ta mica si iubita
si zbor lin printre
.
si lumina.
multa compasiune si simpatie, mama Alinei.
care sint atit de departe de noi sa se odihneasca-n pace linistiti , si le inchinam multe
si
parfumate precum sufletele LOR gingase.......
cu drag si-ti doresc multa sanatate si liniste sufleteasca , si fericire......si sa ai un sfirsit de saptamina excelent de frumos precum sufletul tau..... te
dulce- dulce ''''''''

Foarte frumos draga GABRIELA......... E o poezie extraordinar de frumoasa , de-nduiosatoare si ma dau lacrimile ........gindindu-ma la bunicii mei care sint f rar vizitati , iar poezia ta f bn expune in cuvinte singuratatea si durerea lor si dorul din suflet , dupa cei care i-a crescut si le-a dat drumul in viata , iar acum ei saracii bunici au ramas acolo singuri , uitati de toti.............doar ei si batrinetea si DORUL greu din suflet dupa copii si nepoti ........
siroaie de lacrimi imi curg din ochi , caci mie nici MAMA nu mai are cine sa-mi zica .....caci copilul meu , e-acum un
ingeras al DOMNULUI , iar timplele mi-s f reci si nemingiiate si ne-ncalzite de minutele fine ale copilasului ce m-a parasit, si si-a luat zborul mult prea devreme spre ceata de ingerasi a lui D-ZEU ..........
, ingenunchind , incrucisindu-mi miinile si plescindu-mi capul in fata celui ATOTPUTERNIC cersind MACAR UN VIS CU INGERASUL MEU ANDREI...........
meu tot nu mai vine....... nici macar in VIS , si jalea ma rapune, si fiecare gind si vorba-a mea e plins de-ngropaciune ........
si calda
.
, ai grija de Cristina mica...
cu drag.
si
catre Monela...
, mai am doar o rugaminte, pe pagina "ingerasii nostrii" sub balonasul Simonei scrie 27.1.1988 la data nasterii in loc de 27.11.1988, in rest e trecut bine. Pentru sufletul tau mare
si
de la "mamica ingerasului Cristina -Maria si sora ingerasului Simona" , mi-a placut cum ai incheiat