stiu ca ar fi fost mai simplu si frumos daca ei ar fi ramas aici cu tine dar asa cum spui tu DD ia iubit mult si ia vrut langa el pe amandoi...si asa cum spune o mamica de ingeras DD te a iubit prea mult si a luat o bucatica din tine sa o aibe langa el.........
si
iar pentru tine mamica iubitoare
pupici si o imbratisare calda din departare

iti daruiesc pentru tot frumosul care te defineste, scumpa mamica iubitoare. E bine pentru ingerasul tau ca esti calda si ca stai alaturi de noi in momentele in care ne amintim de durerea plecarii spre Cer a sufletului atat de drag.
) am simtit ca cineva acolo sus ma iubeste, si ca Dumnezeu si-a intors capul si spre mine, ajutandu-ma sa intalnesc o femeie minunata si calda si toleranta, care a stiut sa ma asculte, si pentru toate astea ii multumesc din tot sufletul meu, va multumesc voua pentru rabdarea cu care cititi si raspundeti la povestea lui Patrick. Sunt alaturi de voi toate, ori de cate ori aveti nevoie de mine.
pentru Patrik si taticul lui si multe
pentru tine suflet bun. Alina mamica de un ingeras la Dumnezeu si un sufletel frumos aici langa mine
.
Ingerasul tau este acum acolo sus cu taticul lui....de acolo ei iti dau tine putere si cu aripile lor iti sterg lacrimile care ti se scurg pe obraji...ori de cate ori te macina dorul si te gandesti cu atata dragoste la ei.
...Zbor lin printre stele pui mic...
si multe

. Ochii spun multe si se pare ca si tu ai inteles multe privindu-ma in ochi. In clipa de fata toata viata mea reprezinta acest proiect ( care se va prezenta in toata lumea), dau tot ce am mai bun ca iasa perfect, pentru ca sunt o perfectionista, acum si E.M.M.A face parte din viata mea, implicit si Bianca si Emma Nicole si Suchardine, si voi toate. Va doresc tot ce-mi doresc mie.....

) era langa mine cand a dat sms si te-a rugat acest lucru. Zi in care te-am simtit si pe tine aproape, si ti-am multumit in gand, zi in care intalnirea cu Bianca a fost cea mai frumoasa si cea mai linistitoare de dupa mult timp. Secundele in care ne-am imbratisat au fost pentru mine un alint si-o mangaiere a unei femei minunate care mi-a spus, soptindu-mi la ureche "imi pare rau"; nimeni, pana la Bianca nu imi mai spusese asta, vorbe atat de simple si de firesti, de care aveam atata nevoie, si spuse cu atata compasiune si caldura. Da, e adevarat, si eu speram sa ne fii intalnit vineri, pe 27 martie, dar cum acest lucru nu a fost posibil, intalnirea noastra se va petrece in luna mai, in data de 10 la "ziua mamelor de ingeri". O sa te las sa ma recunosti
singura, fara sa-ti fac vreun semn. Cu siguranta vei nimeni
and hugs
-pentru forta ta!!