute...... :( Durerea noastra e vie, copilasii nostri exista si sunt prezenti in fiecare secunda a vietii noastre........ O:-)
Te >:D< sincer, iti spun "bine ai venit " in familia EMMA, "intr-un loc deloc dorit.....in care insa, dorul nu mai e inabusit......."
@};- si (*) pentru ingerasul tau, Paul....Zbor lin!
Te asteptam cu drag duminica. >:D<
Angela, mama ingerasului Calin Gabriel si a unei minuni pe Pamant, Octavian Andrei
Angela

Locaţie: TIMISOARA, ROMANIA
Sus

Mesajde Loredana M pe 26 Mai 2011, ora 20:17

>:D< >:D< draga Anca,
ne-am cunoscut acum cateva zile pe facebook,cand am aflat ca si tu ai un ingeras Paul plecat de langa tine cu multi ani in urma..............imi pare rau pentru sufletelul tau care a fost asa mare la nastere dar care s-a chinuit asa de mult..........desi au trecut ani multi O:-) tau Paul este acolo in inima ta si acum este bine venit in aceasta frumoasa familie EMMA,unde va fi sarbatorit alaturi de ceilalti ingerasi,
am inteles de la tine ca bunicii lui sunt de pe langa Brasov si acum 2 ani cand a fost sarbatorit pentru prima data Ziua mamelor de inger la noi in Brasov ai fost cu noi ai avut ocazia sa-i trimiti un balonas.............
si anul acesta va primi un balon de la noi din Brasov si ma bucur ca vei participa si tu alaturi de Angela si celelalte mamici din Timisoara
calde >:D< pentru tine si multe (*) (*) colorate pentru O:-) Paul
cu mult drag
Liliana bunica de ingeras David si Alexandra
DAVID 4.03.2009 ALEXANDRA NASUCA 27.1.2011 MARIA GRACE 25.04.2013
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 070&type=3
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 070&type=3
Loredana M
Moderator

Locaţie: brasov
  • YIM
Sus

Mesajde mady pe 26 Mai 2011, ora 21:54

salhiuta scrie:Am asteptat noua luni pentru a te strange la piept dar te-am nascut ca sa te vad cum mori. Acum n-a mai ramas nimic , decat un gol mare si multe intrebari.

scumpa mea..citind povestea ingerasului meu..am retrait-o pe a mea.. :(

nu imi gasesc cuvintele potrivite ,de incurajare..tot ce ai spus tu este asa de trist..si dezvolta un adevar crud..al inconstientei doctorilor..cred ca fiecare din noi ne-am lovit de asta :-w

totusi este bine ca ai avut timp sa iti iei la revedere se la copilasul tau..eu nu am mai avut timp..nici macar cand era in cosciug nu am putut sa-l tin in brate :(( ..pentru ca nu mai era intreg..

asa cum spui tu mai sus..si eu ma regasesc in ceea ce ai scris..am asteptat 9 luni,nestiind ca Andrei are o malfomatie..si a trait doar 2 ore de chin..de lupta :((

ma bucur pentru tine ca ai avut curaj mai departe sa mai incerci sa faci un alt copil..asta inseamna ca esti o mamica puternica si luptatoare

stiu ca durerea va ramane acolo..uff..

ma voi [-o< la DD ptr liniste sufleteasca si ma voi gandi si la tine

te >:D< cu drag iar pentru Paul..zbor lin si mii de @};- @};-
mady

Locaţie: chitila
Sus

Mesajde livia pe 26 Mai 2011, ora 22:04

DRAGA MAMICA DE O:-) TE >:D< CU DRAG SI CU POVESTEA MICUTULUI TAU AM SIMTIT TOT CE AM TRAIT EU CU INGERASA MEA MINUNATA.LA MINE AU TRECUT DOAR 6 SAPTAMANI DE LA PLECAREA O:-) AYANA CHRISTIANA SI DUREREA ESTE IMENSA.CREDEAM CA O DATA CU TRECEREA TIMPULUI DUREREA SE VA DIMINUA DAR VAD CA NU ESTE ASA.
PT TINE MAMICA @};- @};- @};- SI PT O:-) (*) (*) (*)
livia

Locaţie: bucuresti
Sus

Mesajde salhiuta pe 26 Mai 2011, ora 23:21

Dragele mele mamici de ingeri cea mai mare durere pe care a lasat-o DD pe pamant este durerea unei mame care-si pierde puiul , care nu-i mai poate veghea pasii fragili , nu-l mai poate tine la san sau nu mai poate radia de fericire la zambetul strengaresc al puiului ei . Ce durere e mai mare decat sa-ti pierzi copilul pe care l-ai protejat in pantec atata vreme? De ani de zile ma rog ca lacrimile de dor pt ingerul meu sa nu mai fie atat de multe de frica sa nu-i umbresc zborul spre nemurire dar dorul .....ah dorul ma mistuie.....
Dupa atatia ani DD mi-a trimis inca un baietel si-mi este atat de greu ...atat de greu.... toate amintirile au revenit , frica , comparatia.....toate sunt ca un amalgam ce nu ma lasa sa ma bucur de baietelul care seamana atat de bine cu ingerul Paul . :((
Ultima oară modificat de salhiuta pe 27 Mai 2011, ora 13:12, modificat 1 dată în total.
salhiuta

• YIM
Sus

Mesajde marwana pe 27 Mai 2011, ora 01:49

Anca te imbratisez cu tot dragul mamica de ingeras luptator. Imi pare atat de rau pentru pierderea puiului tau scump Paul. Cata dreptate ai in ceea ce scrii, prapastia tristetii si a durerii ce o simti pare fara margini insa ai gasit aici o familie care stie ce inseamna durerea asta si incet invata sa traiasca cu ea, incercam sa dam un sens pierderii noastre.
Ingerasul Paul este langa tine si se bucura de iubirea ce io porti.
Zbor lin ingeras drag Paul [-o< O:-) @};-
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

Locaţie: Bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde mady pe 27 Mai 2011, ora 20:39

Nu te teme caci Eu sunt cu tine
Nu pasi cu ingijorare
Caci Eu sunt Dumnezeul tau,
Eu te intaresc ,tot Eu iti vin in ajutor
Eu te sprijinesc cu dreapta mea biruitoare

Weekend placut scumpa mea >:D< >:D<
pentru O:-) ..un covoras de (*) (*) (*) si drumul sa-i fie presarat cu @};- @};-

Imi pare rau ca nu voi reusi si eu sa fiu cu voi de ziua noastra ,a mamicilor de O:-) ..dar cu siguranta ma voi gandi la voi si sper ca toti ingerasii sa sarbatoreasca o data cu noi acesta zi

>:D< >:D< >:D< >:D<

Imagine
mady

Locaţie: chitila
Sus

Mesajde CORINA SILVIA pe 28 Mai 2011, ora 15:28

Scumpa Salhiuta , te imbratisez , si am citit cu durere randurile tale oprindu-ma la jumatatea lor , plangand , si apoi continuand sa citesc si acum sa -ti scriu cu lacrimi in ochi !!

Nu stiu de ce mi-a aparut in minte imaginea unei salcii plangatoare ...care se indoaie dupa cum bate vantul , dar care imbratiseaza cu mare dragoste pamantul cu crengile-i curgatoare ,jelindu-si dorul dupa cineva drag !
Poate ca asta suntem si noi ...ne indoim sunb durere si incercam totusi sa imbratisam amintirea ingerilor nostri ...
Ai mare dreptate , amintirea , nu dispare , ingerul tau nu-l poti uita ...si e normal sa -ti vezi ingerul in celalalt baiat ...Nu -l vei uita niciodata , dar sper din tot sufletul ca alaturi de noi sa inveti , doar sa iubesti amintirea lui , sa-l simti , si asa cum ai spus si tu sa -l ajuti sa se inalte !!

Pentru sufletul tau minunat mii de flori , pentru luptatorul tau ingeras ,z bor lin printre stele !! >:D< :x :* @};- @};- O:-)
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole
Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
CORINA SILVIA

Locaţie: branesti
  • YIM
Sus

Mesajde salhiuta pe 28 Mai 2011, ora 22:11

Draga Corina pe piatra rece de mormant a baietelului meu este desenata o salcie curgatoare sub care sta marturie poza scumpului meu baietel.Am incercat sa atasez cateva poze cu micutul lui mormant dar nu am reusit pt ca sunt in format prea mare si nu ma lasa sa le atasez.
salhiuta

• YIM
Sus

Mesajde SIMICA pe 28 Mai 2011, ora 22:18

Draga mea...o mare de >:D< >:D< >:D< .......ingerasului tau ii doresc un zbor lin catre cer si sa-i fie mai bine acolo unde este.....printre norisori.....stiu ca este greu dar primeste o vb si o imbratisare din partea mea.....cu atit te pot ajuta.....ai grija de tine......... Paul....ingeras drag..... (*) (*) (*) (*) %%- %%- %%- ....ptr tine sa te joci cu ele......
SIMICA

Locaţie: or marasesti , jud vrancea , romania
  • YIM
Sus

Mesajde salhiuta pe 28 Mai 2011, ora 22:27

Simica multumesc foarte mult pr imbratisari si eu te >:D< si ma gandesc de cate ori aprind candela la toti ingerasii nostri dragi.
salhiuta

• YIM
Sus

Mesajde salhiuta pe 28 Mai 2011, ora 22:43

Ce vreau sa va mai dezvalui sunt doar niste cuvinte pe care nu le pot uita . Dupa ce la scos pe Paul mai mult mort decat viu cu hemoragie cerebrala , cu nervul optic zdrobit si cu dubla fractura de clavicula si neonatlogul mi-a zis ca e foarte grav bolnav , ginecologul a venit la mine si in loc sa-si ceara macar scuze mi-a zis ca "' ar fi mai bine sa ma gandesc sa las copilul la orfelinat ca sunt tanara si pot sa mai fac altii sanatori "". Dupa atata timp ma doare enorm aceasta fraza si nu o pot uita ....
salhiuta

• YIM
Sus

Mesajde salhiuta pe 31 Mai 2011, ora 12:36

Dragul meu bebelas am inaltat spre cer baloane pe care am scris cuinte ce ar fi trebuit sa ti le soptesc la ureche dar sper ca macar asa sa fi ajuns la tine. Am fost impreuna cu Paul si Paula fratii tai care au vrut neaparat sa-i fie aproape si sa-ti spuna c esti prezent si in sufletelele lor , ca esti ingerasul cu cre se joac ei in somn si care in memoria ta iti p[oarta numele si sunt mandri de asta.Te iubim nespus si chear daca nu esti prezent fizic langa noi tu esti acasa esti in fiecare secunda cu noi toti .
te iubim puiul meu drag si bun...
salhiuta

• YIM
Sus

Următorul

Scrie un răspuns
166 mesaje • Pagina 1 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro