Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Organizatia EMMA ‹ Aparitii Media
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Conferinta de presa Brasov

Organizatia E.M.M.A. in presa scrisa si vorbita
Scrie un răspuns
10 mesaje • Pagina 1 din 1

Conferinta de presa Brasov

Mesajde Suchardine pe 16 Apr 2009, ora 07:18

Ieri a fost o zi foarte speciala pentru Organizatia E.M.M.A. Pe 26 februarie cand Organizatia E.M.M.A. a castigat cele 2 premii la Gala Carol Davilla, am avut sansa sa o cunoastem acolo pe Malina Dumitrescu, directorul centrului Hospice Casa Sperantei - pionier al ingrijirii palliative din Romania si Europa de Est. Atunci am aflat ca si Malina este o mama de inger, pe fetita sa Ioana nascand-o fara viata, acum 25 de ani. Sunt 25 de ani, dragi mamici, 25 de ani de dor, de intrebari, de lacrimi, de ganduri nerostite... Malina este inca una dintre mamicile care nu intelege nici acum de ce a murit fetita ei si care afirma cu tarie ca durerea nu se va sterge niciodata. Ea a fost cea care ne-a fost gazda ieri pentru a sustine o conferinta de presa care a avut drept scop promovarea obiectivelor Organizatiei E.M.M.A. si a evenimentului "Ziua Mamelor de Ingeri". Ne-am bucurat de o prezenta buna a ziaristilor.
Bianca a deschis conferinta vorbind despre Organizatia E.M.M.A. ca si despre tot ce ne-a adus pana in acel moment in fata ziaristilor.
Alaturi de noi a fost si Simona Marti de la Sibiu care a spus si ea cateva cuvinte pline de emotie despre ce inseamna sa fii voluntar E.M.M.A. Simona a spus ziaristilor ca toti prietenii ei de o luna de zile incoace, de cand s-a implicat activ in tot ce inseamna Organizatia E.M.M.A. - Sibiu spun ca este de nerecunoscut, atat de pozitiv s-a schimbat. ;)
A spus si subsemnata vreo 2-3 cuvinte dar am avut maaaaaaaaaaari emotii. Acum nu mai eram de capul meu :p era Shefa cu mine ;)
Dupa ce am vorbit toate trei, am pus filmuletele realizate de Malvina Cervenschi, in campania Mame de Ingeri, de anul trecut. S-au vizionat filmuletele cu povestile Danielei Ganju, Stefaniei Giantau si Georgetei Matei, iar la sfarsit s-a vizionat filmuletul de la Ziua Mamelor de Ingeri de anul trecut.
Nu stiu cum sa va descriu toata emotia care i-a cuprins pe toti cei prezenti. O ziarista a plans pe tot parcursul conferintei. Barbatii-cameramani care filmau aveau lacrimi in ochi, pana si cei mai incrancenati ziaristi au plecat atinsi de povestea Organizatiei E.M.M.A. si de mesajul pe care acesta il propaga.
Am incredere ca ne-am castigat prieteni si colaboratori de lunga durata dupa ziua de ieri. Multumim cu toata dragostea @};- @};- celor prezenti, multumim Simona Marti, Ana (prietena Simonei, venita din Los Angeles), adica acolo fiecare venise cu Ana ei :p , multumim Loredana ca ai venit sa ne cunoastem. Ne-a bucurat foarte mult prezenta ta! :x
Am perceput ziua de ieri ca pe o maaaaaaaare reusita, incepand de dimineata cand soarele ne-a insotit pe tot parcursul drumului si pe tot parcursul zilei dupa ce cu doar o zi in urma fusese o vreme oribila, continuand cu zambetele sincere primite de la oameni intalniti ieri prima data... si sfarsind cu drumul spre casa (am ajuns repede de la Brasov...). Singura tristete a mea a fost ca incepand cu ora 14, Biancai i-a fost extrem de rau din cauza racelii =(( =(( , o durere de cap infioratoare nu a lasat-o pana seara cand am ajuns acasa.
Speram sa te faci bine, Biutz drag! O sa ne rugam [-o< toti pentru tine, nu-i asa fetelor?
Si poze de la eveniment.
In poza de grup suntem de la stanga la dreapta:
eu (Ana), Simona Marti, Bianca, Malina Dumitrescu (Hospice), Loredana (lilylore).
Imagine
http://twitter.com/MamedeIngeri
http://www.facebook.com/profile.php?ref ... 8526023346
Ma mai puteti gasi si pe: http://anamariagombos.blogspot.com
Suchardine

Locaţie: Bucuresti
Sus

Re: Conferinta de presa Brasov

Mesajde steluta pe 16 Apr 2009, ora 14:29

Putem accepta multe,
putem suporta mult mai multe dureri,
putem trece "mai usor" ,
putem sa ne facem noi prieteni,
putem sa ne luminam viata,
putem face fata multor refuzuri....
daca in spatele tuturor acestor lucruri exista macar un strop de IUBIRE...
si UITE, aici am gasit-o ,
E.M.M.A. e iubire.
A fost o zi minunata!!!

:x Cu toata dragostea, va imbratiseaza,
Steluta (*)
Puteti sustine Organizatia E.M.M.A.
fara sa va coste nimic! Cum? Cititi pe: http://www.organizatiaemma.ro/directionare_impozit
steluta

Locaţie: sibiu, romania
Sus

Mesajde Liliana pe 16 Apr 2009, ora 17:32

Este admirabil gestul dnei Malina Dumitrescu. Desi ea insasi organizeaza si conduce o organizatie atat de importanta si cu activitate ampla la nivel national, nu a pregetat sa ofere sprijinul Biancai si, implicit, Organizatiei E.M.M.A. pentru promovarea pe plan local, in Brasov, a obiectivelor si actiunilor pe care noi le sustinem.
Felicitarile noastre! Sunteti o doamna cu un suflet mare !

Liliana
Nu sunt mama de inger, dar totusi sunt aici. Alaturi de voi, parintii de ingeri...
Liliana

Sus

Mesajde Loredana M pe 16 Apr 2009, ora 19:59

Sunt Lily,
Buna dragele mele,nici nu stiu cum sa va spun am un mare regret ca nu am putut ajunge Miercuri sa va cunosc si eu(am fost la servici si din pacate nu pot pleca nicicum mai repede de ora 18),dar in acelasi timp si o mare bucurie pentru fetita mea Loredana,care era asa incantata ca a avut posibilitatea sa va cunoasca.
Am vorbit cu ea f.mult la telefon(pentru ca ea sta cu socrii ei nu sta cu mine)si era asa bucuroasa ca va cunoscut,era asa incantata ca a vorbit si cu Bianca_C la telefon...... :* :* ,
Multumesc Ana si multumesc mult Bianca pentru tot ce faceti pentru aceste indurerate mamici,calde >:D< >:D< pentru toate,
Sunt sigura ca va veni o zi cand ne vom cunoaste personal,pana atunci va >:D< >:D< si va :* :* pe toate

Sarbatori fericite si ........spor la treaba pana atunci
va :* :*
Lily
DAVID 4.03.2009 ALEXANDRA NASUCA 27.1.2011 MARIA GRACE 25.04.2013
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 070&type=3
Loredana M
Moderator

Locaţie: brasov
  • YIM
Sus

Mesajde Daniela Ginju pe 16 Apr 2009, ora 21:15

Felicitari pentru organizatori si in special pentru Bianca care a fost la inaltime chiar daca era destul bolnavioara.M-am bucurat cand am auzit-o pe Bianca ca intradevar aceasta conferinta de presa a inmuiat inimile reporterilor, jurnalistilor si nu numai.Speram ca pe viitor sa fie cat mai multe asemenea evenimente, cat mai multe persoane sa afle de aceasta organizatie si speram din tot sufletul sa putem alina sufletele parintilor de ingeri , sa ajutam cu cat putem noi ca aceste tragedii sa nu se mai intample iar daca se intampla sa putem fi alaturi de cei care vin aproape de noi.
Va imbratisez cu drag si va doresc ca ziua de Paste sa aduca in sufletele voastre multa lumina si multa sanatate.
Daniela G. - mama ingerasului Ioana-Valentina
Imagine
Daniela Ginju

Locaţie: OTOPENI
  • YIM
Sus

Mesajde Malina pe 17 Apr 2009, ora 14:20

Draga Bianca, Dragi mamici,
Ma bucur ca m-am putut alatura familiei voastre de suflete mari (desi poate fiecare ne dorim sa ne fi cunoscut in alte imprejurari!). Ma mai bucur ca mi-ati dat sansa de a va fi gazda la Brasov, la Hospice, si ca am putut sa va cunosc, pe citeva dintre voi direct, dar pe multe indirect, in marea familie a Biancai.
Va imbratisez cu drag, iar Sfintele Pasti sa va aduca lumina si pace in suflet, putere in toate si curaj.
Malina (0722-523348)
Malina

Sus

Mesajde Liliana pe 21 Apr 2009, ora 19:28

Buna ziua Doamna Malina Dumitrescu !
Ne bucuram din tot sufletul pentru mesajul dumneavoastra (caruia ii raspundem cu o mica intarziere insotind mesajul nostru cu mii de scuze :x )
Am aflat cu tristete ca faceti parte, din pacate, din randul mamelor care au un ingeras in Ceruri... Imi pare atat de rau... Este trist ca un astfel de eveniment dureros din viata dumneavoastra va uneste de acum destinul de cel al Organizatiei EMMA...

Va multumim din suflet pentru sprijinul pe care l-ati acordat cu atat de multa generozitate Biancai si Organizatiei EMMA sustinand actiunile noastre acolo, in Brasov, prin gazduirea Conferintei de presa de la inceputul acestei luni.

Noi speram din tot sufletul ca sa se afle la o scara cat mai mare si in Brasov de existenta noastra pentru ca mamele de ingeri care locuiesc in acest mare oras si in imprejurimi sa poata beneficia de sprijinul nostru. Ne-am bucura daca s-ar crea si in Brasov un grup de initiativa care sa popularizeze actiunile, obiectivele noastre si care sa disemineze cat mai departe mesajul EMMA catre familiile indurerate care au nevoie de noi.
Dorim sa se afle de existenta acestui site, a acestui Forum unde mamicile de ingerasi si familiile acestora pot gasi "colacul de salvare" pentru sufletele lor, iar cei din jur pot afla cum le pot acorda spijin emotional astfel incat sa nu le raneasca mai mult.

Brasovul, al doilea oras al tarii (dupa numarul de locuitori), nu a aflat inca destule despre Organizatia EMMA. Putem spune acest lucru dupa numarul relativ redus de mesaje din aceasta zona... Si, cu siguranta, sunt si acolo multe femei carora le-am putea fi de ajutor...

Va multumim inca o data!
Stim ca v-ati dedicat viata actiunilor umanitare si va admiram si respectam profund pentru acest fapt! Sunteti un exemplu de om adevarat, care ofera compasiune si ajutor concret unor suflete suferinde ! Cat de putini oameni ca dumneavoastra mai sunt printre noi! Si ce privilegiu avem sa va cunoastem, fie si virtual (deocamdata!)!

Va multumim!
Liliana
Nu sunt mama de inger, dar totusi sunt aici. Alaturi de voi, parintii de ingeri...
Liliana

Sus

Mesajde Loredana M pe 6 Mai 2009, ora 21:21

=D> =D> Felitari pentru Malina Dumitrescu
Acum cateva minute s-a terminat emisiunea de la MIXTV unde a fost invitata Malina http://www.brasovultau.ro/index.php?pag ... ual-(video).htm,
aici puteti vedea cat de la inaltime a fost si cat de convingator a vorbit despre organizatia EMMA si intalnirea de Duminica
Felicitari >:D< =D>
Lily
Loredana M
Moderator

• YIM
Sus

Mesajde steluta pe 7 Mai 2009, ora 08:04

Draga Malina,

Ai fost la inaltime ca de obicei!

Iti multumesc din suflet @};- @};- @};- pentru tot suportul oferit,
Cu mare drag te imbratiseaza,
Steluta (*)
Puteti sustine Organizatia E.M.M.A.
fara sa va coste nimic! Cum? Cititi pe: http://www.organizatiaemma.ro/directionare_impozit
steluta

Locaţie: sibiu, romania
Sus

Mesajde Loredana M pe 7 Mai 2009, ora 15:04

Despre conferinta de la Brasov am gasit urmatorul link www.monitorulexpres.ro/?mod=monitorulex ... s_id=73684 - 47k - Loredana
Loredana M
Moderator

• YIM
Sus

Scrie un răspuns
10 mesaje • Pagina 1 din 1
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro