sunt alaturi de toate, fetelor...v-am citit povestile cu sufletul la gura...tremurand...punandu-ma eu in aceasta situatie...va citeam, chiar de nu mi-am facut curajul sa postez, pe atunci nici nu ma integram in grupul vostru...insa se pare ca mi-a venit si mie randul. Este...extrem de greu...nici nu iti poti imagina cat de greu este...pana nu treci prin asa ceva. Acum...vreau sa va impartaesc putin din experienta mea, nu e asa de dura precum sunt experientele voastre...insa mi-a lasat un mare gol!Pe data de 5.01.2011,am sangerat...era o culoare rosie spre maro...m-am dus la spital...am mers la doctor...la ecograf...mi-a zis ca au fost doi embrioni...unul care s-a oprit din evolutie...mai erau niste bucati pe acolo..mici...deja se eliminase...insa unul a ramas...avea 7 saptamani...fiind totul bine mi-au dat drumul acasa...insa am incet sa sangerez mai tare...mai abundent...am sunat iarasi la doctor, mi-a zis ca nu e de bine...m-am dus iarasi la spital...m-au internat, mi-au facut analize..... o ecografie transvaginala...mi-au zis ca am iminenta de avort....m-au tinut internata la spital, am stat numai in pat...sub observatie...mi-au dat tratament sa iau:acid folic,duphaston,utrogestan,si no spa.Intr-un sfarsit,mi-au dat drumul acasa...Cu ajutorul lui Dumnezeu...
si a rugaciunilor unor fete extraordianare, de pe un forum, care m-au sustinut si am tinut legatura telefonic...cu ajutorul medicilor...pentru ca am stat in pat si nu am facut efort mult...EMBRIONUL MEU TRAIESTE...traieste, e bine, i-am auzit inimioara...
astazi are 8 saptamani si 2 zile...asa trebuia sa aiba si
...insa Dumnezeu nu a vrut sa mi-l lase....imi consider "bobita"o luptatoare...sper din tot sufletul sa pot duce sarcina pana la capat,sa fie totul bine....iar despre celalalt INGERAS, este in gandul nostru mereu...si va ramane in gandul nostru...sunt sigura ca ne vegheaza de acolo de sus....MAMICI DE INGERASI, sper sa fie loc si pentru mine aici, alaturi de voi
...mai este o mamica de ingeras, cunoscuta mie, care as vrea sa vina si ea aici...chiar am invitat-o, insa mai vedem...inca este traumatizata de ceea ce s-a intamplat, cum este si normal...Fetelor,va imbratisez calduros...si mai repet, sunt alaturi de voi si va citesc povestile non-stop,plang,tremur alatur de voi...
Aveti grija de voi...iar INGERASILOR NOSTRI...le doresc ZBOR LIN

Draga Cory, imi pare atat de rau ca te-ai alaturat noua, mamicilor de Ingerasi ca Mama de Inger
si sunt alaturi de tine si de toti parintii de Ingeri. Cand va simti ca poate sa scrie, poate prietena ta va intra si ea pe forum. Suntem alaturi de ea si ne rugam pentru linistea sufletului ei.
si
"" BINE-AI VENIT IN FAM EMMA"" IMI PARE TARE BN CA TE CUNOSC, DESI AS FI VRUT SA NU FIE IN ACEASTA IMPREJURARE, DAR.....NUMAI D-ZEU STIE DE CE A TREBUIT SA FIE ASA. AVEM CEVA IN COMUN , PRENUMELE SI DIN PACATE SI ACEASTA SFISIETOARE
ESTI UN SUFLET ATIT DE BUN SI DE CALD SI CU TOATE NE VOM RUGA SI TE VOM PURTA IN SUFLETE SI-N GINDURI SA-TI MEARGA BN, SA AI O SARCINA USOARA SI MULTA SANATATE SI BEBELU SA FIE CUMINTEL IN BURTICA PINA LA TERMEN.........DOMNUL SI INGERASUL TAU MIKUT-MIKUT SA-TI FIE MEREU ALATURI DINDU-TI LINISTE IN SUFLET CA TU SA AI CREDINTA, SPERANTA SI SA FII INTELEAPTA SA GINDESTI POZITIV SI CU TIMPUL ITI VEI TU SINGURA ANUMITE RASPUNSURI LA UNELE INTREBARI CARE ACUM TE APASA SI TE DOR. NOAPTE BUNA CU VISE INGERESTI SI SA AUZIM NUMAI DE BN. PUPICEI MULTI-MULTI SI DULCI TRIMIT ACUM SPRE TN, SI SPER SA-I PRINZI SI SA-TI ASEZE MULTE ZIMBETE PE KIPUL TAU FRUMOS DE MAMICA IUBITOARE.
VESNICA