Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Grupuri de suport ‹ Pentru Mamele de Ingeri
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

ingerasul meu...dennis...

Despre si pentru ingerasii lor
Scrie un răspuns
89 mesaje • Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5

ingerasul meu...dennis...

Mesajde hany pe 23 Mar 2009, ora 23:34

Nici nu stiu de unde sa incep si cum sa scriu pt ca durerea din suflet nu poate fi scrisa ....In 24 feb 2008 de dragobete am aflat ca sunt insarcinata m-am bucurat fff tare dar din pacate bucuria nu o tinut numai 9 luni....totul o decurs bine era o sarcina nici grea nici usoara cu greturile de rigoare..... mergeam la control regulat... bebica al meu era bine crestea si se juca in burtica la mami.....eram cea mai fericita de cate ori mergeam la control si il vedeam iar acasa tot timpul ma uitam la pozele facute de dr la ecografii.....il asteptam imi faceam planuri ma gandeam la noul nostru viitor impreuna...la cat de mult il voi iubi ....cat de mult il voi alinta....cum il voi vedea crescand....am ales si un nume petru el ,as fi vrut sa fie "dennis".... eram pe ultima suta de metri totul parea sa fie bine .....asteptam ziua cand il voi tine in brate cand ii voi auzi vocea ...si a venit si acea zi .....dar nu asa cum as fi sperat.....ziua care ar fi trebuit sa fie cea mai fericita a devenit cea mai trista zi din viata mea....in aceea zi(31 octombrie 2008) ar fi trebuit sa fiu in sfarsit mamica ...dar.....soarta este asa de crunta uneori si te loveste acolo unde te doare cel mai tare....am mers dis de dimineta la spital sa vedem ce face bebica ...si bineinteles pt internare ...si pt marea intalnire cu mult iubitu si mult asteptatu nostru copilas.....dar marea noastra bucurie sa transformat in lacrimi si tristete ....bebica al meu nu mai era ...inimuta lui mica si firava ...nu ii mai batea....ma parasise....am ramas pustie ...goala ...pierdusem parca totul .....viata mea nu mai avea sens....dennis al meu se facuse ingeras....iar eu devenisem din viitoarea mamica...."mamica de ingeras".... nici nu pot sa spun ce am simtit din acea clipa totul sa schimbat.... toate planuri ......toate visele sau spulberat....am nascut pana la urma un baietel frumos si exact cum mi l-am dorit ....dar nu am avut puterea de al lua in brate nici macar de al privi .....dar pret de cateva secunde ...i-am vazut chipul era parca un micut ingeras care dormea.....si cu atata am ramas o mica amintire.....a chipului lui ...dar doar in memoria mea vizuala...off Doamne daca as putea da timpul inapoi.....au trecut aproape 5 luni dar inca nu miam revenit .....inca plang deseori dupa dennis al meu.....nimeni nu mai aduce vorba de el..... ca si cum nici nu ar fi fost....dar a fost cu mine timp de 9 luni...a trait 9 luni la mine in burtica...9 luni pline de fericire ...de bucurie....de implinire....dar din pacate au fost si ultimele alaturi de scumpul meu pui..... stiu ca acolo sus langa Doamne Doamne este un ingeras dragalas .....un ingeras pe care il iubesc enorm de mult....si de care imi este dor ...pe zi ce trece mai mult ....mai mult...........
te iubesc scumpul meu ingeras si nu te voi uita niciodata...vei avea mereu un loc special in inima mea.......
Ultima oară modificat de hany pe 1 Iun 2009, ora 16:41, modificat de 2 ori în total.
..DENNISUCA A MEU TE VOI IUBI MEREU..
hany

Locaţie: cluj napoca
  • YIM
Sus

Re: ingerasul meu...dennis...

Mesajde symyna_cris3 pe 24 Mar 2009, ora 10:17

>:D< Draga mea,te-ai alaturat azi noua din pacate,desi locul tau ar fii fost pe un site cu mamici fericite...si acolo as fii vrut sa ne regasim toate/toti.Din pacate...pt noi destinul a fost crunt si puii nostrii sunt INGERASI intr-o lume mau buna ,undeva unde ii vom regasi la momentul potrivit.Imi pare rau ca si tu treci prin aceasta durere.E cumplit de greu sa nasti un bebe fara de viata,sa pleci apoi acasa cu minile goale...Iti inteleg durerea pt ca si eu am trecut prin asta. [-o< Acum ma roglaD-zeu in fiecare zi sa gasesc puterea de a merge mai departe si sper ca si tu sa o gasesti...E adevarat ca iti este si iti va fii mereu greu...Codruta,tot mamica de ingeras,spunea ca desi au trecut 9 ani decand baietelul ei George nu mai este inca o mai doare...Asa am invatat si eu,din spusele celorlalte mamici!Am invat sa accept ceea ce s-a intamplat si sa merg mai departe purtandu-l mereu in suflet pe ingerasul meu...Atuni cand ti-e dor de baietelul tau si nu ai cu cine vorbi despre el,intra aici...povesteste-ne noua,poti sa plangi ,poti sa suferi...e normal...si-l poti iubi mereu,caci din inima ta,nimeni,niciodata,nu-l va putea scote... >:D< Ai grija de tine si lupta pt Denis,pt toate amintirile cu el...doar asa iti va fii mai usor: pastrandu-l in viata ta...Asa cred eu... :h
Symyna,mama ingerasului Razvan-Cristian nascut inger la 05 august 2008
symyna_cris3

Locaţie: constanta
Sus

Mesajde nicoleta pe 24 Mar 2009, ora 18:22

Buna,scumpa mamica de ingeras Denis.
Regretam toate mamicile de ingeras, faptul ca si tu ai fost atinsa de aceasta enorma durere, pierderea pruncului.
Stim ca nu exista durere mai mare, stim ca intrebarile se nasc zeci pe ora, stim ca dorul de acea vreme cand simteai bebelusul, te macina, te roade, stim...
INsa, te rog din toata inima sa ma crezi ca raspunsuri nu exista, si nici nu ne-ar ajuta la ceva, acum, cand bebelasii nostrii nu se mai pot intoarce.
Ei sunt acum, rasfatati ai astrelor, danseaza pe dulcea muzica a Cerului, zambind spre noi si trimitand norisori cu bucurii spre soarta mamicilor atat de iubitoare.
Te imbratisez si te pupacesc pupaceste cu pupici pupaciosi, ai mare grija de tine, si...tine mereu deschisa usa spre marea casa E.M.M.A
Aici, vei gasi oameni care te vor intelege mereu, care niciodata nu te vor judeca, oameni cu suflet care stiu ca judecata este actiunea Cerului, ci nu a noastra.
Aici iti vei gasi linistea si odihna, iar sperantele si optimismul vor deveni prietenele tale nedespartite.
Te pupacesc pupaceste cu pupici pupaciosi, zana noastra de ciocolata.
@};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- pentru tine, mamica iubitoare.
Rugaciuni si lumina pentru Denis, care sper ca va ajunge sa se joace acolo, in Cerul pur si cu Ana mea.
Si, iar pupici pupaciosi, no!!! ;)
Cu mare mare drag, Nicoleta!
nicoleta

Locaţie: petrosani
Sus

Mesajde Loredana M pe 24 Mar 2009, ora 19:58

Draga mea, vreau sa-ti spun si eu ca imi pare sincer rau de tragedia care ti s-a intamplat,ai facut bine ca ai avut taria sa ne spui povestea ta.
Sunt singura ca doar aici vei gasi intelegere si "un umar"de sprijin unde poti sa plangi........daca asa simti......unde suferinta iti este inteleasa........aici vei gasi o mare familie care te va sprijini........care v-a incerca sa te inteleaga ....sa te ajute......noi toate te primim cu >:D< .........ai noroc ca esti din Cluj unde sunt niste mamici de ingerasi extraordinare....cu un suflet mare...... :* si >:D< pentru mamele din Cluj........pe care desi le cunosc de putin timp (si eu Lily nici macar nu le stiu personal decat doar de pe acest forum si de pe mees)le consider cele mai bune prietene si nu voi uita niciodata gestul lor minunat de a merge la fetita mea Lore........cand era internata la Cluj.
Te >:D< draga mea mamicuta de O:-)
Si asa cum spune prietena noastra comuna Nicoleta.......multi pupici pupaciosi...
si multa putere sa poti merge mai departe cu toata aceasta durere mare in suflet pe care sunt sigura ca o ai...
Va sarut ...........
Lily
DAVID 4.03.2009 ALEXANDRA NASUCA 27.1.2011 MARIA GRACE 25.04.2013
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 070&type=3
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 070&type=3
Loredana M
Moderator

Locaţie: brasov
  • YIM
Sus

Mesajde erikavoinescu pe 24 Mar 2009, ora 20:11

Buna draga mea Hanny >:D< :* Bine ai venit in aceasta familie din pacate foarte mare! Si din pacate noi nu aici trebuia sa ne cunoastem ,noi trebuia sa avem un site mai fericit plin de bucurii,dar asta e soarta si povara care trebuie sa o ducem ,regret sincer ca si tu ai fost cu acea greutate atinsa ca si noi,regret ca nu pot acum sa te inbratisez si sa-ti spun ca te inteleg,sa=ti spun ca sint alaturi de tine! defapt sintem toate mamele de aici din aceasta familie alaturi de tine si totate te imbratisam. >:D< =(( Aici poti sa vii decite ori simti nevoia sa plingi de cite ori tie dor de micutul tau Denis ,aici esti inteles.Ingerasul Denis se joaca printre stele cu toti ingerasii si ei acum sint fericiti O:-) (*) Te pup si te >:D< cu drag ''Mama ingerasului Erick Robert'''
Ultima oară modificat de erikavoinescu pe 24 Mar 2009, ora 22:32, modificat 1 dată în total.
erikavoinescu

Sus

Mesajde Suchardine pe 24 Mar 2009, ora 20:15

Buna, draga mea Hany!
Ooooooooooffff Doamne, ce dureroase sunt cuvintele tale... Nici nu stiu ce e mai rau? Sa iti fi trait copilul o zi, o luna, un an, cativa ani si sa fi ramas cu amintirea lui sau nici macar sa nu-l fi vazut/cunoscut vreodata??? In orice varianta mi se pare cumplit de imaginat daramite sa traiesti pe viu o asemenea experienta.
Hany scumpa, bun venit! Vestea buna e ca ai venit unde trebuia, ca Familia E.M.M.A. este aici ca sa te ajute, sa te sprijine, sa te consoleze... De cate ori simti nevoia, aici ai locusorul tau unde poti aseza cate o floricica in amintirea puiutului tau, Denis.
Poate ca acum ti-e greu dar trebuie sa vezi luminita aceea mica, mititica de la capatul tunelului, luminita care te va duce spre izabvirea de suferinta.
Te imbratisez cu toata dragostea si sper ca toate informatiile pe care le vei gasi pe acest site, in special cele din http://www.organizatiaemma.ro/suport/mame sa te ajute sa-ti prelucrezi durerea, sa inveti sa traiesti cu ea. Vei mai gasi de asemenea si articole despre terapii complementare ca si parerea parapsihologului care ofera o alta viziune asupra pierderii unui copil.
Sper sa te ajute!
Te :* si te >:D< iar pentru micutul Denis multe @};- @};- si multe [-o< [-o< !
Imagine
http://twitter.com/MamedeIngeri
http://www.facebook.com/profile.php?ref ... 8526023346
Ma mai puteti gasi si pe: http://anamariagombos.blogspot.com
Suchardine

Locaţie: Bucuresti
Sus

Mesajde Liliana pe 24 Mar 2009, ora 21:54

Hany, draga mea... iti vom respecta dorinta de a-ti pastra anonimatul aici...
Am citit povestea micutului tau Dennis... imi pare tare rau ca s-a intamplat asa...
Imi pare rau.
Este foarte trist. Timpul a lasat peste tine aceasta tristete, iar Dennis este si va ramane in inima ta copilasul mult iubit care a plecat in ceruri printre ingerasi...
Noi, aici, in albumul EMMA, am pregatit pentru Dennis un balonas alb care ii poarta numele si care ne va aduce mereu aminte de el prin povestea pe care ne-ai facut-o noua cunoscuta http://www.organizatiaemma.ro/node/425
Ziua lui pentru comemorare este de acum trecuta in calendarul EMMA .http://www.organizatiaemma.ro/node/418

Iti multumim, Hany, pentru deschiderea inimii tale catre noi si speram sa iti fim cat de putin de folos in lungul drum spre recastigarea linistii sufletesti pe care ai pierdut-o odata cu plecarea puiului tau. Speram sa te ajutam sa-ti fie mai usor in momentele cele mai grele, atunci cand, venind printre noi, vei simti caldura sufleteasca de aici, de pe acest forum.

Te imbratisez cu drag,
Liliana
Nu sunt mama de inger, dar totusi sunt aici. Alaturi de voi, parintii de ingeri...
Liliana

Sus

Mesajde hany pe 24 Mar 2009, ora 22:09

multumesc pt balonas,dar daca se poate sa modificati anul este anul 2008 nu 2009:P
hany

• YIM
Sus

Mesajde Liliana pe 24 Mar 2009, ora 22:22

Gata, am modificat. Iarta-ma.
Am lipsit cateva zile de pe forum, iar acum am dorit sa postez cat mai repede balonase pentru ingerasii care ne-au trecut pragul in aceste zile.... printre care este si Dennis...
>:D<
Liliana
Nu sunt mama de inger, dar totusi sunt aici. Alaturi de voi, parintii de ingeri...
Liliana

Sus

Mesajde crisstynna pe 25 Mar 2009, ora 09:12

Buna scumpa mamica de ingeras....Imi pare rau ca te-ai alaturat acestei mari familii greu incercate....Dar totodata ma bucur ca ai avut puterea sa iti descarci sufletul in acest loc...Doar aici vei fi inteleasa cu adevarat,doar aici vei gasi vorbe de incurajare cand simti ca totul e pierdut....doar aici vei gasi puterea sa te ridici si sa mergi mai departe...Vreau sa iti spun ca si eu sunt la fel o mamica de ingeras..si eu am trecut prin toate starile pe care le ai si tu....si mai vreau sa iti spun ca acest loc m-a ajutat enorm....aici mi-am facut adevarate prietene de suflet....Am vazut ca esti din Cluj...asa ca te asteptam cu mare la drag la urmatoare intalnire....Ai sa vezi ce bine te vei simti...cand vei povesti despre puiutul tau scump....cand vei lasa durerea sa iasa afara....si vei vedea ca nu esti singura...Noi toate suntem alaturi de tine...Iti doresc din suflet multa putere si liniste sufleteasca....Te pup si te imbratisez cu drag >:D< Iar pentru puiutul tau Denis....Multe [-o< si @};- ...Noapte buna pui mic si scump... O:-) Cu drag,Cristina,mamica ingerasului Razvan.... O:-)
crisstynna

Locaţie: cluj-napoca
Sus

Mesajde Bianca pe 25 Mar 2009, ora 11:46

Honey Hany ;) >:D< , ...m-as bucura sa stiu ca spunandu-ti asa, am reusit sa-ti smulg un zambet cat de mic...M-as bucura sa stiu ca sosirea ta printre noi, iti va da macar putina putere si ca iti va alina macar un pic, durerea si dorul care te-au coplesit...M-as bucura sa stiu... ca stii ....ca aici vei fi primita mereu cu bratele deschise, ca aici lacrimile tale pot picura in voie, ca aici nimeni nu iti va spune sa nu te mai gandesti la micutul tau Dennis, ca aici, il vom pomeni cu toata dragostea pe care o merita @};- .....
M-as bucura sa stiu ca blandetea, caldura si compasiunea mamicilor si prietenelor de aici, te vor ajuta sa regasesti bucuria de a-ti trai viata si sa capeti increderea ca Dennis e intr-o lume mai buna..... M-as bucura sa stiu ca esti ultima mamica de inger...... m-as bucura atat de mult.........

Iti doresc vindecare usoara draga Hany........
Ai grija de sufletelul tau..si cand nu mai ai putere, lasa-ne pe noi sa facem asta :x >:D<
Te imbratisez cu multa caldura....
Cu drag.....
...in memoria Lor si cu tot sufletul alaturi de Voi! Bianca
http://www.biancabrad.com/pierderea_sarcinii/
http://www.youtube.com/watch?v=lx74_vfrLcE
Bianca
Fondator E.M.M.A.

• Site web
Sus

Mesajde ildy pe 29 Mar 2009, ora 14:43

Buna draga mea bine ai venit dk pot sa spun asa
din pacate in conditiile astea trebuie sa iti spunem bine ai venit dar sper ca putem sa te ajutam cumva
sa nu mai fii trista si sa nu te simti singura ..imi pare tare rau pentru ingerasul tau si ca nu te-ai putut bucura de el , dar el este acolo sus si va vegheaza ,, este alaturi de ingerasii nostrii si de .DOAMNE DOAMNE de acolo se uita la noi si ne vegheaza te pup dulce si sanatate ....PT IN GERASUL TAU... DENNIS MULTE @};- @};- SI [-o< [-o< .
ILDY
ildy

Sus

Mesajde hany pe 1 Apr 2009, ora 00:38

...si au trecut 5 luni deja de cand tu pui mic te-ai facut ingeras........mi-ai lasat doar amintiri care nu le pot uita si care dor ingrozitosr de tare....doamne de ce?? de ce eu de ce ingerasul meu ??.........nu te voi uita niciodata vei fi tot timpul in mintea mea....
hany

• YIM
Sus

Mesajde veronicamincu pe 1 Apr 2009, ora 02:34

buna Hany
imi pare rau sa vad ca o alta mamica de ingeras isi scrie povestea trista pe site.imi pare rau ca nici tu nu te poti bucura de copilasul pe care l ai purtat in burtica ta de mama iubitoare timp 9luni de zile....DE CE?poate ca nu vom afla niciodata raspunsul la intrebarile noastre ...
e greu dar si mai greu este atunci cand nu ai cu cine borbi despre iubitul tau ingeras....o stiu pentru ca nici eu nu aveam cu cine sa vorbbesc ...toti schimbau subiectul sau ma ignorau atunci cand incercam sa spun ceva despre ingerasa mea iar daca insistam imi spuneau ca am innebunit......Dar am intrat aici pe acest site ...am intrat in lumea mamelor de ingeri ...mame cu povesti diferite si o singura durere ....
cu ajutorul Biancai si al fetelor de aici am inteles un lucru si anume ca ingerasii nostri sunt acum intr o lume mai buna lipsita de rautate ,sunt alaturi de DD iar El impreuna cu Maica Domnului le ofera toata dragostea din lume si le spune cat de mult noi parintii lor ii iubim....
Dennis se joaca acum cu ceilalti ingerasi printre stelute si este fericit atunci cand mamica lui se uita spre cer si ii zambeste si ii spune cat de mult il iubeste....
ai grija de tine scumpa mea
primeste de la mine un pupic si o imbratisare calda din departare :* >:D<
mamica ingerasei Alessia Nicoleta
https://www.facebook.com/pages/Veronica ... 8773244725
https://www.facebook.com/profile.php?id=100001083837322
http://s837.photobucket.com/albums/zz295/veronicamincu/
veronicamincu

Locaţie: Harlow,uk (oras natal Buzau,Romania)
  • YIM
Sus

Mesajde hany pe 30 Apr 2009, ora 23:58

"Ce gol imens mi-ai lasat.......ce spatiu inutil dinlauntrul meu trebuie sa invete sa se inchida.......Corpul meu si-a perdut centrul.....de acum inainte suntem desprinsi.....suntem departe in lumi separate....."tu" esti un ingeras intre ingerasi .....iar eu.... am ramas aici cu durerea in suflet .....
Au trecut 6 luni de cand tu scumpul meu te-ai facut ingeras.....6 luni de tristete de durere de DOR.......6 luni in care nu a trecut o zi sa nu ma gandesc la tine .....6 luni in care mi-am pus zilnic intrebarea de ce?? de ce eu??? de ce ??....de ce tu nu esti langa mine.....de ce ????????????? :((((((
Doamne cat de fericita am fost cand erai in burtica la mine si ce mult asteptam sa ne intalnim sa iti arat cat de tare te iubesc sa te rasfat sa fi baiatu lu mami..cate vise am avut impreuna cu tine si acum ,acum ce am este doar un gol imens si o mare durere in suflet care nu va trece niciodata....te-am iubit scumpul meu atat de mult desi cred eu ca nu destul caci Dumnezeu te-a iubit mult mai mult si te-a luat de langa mine...dar niciodata nu te voi uita si orice s-ar intampla tu vei fi pt mine primul meu copilas drag si scump .totdeauna vei avea un loc special in inima mea si nimeni niciodata nu te va scoate de acolo....
..................nu te voi uita niciodata denisuca..... :(( ....... :(( ..
mami te iubeste mult chiar si tati te iubeste desi ii este mai greu sa arate...... :(( ..
hany

• YIM
Sus

Mesajde hany pe 20 Mai 2009, ora 01:22

Plang si vreau sa cred ca nu-i adevarat c-a fost doar un vis ce se va spulbera si cand ma voi trezi totul va fi bine si tu ingerasul meu vei fi cu mine,,,,niciodata nu am sa pot intelege de ce mai parasit.....paraca ieri traiam sperante si vise ..parca ieri aveam tot ce ne-am dorit....stiu ca tu dragul meu ai ales un drum pe care nu exista suferinta...nici durere...dar mie imi este greu fff greu sa accept..uneori viata este de neinteles...clipe fericite raman doar amintiri...m-ai lasat plangand in lacrimi de durere...te vreau inapoi si inima mi-o cere..realitatea nu o pot accepta ....ieri erai un suflet nevinovat...astazi ingerii din cer mi te-au luat...inca o zi s-a dus, parca a trecut un an o lacrima in plus
o vars dar in zadar..sunt singura acum nu stiu ce e cu mine nu pot sa ma abtin si plang iar dupa tine...tu esti sus acolo printre ingeri..mi-a ramas doar amintirea ta….offf Doamne te-am pierdut scumpul meu nu mai esti cu mine nu mai esti in viata mea acum este doar un gol imens......vei ramane in gandul meu la bine si la greu...... :(( :(( :((
hany

• YIM
Sus

Mesajde Bianca_C pe 20 Mai 2009, ora 11:35

Draga mea Hany >:D< .............
Ai vazut?!...ai reusit sa pui pe o pagina de net cateva cuvinte, ai reusit sa iti scri durerea si dorul.....nu-i asa ca te simti putin mai bine acum?!?! :*
Nu-ti fie teama sa o faci ( asa cum imi scriai la topicul lui Patrick ), nu-ti fie rusine, nu faci nimic rau, nu dai in cap nimanui.......sunt trairile tale si doar ale tale, sunt gandurile tale catre ingerasul tau....trebuie sa ii scri sa te simta langa el, trebuie sa comunici cu oameni ca sa iti fie bine si trebuie sa ceri ajutor, indirect.....noi, cele de aici suntem langa tine, eu una nu ca sa te conving sa faci un lucru pe care nu ti-l doresti, ci sa-ti explic ( cum am facut-o si acum 2 nopti ) ca e mult mai bine daca te deschizi, daca lasi sufletul sa vorbeasca :)
Imi spuneai ca ai senzatia ca sunt oameni in jurul tau pe care nu-i intereseaza..... :-s pacat, habar nu au ce fac si cat de mult gresesc, dar aici, pe Forum oamenii inteleg, oamenii simt si stiu exact ce vrei tu sa comunici, pe noi ne intereseaza, chiar daca uneori ( din motive bine stiute, timpul nu ne permite sa raspundem repede...dar asta nu inseamna ca nu citim si nu ne gandim ) >:D<
Forum-ul s-a creat cu un scop bine precis, sa ajute mamicile indurerate, sa le dea libertate sa se exprime si sa le ofere ajutor.
As putea sa iti dau acum o groaza de motive pentru care e bine sa ne accepti langa tine..... dar cred ca le cunosti deja :')
Draga mea....stiu ca doare, dar incearca sa faci durerea sa nu te copleseasca, stiu ca dorul e mare, dar incearca sa faci ca dorul sa fie frumos, stiu ca plangi, dar incearca sa faci plansul sa fie de bucurie si cu gand frumos catre minunea ta.
Iti doresc tot binele din lume >:D< si iti trimit multe imbratisari.
All my love :x
Bia
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."
........my precious child.......
Bianca_C

Sus

Mesajde hany pe 1 Iun 2009, ora 23:39

...plang de durere... sunt singura si trista si te vreau inapoi.... intoarce-te si fa-ma din nou sa zambesc ... pentru ca tu ai fost totul pentru mine......as vrea sa spun ca totul a fost frumos.....multumesc pentru orice secunda....azi totul e trecut.....azi totul s-a pierdut....dar in gandul meu.... si inima mea ....esti doar tu ...si acolo vei ramane mereu... micutul meu ingeras.... :(( :(( :(( :(( .....................
.........si au trecut 7 luni de cand ne-m despartit ....7 luni de dor si tristete....nu am crezut niciodata ca poate sa fie ceva in viata asta asa de dureros ...asa de trist...nu pot sa cred ca te-am pierdut...ca nu vei fi niciodata langa mine .... :(( ...ca nu te voi vedea crescand...ca voi ramane singura....fara tine scumpul meu.... :(( ....TE ROG Doamne ai grija de ingerasul meu ...ingerasul meu mult iubit........
hany

• YIM
Sus

Mesajde Bianca_C pe 3 Iun 2009, ora 12:41

Scumpa mea >:D<
Iui.....m-a bufnit plansul cand am citit ultimul tau mesaj.....cata durere regasesc in fiecare cuvant al tau :-s , ma doare si pe mine, dar sunt langa tine si astazi, asa cum am fost mereu.
Incearca sa te linistesti, incearca sa-ti aduci aminte frumos de fiecare clipa petrecuta cu micutul dennis in burtica, de fiecare secunda in care iti faceai planuri de viitor.....
Incearca sa accepti, stiu ca e greu, stiu ca poate sa fie imposibil uneori, dar incearca macar, spre binele tau, chiar daca inima iti plange de nu o poti opri.....doare si o sa mai doara, dar candva o sa treaca, incetul cu incetul....dorul o sa ramana, dar iti va aduce zambet pe chip......dorul o sa iti mai aduca lacrimi din cand in cand, dar o sa te linisteasca.
Nici nu stiu cum sa ma exprim, sau cum sa te ajut....dar incerc sa-mi gasesc cuvintele potrivite, sa-ti mangai sufletul.....poate un "imi pare rau" pentru suferinta ta, iti face bine, poate "o imbratisare" din partea mea te va linisti, poate un "zambet" iti va incalzi un pic ochii....poate, incerc, dar nu stiu daca imi iese........
Capul sus scumpa mea....nu te da batuta, nu acum, mergi mai departe cu credinta, nu lasa ca aceste ganduri sa te descurajeze.....daca ai nevoie de mine, aici sunt.....ma poti intreba orice doresti si oricand, voi incerca sa-ti raspund cu cea mai mare sinceritate, pentru ca iti doresc binele si curand, vreau......chiar vreau sa citesc un mesaj de-al tau cu putin mai multa incredere si liniste sufleteasca.
All my love :x
Bia
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."
........my precious child.......
Bianca_C

Sus

Următorul

Scrie un răspuns
89 mesaje • Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro