,nu trebuia sa fi si tu mamica de ingeras, dar DD a ales ca puiul tau sa fie acum alaturi de
nostrii sa se joace impreuna .Stiu ca este ff greu sa te desparti de copilul tau,toate de aici ducem durerea acesta in suflet dar ne incurajam reciproc si asta conteaza fff mult.Regret marea ta pierdere si nu iti repet :"lasa ca esti tanara faci altul" nici eu nu suport fraza asta ,dar din pacate este cat se poate de adevarata.Si eu mi-am pierdut puiul la 22 saptamani era un baiatel minunat pe care il asteptam cu toata fiinta mea,dar viata merge mai departe fie ca vrem fie ca nu, copilasii nostri acum ne ocrotesc sunt ingerii nostri pazitori.Sunt alaturi de tine si te ascult cu drag ori de cate ori o sa ne scrii si simti nevoia sa vb cu cineva.Noi suntem aici sa te primim cu bratele deschise
.Te
draga mea.Mii de
pt ingesarul tau scump care te iubeste enorm.
Stefan Georgian.
cu mult drag, am vazut ca ai citit mult de pe forum. Ai facut ce ai considerat ca este bine pentru tine. Teo este ingeras acum si crezi sau nu el i ti este si va fi mereu alaturi de tine. De uitat nu il vei uita, poate ca te vei invata cu durerea, dar asta nu trece. Va fi al doilea puiut al tau, il vei iubi si i ti va fi dor de el. Vei intalni oameni care nu vor intelege de ce plangi, de ce ti e dor, de ce suferi, si daca va fi asa te indrum sa faci referire la acest site, la acest forum. Trebuie doar sa stii ca tot ceea ce simti tu este normal si ca ...aici vom incerca atat cat ne sta in putinta sa i ti alinam durerea, aici ne vei gasi ori de cate ori vei avea nevoie de noi.
cu mult drag si nu uita ca de acum nu mai esti singura, ne ai pe noi
Teo ii trimit
la cer si un brat de 

Draga Monica
imi pare rau ca te intampin cu Bun venit alaturi de Mamicile de Ingerasi, dar, in acelasi timp, pot sa-ti spun ca ai ajuns intr-un loc cu multa caldura sufleteasca, cu oameni care sunt alaturi de tine, alaturi de tristetea ta. Iti intelegem durerea si
alaturi de tine. Accepta mangaierile noastre si nu-ti pierde Credinta. Un Ingeras scumpic si drag, Teo
, acum va vegheaza, va protejeaza si asteapta sa va trimita Iubirea lui neconditionata. Inchide ochii si imagineaza-ti cum Ingerasul tau iti saruta ochii tristi si plini de lacrimi.
si ma
pentru linistea ta sufleteasca.
si 
stiti...inainte sa imi pierd copilasul tot timpul ma gandeam ca cea mai mare pedeapsa de la D-zeu pt mine e sa nu pot sa am copii sau sa imi moara vreun copilas.si uite ca D -zeu mi-a luat un copilas.
spre norocul meu am o fetita minunata care ma face sa trec mai usor peste aceasta tristete.
dar in fiecare zi ma gandesc ca trebuia sa am 2 copii
. sa vina 2 copii la mine sa imi spuna te iubesc mami dar simt cum ingerasul din cer ma alina.si sunt fericita ca am un ingeras care are grija de noi.tot timpul am fost optimista ,si acum incerc sa fiu la fel
.inainte sa pierd copilul vb cu o prietena si ii ziceam ca,cred ca e mai cruda viata daca iti i-a copilul dupa ce il nasti si il ti la piept,si il alaptezi, decat daca ti-l i-a inainte sa nasti.dar nu e asa.e la fel de crunt si de dureros...............
iti doresc multa putere draga mea pentru ca ai nevoie si numai bine , scumpului tau ingeras teo multe
si zbor lin printre mii de
.

..off Doamne, de multe ori parca nici nu imi gasesc cuvintele...
pentru Teo si
si un
dulce, mamica tanara de ingeras.
cu mare drag si ai mare grija de tine numai bine , scumpului tau mii de
zbor lin si lumina vesnica.

E bine ca o ai pe buburuza mica alaturi, ca te inveseleste si iti da putere

pentru tine si o
pentru
TEO din partea mea
, lumina vesnica
.
pt scumpul tau ingeras,pe care il rog sa-ti apara in vis sa-ti spuna ca-i este bine alaturi de DD si toti ingerasii nostri,sa-ti aline dorul si durerea pe care le porti in suflet,sa-ti dea putere sa mergi mai departe.Sunt alaturi de tine ,te
si iti doresc tot binele din lume mamica scumpa.
. Imi pare tare rau pt ingrerasul tau si stiu ca va vegheaza de sus.
micut
pt mamica ta, da-i putere si alinare, iar tie mii de
si un zbor lin spre
printre 
CALDA.IMI PARE RAU CA SUNT DIN CE IN CE MAI MULTI PARINTI DE INGERSI,DIN CAUZA MEDICILOR,IMI PARE RAU CA SI TU A TREBUIT SA TRECI PRIN ACEASTA CUMPLITA DURERE.
TAU,MULTE
SI
,SCUMP