Imi fac si bagajul pt a ramane iar la spital pt a fi aproape de ea, ma gandeam ca poate ii face bine, ma fortam sa gandesc pozitiv sa nu pic psihic, sa fiu tare pt fetita mea.Ma gandeam ca Dumnezeu mi-a luat baiatul la el ingerasul lui dar imi va lasa fetita ingerasul meu...Si astfel de luni pana joi ma duceam mereu la ea, la micuta mea din 3 in 3 ore chiar daca nu ii dadeam sa manance ci doar sa o vad sa-i vorbesc sa-i spun ca o iubesc ca o sa o iau acasa in brate si ea se uita la mine cu ochii ei mici si imi zambea{cea mai frumoasa amintire}Dr imi spuneau ca au sperante pt fetita dar erau in acelasi timp ingrijorati pt ca avea burtica umflata.Incercasera sa-i dea sa manance si de atunci era asa de 5 zile.Joi decid sa ne trimita la alt spital banuiau ceva grav.Ne fac transferul la Budimex.Dupa ce ne fac investigatii imi dau vestea:avea peritonita intestin perforat, nu se poate opera nu se stie....e prea grav nu sunt sanse...Simt ca iinebunesc.Ma internez si eu si mergeam la ea mereu stateam cu ea cu orele si vorbeam si o priveam.La cateva zile ma chiama medicul sa-i mai spuna de starea ei.Si imi spune ca fetita mea va murii nu au ce sa-i faca decat sa astepte sa moara, este prea grav ....Am zis ca mor..Era un vis urat...Nu aveam de ce sa stau acolo sa astept sa moara.Am mers acasa.La 2 zile seara stateam in pat si ma uitam la un film cu sotul.Eram f suparata si trista.Ma intreaba Hai sa-ti iau ceva bun.Ce-ti doreste sufletelul tau? Eu izbugnesc in plans fara sa vreau si zic pe Alexuta mea.Ma gandisem deodata la ea...La 5 minute ne suna ca murise si Alexuta mea.Aveam 2 ingerasi scumpi pe care nu apucasem sa-i tin in brate sa-i pup.Pe fetita doar o mangaiasem pe manute pe capusor.ne lasasera..Nu stiu ce plan a avut Dumnezeu pt ei ingerasii mei....Sau ce plan mai are pt noi....Eram asa de fericiti ca vom aveam gemeni...Acum am 2 ingerasi gemeni...Alexandra Gabriela Iulia si Mihai Octavian...
Acum incerc sa ma refac sa mergem mai departe.Va multumesc ca am avut ocazia sa scriu aici.Simteam nevoia.Sper doar ca Dumnezeu sa aibe grija de ei si sa nu ne uite si pe noi.....

si pentru scumpi tai