, SUNT ALATURI DE TINE.
si alaturi de DD care va avea grija de sufletelul ei.
stau si ma gandesc cu ce multa incredere am mers acolo cu Serban, mamicile povesteau intre ele ca in anul 2008, pana in luna august avusesera doar 2 decese...
se pare ca nu e chiar asa...
, cu ganduri bune si multe 
pentru Diana Gabriela si pentru tine

,
,
si mii de

cu multa caldura si pt
tau inchin 

iar pentru ingerasa

cu multa caldura.
,
si 
....azi se implinesc doua luni de cand ne-ai parasit pentru o lume mai buna, cea a lui DD...Iar ma cuprinde disperarea si dorul asta mistuitor...Am umplut casa cu pozele tale, dar ele nu-mi vorbesc, nu ma imbratiseaza, nu-mi spun mami. Fiecare zi din aceste doua luni fara tine a fost lipsita de sens, nu mai pot gasi niciun motiv sa ma trezesc dimineata...doar dorinta aceea disperata de a simti din nou miscarile tale in burtica ma mai ridica din pat. Nebunia mea a ajuns atat de departe incat cred ca daca voi mai avea puterea si curajul sa mai raman insarcinata, DD tot pe tine te va trimite la mine. Mamicile de pe site spun ca-si simt ingerasii aproape de inima lor, se simt inconjurate de caldura copilasilor lor, eu nu te simt niciodata... nici cand sarut pozele cu infrigurare, nici cand sarut monitorul la serviciu, nici atunci cand stau si povestesc pataniile zilei mele cu poza ta in brate, nici dimineata cand ma trezesc si te pup, nici seara la culcare cand te sarut de noapte buna si nici macar atunci cand ma trezesc plangand de dorul tau in miez de noapte...Tati si buni insista ca mami sa mearga la psiholog, dar mami nu de el are nevoie, ci de tine iubita mea, doar de tine...
si
papaa
E mult prea apropiata pierderea ta si de aceea si suferinta ta e asa intensa
Sunt alaturi de tine, draga prietena si imi doresc din suflet ca
ta Diana Gabriela sa vina sa-ti mangaie obrajii tristi, ochii plansi, sa te stranga in bratele ei gingase, ca sa-ti aline putin dorul...
tare, tare, cu multa caldura, iar Ingerasei tale Diana Gabriela ii trimit multe 
iar vei simti nu peste mult timp cum ingerasul tau de acolo de sus te protejaza. Scumpei tale multe

si iti doresc multa putere si incredere si sanatate maxima .Iar scumpei tale sa se joace acolo cu Mariusica al meu te
si multa putere si alinare.
draga mea nu multa lume are asa sa stii, iti doresc din tot sufletul alina re in sufletul tau te
mamica scumpa si dulce.