Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Grupuri de suport ‹ Pentru Mamele de Ingeri
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Bebele meu de 7 saptamani s-a oprit in evolutie

Despre si pentru ingerasii lor
Scrie un răspuns
34 mesaje • Pagina 1 din 2 • 1, 2

Bebele meu de 7 saptamani s-a oprit in evolutie

Mesajde coryna pe 16 Ian 2011, ora 20:52

Sincer, nu sunt sigura ca postez unde trebuie...va citesc...va citesc de mai mult timp, citesc povestea unor mamici de ingerasi de aici, plang alaturi de ei...sunt alaturi de Rodica, mama Alinei, sunt alaturi de Paula Por, mamica Gabrielei...sunt alaturi de corina_andrusca mama lui Andrei, sunt alaturi Corina Silvia, de Bianca, fondatoarea forumului...Bianca, jos palaria! Meriti tot respectul... >:D< sunt alaturi de toate, fetelor...v-am citit povestile cu sufletul la gura...tremurand...punandu-ma eu in aceasta situatie...va citeam, chiar de nu mi-am facut curajul sa postez, pe atunci nici nu ma integram in grupul vostru...insa se pare ca mi-a venit si mie randul. Este...extrem de greu...nici nu iti poti imagina cat de greu este...pana nu treci prin asa ceva. Acum...vreau sa va impartaesc putin din experienta mea, nu e asa de dura precum sunt experientele voastre...insa mi-a lasat un mare gol!
Pe data de 5.01.2011,am sangerat...era o culoare rosie spre maro...m-am dus la spital...am mers la doctor...la ecograf...mi-a zis ca au fost doi embrioni...unul care s-a oprit din evolutie...mai erau niste bucati pe acolo..mici...deja se eliminase...insa unul a ramas...avea 7 saptamani...fiind totul bine mi-au dat drumul acasa...insa am incet sa sangerez mai tare...mai abundent...am sunat iarasi la doctor, mi-a zis ca nu e de bine...m-am dus iarasi la spital...m-au internat, mi-au facut analize..... o ecografie transvaginala...mi-au zis ca am iminenta de avort....m-au tinut internata la spital, am stat numai in pat...sub observatie...mi-au dat tratament sa iau:acid folic,duphaston,utrogestan,si no spa.Intr-un sfarsit,mi-au dat drumul acasa...Cu ajutorul lui Dumnezeu... [-o< [-o< si a rugaciunilor unor fete extraordianare, de pe un forum, care m-au sustinut si am tinut legatura telefonic...cu ajutorul medicilor...pentru ca am stat in pat si nu am facut efort mult...EMBRIONUL MEU TRAIESTE...traieste, e bine, i-am auzit inimioara... @};- astazi are 8 saptamani si 2 zile...asa trebuia sa aiba si O:-) ...insa Dumnezeu nu a vrut sa mi-l lase....imi consider "bobita"o luptatoare...sper din tot sufletul sa pot duce sarcina pana la capat,sa fie totul bine....iar despre celalalt INGERAS, este in gandul nostru mereu...si va ramane in gandul nostru...sunt sigura ca ne vegheaza de acolo de sus....
MAMICI DE INGERASI, sper sa fie loc si pentru mine aici, alaturi de voi >:D< ...mai este o mamica de ingeras, cunoscuta mie, care as vrea sa vina si ea aici...chiar am invitat-o, insa mai vedem...inca este traumatizata de ceea ce s-a intamplat, cum este si normal...
Fetelor,va imbratisez calduros...si mai repet, sunt alaturi de voi si va citesc povestile non-stop,plang,tremur alatur de voi... >:D<
Aveti grija de voi...iar INGERASILOR NOSTRI...le doresc ZBOR LIN [-o< O:-) [-o< O:-)
ZBOR LIN - INGERASUL MAMII !!! Am aflat ca sunt insarcinata pe 20.decembrie.2010 - am aflat ca te-am pierdut pe 5.01.2011 - insa stiu ca mai am inca un embrion in burtica, fratiorul tau
coryna

Locaţie: bucuresti
Sus

Re: Bebele meu de 7 saptamani s-a oprit in evolutie

Mesajde nicoleta pe 16 Ian 2011, ora 21:18

Buna, scumpa noastra!
Regret ca ne cunoastem in astfel de imprejurari, insa vizita aici, in acest locsor de suflet pentru suflet iti va aduce liniste si impacare.
Te imbratisez si te pupacesc pupaceste cu pupici pupaciosi care vor aseza cu siguranta, zambete dulci pe obrajorii tai.
Stiu ca ai multe intrebari fara raspunsuri, dar crede+ma, in aceasta lume soarta ne este fixata iar noi o traim asa cum ne este scris.
Da, ...o mai coafam si noi cate putin, ...ma refer la soarta, ...insa nu ne putem opune ei.
Sa crezi mereu in Cerul Bun si Pur, astfel El te va ajuta si iti va indrepta pasii spre acele alei in care sa gasessti optimism si intelepciune.
Cu dragoste, milioane de @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-
nicoleta

Locaţie: petrosani
Sus

Mesajde nicoleta pe 16 Ian 2011, ora 21:23

Draga noastra, si noi iti suntem alaturi, si iti vom fi mereu, iar tu sa sti ca fiecare ingeras ramane copilasul mamei, noua nu ni+i ia nimeni, sunt si vor fi mereu puiutii nostrii.
Ei se roaga pentru noi si ne iubesc, asadar zambete spre Cer si multumiri pentru ca ne ajuta sa fim tari si sa traim frumos, demn, fara sa ne pierdem mintile sau bunatatea.
Pentru sufletul tau frumos, admiratie si prietenie.
Pentru cunostinta ta care speri sa ne viziteze, ii doresc sa fie sanatoasa, iubita si ajutata de cei dragi din jurul ei si astept gandurile ei cu mare drag.
Pentru amandoua, milioane de @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-
nicoleta

Sus

Mesajde monicamuresan pe 16 Ian 2011, ora 21:38

=(( Draga Cory, imi pare atat de rau ca te-ai alaturat noua, mamicilor de Ingerasi ca Mama de Inger =(( . As fi fost bucuroasa sa ne scrii ca esti alaturi de noi, fara sa trebuiasca sa cunosti durerea pierderii propriului copil :-<
Trebuie sa ai grija de sufletul tau, de trupul tai si de mintea ta. AI grija de tine si sa-ti ajute bunul Dumnezeu si Ingerasul tau iubit sa duci cu bine sarcina la termen si sa te poti bucura de un copil sanatos aici, pe pamant.
Te >:D< cu mare drag :x si sunt alaturi de tine si de toti parintii de Ingeri. Cand va simti ca poate sa scrie, poate prietena ta va intra si ea pe forum. Suntem alaturi de ea si ne rugam pentru linistea sufletului ei.
Pentru Ingerasul tau, Zbor lin si Lumina vesnica, mii de (*) si @};-
Monica, mamica Ingerasului Mircea-Serban si a surioarei lui de pe Pamant, Sofia Anabella: https://picasaweb.google.com/ingerasul. ... directlink
monicamuresan
Moderator

Locaţie: dej cluj
Sus

Mesajde CORINA SILVIA pe 16 Ian 2011, ora 23:13

Draga Corina , te imbratisez cu drag si cu durere !!Imi pare nespus de rau ..
Si in acelasi timp ma rog , din suflet , si iti trimit toata iubirea mea sa -ti ocroteasca minunea din burtica si peste aproape 7 luni sa o tii in brate !! >:D< :x

Mii de flori scumpule ingeras , zbor lin printre stelute !! :* @};- @};- O:-)
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole
Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
CORINA SILVIA

Locaţie: branesti
  • YIM
Sus

Mesajde ingerasulGabriela pe 17 Ian 2011, ora 07:06

Din pacate te integrezi perfect in aceasta familie ... si pentru asta imi pare rau. Ma bucur insa ca o bobita este bine si creste si pentru acea bobita iti spun sarcina usoara in continuare. Cat despre ingerasul tau sunt sigura ca va va pazi si ca totul va fi bine. Iti doresc multa putere, iar O:-) zbor lin printre (*)
Paula mamica GABRIELEI fetita cerului 27.04-09.05.2010
Te vom iubi mereu, esti primul nostru puiut
http://ingerasulgabriela.blogspot.com/
NATALIA 30.03.2012
LAURA 27.09.2014
ingerasulGabriela
Moderator

Locaţie: satu mare
  • Site web
  • YIM
Sus

Mesajde nicoleta pe 17 Ian 2011, ora 18:38

Buna, scumpa noastra!
Iaca incepi o saptamana alaturi de E.M.M.A., o saptamana in care te+ai apropiat de sufletele noastre prin cuvintele calde si prin gandurile tale bune. Sper cu tarie sa ai liniste in suflet si alaturi de noi sa gasesti fiecare gram de bine si bun, de frumos si cald pe care Cerul ti le trimite.
Sa fi sanatoasa si sa ai parte de oameni veseli in jurul tau.
Sfanta Maicuta sa te ocroteasca!
Te pupacesc pupaceste cu pupici pupaciosi.
Milioane de @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-
nicoleta

Sus

Mesajde coryna pe 20 Ian 2011, ora 19:34

Fetelor...am ramas cu gura cascata...sincer,plang...plang stiind caci pe aici sunt suflete care stiu ce este acea DURERE,si mai au cuvinte...dragoste....si pt alte MAMICI DE INGERASI...stiam ca, aici, o sa gasesc adevarate suflete....adevarate fiinte...insa nu mi-am imaginat ca, chiar asa va fi...asa de frumos...nu stiu ce sa zic...nu stiu cum sa va multumesc...va multumesc enorm pt. cuvintele frumoase,mi-au intrat la suflet...NICO,(NICOLETA),jos palaria si in fata ta!!!Intotdeauna mi-au placut mesajele tale incurajatoare,pline de optimism,bunatate,sinceritate...Te imbratisez cald si eu,te saruut duuulceeeeee :x >:D< :*
Moni,Cori,Paula,Nico....va stiu povestile...si v-am admirat si,va admir,pe toate in parte... :x ZBOR LIN INGERASILOR NOSTRI O:-)
Va dau si eu mii de @};- @};- - ....si mii de %%- %%- ca sa avem toate noroc,sa fie mai bine...
Va pup! :*
ZBOR LIN - INGERASUL MAMII !!! Am aflat ca sunt insarcinata pe 20.decembrie.2010 - am aflat ca te-am pierdut pe 5.01.2011 - insa stiu ca mai am inca un embrion in burtica, fratiorul tau
coryna

Sus

Mesajde corina_andrusca pe 20 Ian 2011, ora 21:22

CORYNA >:D< :* OOFFF DRAGUTA MEA......CEEE RAU IMI PARE CA A TREBUIE SA-TI ZIC :( "" BINE-AI VENIT IN FAM EMMA"" IMI PARE TARE BN CA TE CUNOSC, DESI AS FI VRUT SA NU FIE IN ACEASTA IMPREJURARE, DAR.....NUMAI D-ZEU STIE DE CE A TREBUIT SA FIE ASA. AVEM CEVA IN COMUN , PRENUMELE SI DIN PACATE SI ACEASTA SFISIETOARE =(( DURERE DUPA PUIUTII NOSTRII DRAGI. SA STII CA AICI ORIND VEI SIMTI NEVOIA SA VB, SA POVESTESTI, SA PLINGI, SA " URLII " DUPA BEBELE TAU MIKUT POTI SA VII SI SA O FACI CACI AICI NIMENI SI NIMIK NU TE VA DERANJA, NIMENI NU TE VA JUDECA INDIFERENT DE CEEA CE SIMTI, SCRII, SPUI, GINDESTI....SI AICI MEREU VEI GASII PE CINEVA LA ORICE ORA DIN ZI SAU DIN NOAPTE, CINEVA CARE SA TE ASCULTE ASA CUM TREBUIE SI SA TE IMBARBATEZE, SA-TI DEA PUTERE SI INCREDERE IN ZIUA DE MIINE............ :) ESTI UN SUFLET ATIT DE BUN SI DE CALD SI CU TOATE NE VOM RUGA SI TE VOM PURTA IN SUFLETE SI-N GINDURI SA-TI MEARGA BN, SA AI O SARCINA USOARA SI MULTA SANATATE SI BEBELU SA FIE CUMINTEL IN BURTICA PINA LA TERMEN.........DOMNUL SI INGERASUL TAU MIKUT-MIKUT SA-TI FIE MEREU ALATURI DINDU-TI LINISTE IN SUFLET CA TU SA AI CREDINTA, SPERANTA SI SA FII INTELEAPTA SA GINDESTI POZITIV SI CU TIMPUL ITI VEI TU SINGURA ANUMITE RASPUNSURI LA UNELE INTREBARI CARE ACUM TE APASA SI TE DOR. NOAPTE BUNA CU VISE INGERESTI SI SA AUZIM NUMAI DE BN. PUPICEI MULTI-MULTI SI DULCI TRIMIT ACUM SPRE TN, SI SPER SA-I PRINZI SI SA-TI ASEZE MULTE ZIMBETE PE KIPUL TAU FRUMOS DE MAMICA IUBITOARE.
MIKUTULUI TAU INGERAS II TRIMITEM *-:) VESNICA [-o< (*) :x SI MUUULTI @};- @};- GHIOCEI PARFUMATI. SOMN USOR SI ZBOR LIN PUI MIK.
'''''''Corina , mama ingerasului ANDREI NANU , a unui pui fff mik nenascut , si-a unei minunate fetite aici pe pamint, ANDREA MARIA '''''''
corina_andrusca

Locaţie: TG-JIU, GORJ
Sus

Mesajde MiRo pe 23 Ian 2011, ora 19:56

>:D< te intelegem si suntem alaturi de tine...cuvintele sunt de prisos in acesta situatie,e greu am trecut prin asa ceva si stiu ce inseamna...sfatul meu este ca data viitoare sa incerci un examen de genetica inainte de a incerca din nou....spun asta pt cam pierdut o sarcina la 7 sapt si nimeni(doctori,cunostinte)nu mi-au sugerat acest lucru...si poate m-ar fi ajutat sa nu ajung in situatia in care la cea de a 2 a incercare cand dr s-a focusat pe mentinerea sarcinii, am facut injectii cu Proluton ,aduse din It pt ca in Ro nu se comercializeaza,fetita mea a trait doar o zi dupa ce am nascut-o...e aproape un an de cand am trecut prin aceasta grea incercare si abia dupa aceasta tragedie am fost sfatuita sa facem un test de genetica...iti urez multa putere sa-ti regasesti fortele de care ai nevoie pentru o a 2 a incercare cu succes >:D< si pt bobite @};- (*) ....
MiRo

Locaţie: iasi
Sus

Mesajde Camelia Popa pe 28 Ian 2011, ora 16:55

Buna Corina,

Eu insumi sint abia venita pe site iar povestea ta mi-e asa de cunoscuta. Ca si tine am citit povestile mamicilor si ca si tine am crezut ca poate locul meu nu e aici. Durerea din sufletul tau zice altfel; nu conteaza cit a fost de mic bebe al tau cind a plecat, tu ai avut timp sa visezi tot vitorul vostru. Pe mine frica sa nu cumva sa-l pierd si pe celalalt m-a oprit sa-mi pling copilasul pierdut (inca un pic si implinea 12 saptamini), abia acum invat cum sa impartasesc pierderea bebelusului meu,imi vine greu dar o fac caci vreau sa fie memorat. Desi pierderea noastra e similara nu pretind sa stiu ce simti, iti spun numai ca rau imi pare de durerea ta. Eu pe tot timpul sarcini i-am cintat lui Christopher si sa sti ca si acum cind ii cint, chiar de doarme, el zimbeste. Eu am crezut si cred ca asa i-am dat putere sa stea cu mine.Vorbeste cu copilul tau, gaseste un fel al tau personal sa comunici cu el, sa stie ca chiar de si-a pierdut geamanul el nu e singur. Abia astept sa aud vestea buna a nasterii puiului tau...
>:D<
Camelia, mama ingerasului Baby Keane si a bebelusului Christopher
Camelia, mama a doi ingerasi(Baby Keane si Baby Chris)si a puilor Christopher si Matthew
Camelia Popa

Locaţie: anglia
Sus

Mesajde coryna pe 5 Feb 2011, ora 16:25

Azi....azi....e o zi trista, pentru mine, pentru tati...Azi am simtit un gol in suflet...si tot azi...am simtit ca...AM UN INGERAS...
Ingerasule...parca te simt alaturi de mine....la orice pas pe care il fac....ce repede a trecut timpul....azi, este o luna....o luna de cand am aflat ca erai oprit din evolutie....o luna care a trecut, iar durerea din suflet e tot acolo....Cu durere in suflet, cu mii de lacrimi, iti spun ca ti-am vazut fratiorul....era in dezvoltarea, atat de format....i-am auzit inimioara, tic-tic-tic, batea asa de repede....si m-am gandit...poate asa trebuia sa fii si tu, sa iti bata inimioara, sa fii format....insa nu a fost sa fie....Ma condamn, ma condamn ca nu am avut grija de mine....ca nu am mers mai repede la ecograf,la analize....de ce oare???? De ce??????
Puiule, nu te-am vazut...insa cu siguranta erai frumos, la fel ca si bebe...trebuia sa ai 11 saptamani si o zi...cum are si bebe...cu siguranta erai frumos ca si surioara ta, ca si bebe din burtica....nu stiu cui am gresit, si cum am gresit...de s-a intamplat acest lucru....nu stiam ce e aceasta durere pe pielea mea....insa....am aflat....
Puiul meu drag...mii de @};- si zbor lin printre (*) sa ai %%- si sa fii iubit...sa te joci cu ceilalti ingerasi si sa fii cuminte...
MAMI SI TATI TE IUBESTE ENORM!!! ZBOR LIN SI ETERN, SUFLETEL MIC....
coryna

Sus

Mesajde CORINA SILVIA pe 5 Feb 2011, ora 18:43

Coryna , nu trebuie sa te condamni ca nu ai facut indeajuns , ca nu ai facut totul , nu aveai cum sa prevezi asa ceva !!
Uneori mama natura, mai greseste , se mai intampla , desi pentru noi cei care-i dorim atat de mult e foarte dureros !!
Insa stiu sigur , ca el stie ca e iubit aici pe pamant si poate se va intoarce intr-o zi la tine in burtica peste cativa ani , sau va ramane pentru totdeauna ingeras , asta va decide el !!
Oricum va decide te va iubi si nu te va invinovati pentru nimic , asta trebuie sa faci si tu !
Nu-ti spun sa -l uiti iti spun doar sa-l "tatuezi " in inima ta pentru totdeauna , pentru ca acolo va fi mereu cu tine , si sa te bucuri de sarcina, de bebe , ce creste , sa incerci sa fii fericita pentru minunea divina ce ti-a mai ramas !!
Te imbratisez draga mea si sper din tot sufletul sa-ti gasesti pacea sufleteasca !!

>:D< :x :* @};- @};-
Pentru ingerasul tau mii de flori !!
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole
Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
CORINA SILVIA

Locaţie: branesti
  • YIM
Sus

Mesajde marwana pe 12 Feb 2011, ora 18:27

Te >:D< si trimit spre tine ganduri pline de bun si frumos. Un sfarsit de saptamana linistit.
Zbor lin ingeras [-o< O:-) @};-
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

Locaţie: Bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde Angela-Ema pe 20 Iun 2011, ora 22:26

Draga Coryna, ce mai faci? Echipa E.M.M.A. iti trimite o >:D< calda, ganduri bune si multi :* . Sa stii ca ne gandim la tine, ca suntem aici pentru tine oricand ai nevoie si ne rugam sa iti dea DD pace si liniste si numai bine.
Ingerasului tau din cer, un buchet mare de @};- . Zbor lin, Ingeras!
Angela-Ema

Sus

Mesajde ingerasulGabriela pe 16 Aug 2011, ora 18:06

Coryna >:D< ce vesti ne mai aduci? Speram ca esti bine si vrem sa sti ca suntem aici zi de zi pentru fiecare parinte de ingeras ... Zbor lin O:-) micut.
NATALIA 30.03.2012
LAURA 27.09.2014
ingerasulGabriela
Moderator

• Site web
  • YIM
Sus

Mesajde marwana pe 5 Ian 2012, ora 12:01

Coryna azi am venit in vizita la tine, este ziua ingerasului tau mic, implineste un anisor de cand a primit in dar aripioare. Echipa E.M.M.A. este alaturi de tine si te >:D< cu drag.
Am recitit povestea ta si am putut sa-mi dau seama ca aveai sarcina gemelara si cred ca in septembrie a venit pe lume un puiut mic.
Speram din suflet ca esti bine, asteptam vesti de la tine, pana atunci gandurile nostre sunt indreptate spre tine.

Zbor lin bebe mic, zbor lin ingeras drag @};- [-o< @};-
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

Locaţie: Bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde maryna pe 6 Ian 2012, ora 12:45

zbor lin ingeras dulce si ai grija de mami si de fratiorul tau....
maryna

Locaţie: romania,bacau
Sus

Mesajde ingerasulGabriela pe 5 Ian 2013, ora 12:20

Pentru ca azi se implinesc 2 ani de cand ingerasul a prins aripi ... Coryna >:D< astazi suntem alaturi de tine, intreaga echipa E.M.M.A. si iti dorim liniste in suflet, iar O:-) iubit zbor lin printre (*)
NATALIA 30.03.2012
LAURA 27.09.2014
ingerasulGabriela
Moderator

• Site web
  • YIM
Sus

Următorul