Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Grupuri de suport ‹ Pentru familiile indoliate
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

MĂMICI SI TATICI DE ÎNGERAŞI DIN CRAIOVA

E.M.M.A. alaturi de toate familiile indoliate
Scrie un răspuns
12 mesaje • Pagina 1 din 1

MĂMICI SI TATICI DE ÎNGERAŞI DIN CRAIOVA

Mesajde MIHAELA 76 pe 2 Iun 2008, ora 09:47

Bună, mămici de ingeraşi, mă numesc Mihaela şi cred că acest forum ne poate ajuta foarte mult. Aştept să citiţi mesajul şi să vorbim, să stabilim întâlniri şi să ne ajutăm una pe cealaltă, să schimbăm ceva, să încercăm la rândul nostru să ajutăm şi să primim ajutor, să facem ceva să schimbăm lucrurile pentru ca viitoarele mămici să nu mai treacă prin ce trecem noi, iar copii să fie îngeraşi pe pământ şi nu în ceruri.
Vă aştep să vorbim, vă sărut şi vă îmbrăţişez cu mult căldură.
Mihaela, Mămica îngeraşului ANDREI.
Mihaela,- mamica lui ANDREI - viata, sufletul si tot ce inseamna mai frumos si pur si a doi Pui mici, plecati mult prea devreme;
- mamica lui Christian - o minune blonda cu ochi albastrii care ne parfumeaza viata aici pe pamant.
MIHAELA 76

Locaţie: Maglavit - Dolj
Sus

Re: MĂMICI SI TATICI DE ÎNGERAŞI DIN CRAIOVA

Mesajde MIHAELA 76 pe 19 Iun 2008, ora 09:36

Pe zi ce trece şi nu găsesc nici un msj. la acest topic încep să sper că nu suntem foarte mulţi părinţi de îngeraşi în Craiova şi în împrejurimi. Dar...dacă totuşi sunteţi şi alţi părinţi de îngeraşi vă aştept să scrieţi.
Mihaela, mămica îngeraşului ANDREI.
Mihaela,- mamica lui ANDREI - viata, sufletul si tot ce inseamna mai frumos si pur si a doi Pui mici, plecati mult prea devreme;
- mamica lui Christian - o minune blonda cu ochi albastrii care ne parfumeaza viata aici pe pamant.
MIHAELA 76

Sus

Mesajde lacrima pe 27 Iun 2008, ora 15:59

Buna Mihaela,desi nu sunt din Craiova ci din Bucuresti,vreau sa-ti spun ca initiativa ta e minunata si putem sa luam legatura cumva.Cu drag Lacrima. (*)
lacrima

Locaţie: Bucuresti
Sus

Mesajde nicoleta pe 8 Aug 2008, ora 23:36

Buna, dragii mei din Craiova.
Daca va intalniti, si ar fi minunat, zic eu, sa ne dati de stire, sa veniti, daca doriti si aveti timp, cu vesti bune, pentru ca noi, familia E.M.M.A. speram ca comunicarea ajuta foarte mult. Poate iesiti acum, cat e timp frumos, la cate o terasa.
Poate asa veti aduce un plus de veselie in sufletele voastre, poate ca inimile voastre se vor linisti mai bine.
Va imbratisez cu drag si sa va fie bine, tuturor.
nicoleta

Locaţie: petrosani
Sus

Mesajde onnix pe 18 Feb 2009, ora 16:37

buna.
si eu sunt mamica de ingeras.
desi am nascut o fetita de curand nu pot sa nu-mi aduc aminte de ingerasul meu, adrian.
eu sunt o fire mai inchisa dar cred ca acest forum este o idee buna, desi chiar si asa ma exprim greu.
nu stiu ce am mai putea spune, durerea va ramane indiferent de cati copii am avea in viata!
onnix

Locaţie: craiova
Sus

Mesajde Liliana pe 18 Feb 2009, ora 22:51

Intamplator iti raspund eu prima, Georgeta (onnix), desi nu ma numar printre mamele de ingeri.
Sunt insa aici, printre mamele de ingeri, alaturi de ele si, acum, iata, sunt si alaturi de tine.
Ne bucuram ca ai trecut pragul "casei" EMMA si te intampinam cu drag aici, desi ne pare tare rau ca motivul ce ne inlesneste cunostinta nu este unul fericit .
Esti mama de inger... Este mama ingerasului Adrian, un baietel plecat in ceruri...
Si mai esti mamica unei fetite pe care cu fericire o strangi acum in brate.
Chiar daca nu te simti in largul tau scriind despre ingerasul tau Adrian, chiar daca, asa cum spui, comunici destul de putin despre acesta durere a sufletului tau, noi te incurajam sa intri aici pe forum oricand vei simti nevoia unui schimb cald de ganduri puse in cuvinte cu cineva care te intelege.
Cand vei gasi puterea si daca vei dori, noi te incurajam, de asemenea, sa scrii povestea puiului tau Andrei intr-un subiect nou deschis, numai al lui.
Pentru a deshide un subiect nou, in cazul in care nu stii cum, iti enumar mai jos pasii pe care trebuie sa-i urmezi:

1. Dupa ce ai introdus parola de acces pe forum ti se afiseaza in dreapta tabelul cu titlurile sectiunilor de discutie a forumului.
2. Dai clik pe sectiunea povesti despre ingerasi. Ti se va deschide lista tuturor povestilor ingerasilor care au fost postate de-a lungul timpului pe forum.
3.Pentru a adauga povestea ingerasului tau, trebuie sa dai clik pe butonul pozitionat in stanga-sus, deasupra listei, sub titlul sectiunii - pe buton scrie cu rosu, cu litere mari de tipar :TOPICNOU.
4. Ti se va deschide fereasta in care poti incepe sa scrii : intai sa scrii titlul povestii, in care ar fi bine sa fie inclus numele lui ingerasului, pentru a fi usor de gasit in lista .
5. Mai departe, pentru a vizualiza textul scris de tine asa cum va aparea pe forum poti da clik pe "previzualizeaza" - daca gasesti greseli le poti corecta. Daca dai clic pe "Trimite" mesajul este gata , se posteaza automat pe forum.

Asta este tot.

Am dori ca si ingerasul tau sa aiba propria lui pagina aici, in albumul de comemorare a ingerasilor EMMA, pentru a avea si el aici un loc al lui unde noi sa-i trimitem gandurile si rugaciunile noastre.
In scurt timp va avea si Andrei in zona "Ingerasii nostrii" un balonas alb care-i va purta numele si care va ramane pentru noi simbolul amintirii sale, un ingeras printre ingerasi, aici, acasa la EMMA.

Cu drag, Liliana
Nu sunt mama de inger, dar totusi sunt aici. Alaturi de voi, parintii de ingeri...
Liliana

Sus

Mesajde MIHAELA 76 pe 20 Feb 2009, ora 20:34

Georgeta, îmi pare rău că ne cunoaştem în asemenea împrejurări, dar să ştii că aici vei găsi Oameni cu suflet mare care ştiu să asculte fără să judece, să ofere fără să ceară nimic în schimb, să transmită multă linişte şi alinare.
Cred că primul pas l-ai făcut, vor urma şi alţii şi trebuie să faci ceea ce simţi şi ceea ce crezi că se ridică la nivelul purităţii îngeraşului tău Adrian.
Te îmbrăţişez cu multă căldură,
Mihaela, mămica lui ANDREI şi a unui Pui mic.
MIHAELA 76

Sus

Mesajde nicoleta pe 21 Feb 2009, ora 06:53

Buna, Georgeta draga!
Imi pare foarte rau ca si tu ai avut parte de o astfel de durere, dar sper cu toata fiinta mea, ca acest forum va aduce un plus de putere in trupsorul tau si un ocean de sperante in sufletul tau.
Te imbratisez si sa sti ca ori de cate ori vei fi trista, aici vei gasi intelegere si mangaiere pentru sufletul tau. Aici nimeni nu judeca pe nimeni, aici usa iti este deschisa cu frumos si bine, cu cald si multa multa incredere.
Sper ca optimismul sa isi faca culcus in mintea ta si un brat imens de @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- sa iti aduca azi un plus de voiosie.
Te pupacesc pupaceste cu pupici pupaciosi.
Numai bine, Dumnezeu sa te ajute, scumpa mea!
Cu drag, Nicoleta!
nicoleta

Sus

Mesajde Liliana pe 3 Mar 2009, ora 21:46

Pentru Georgeta (onnix) din Craiova

Pentru aici, la acest subiect, ai scris prima oara tot aici iti voi lasa acest mesaj cu speranta ca vei deschide un subiect separat, special pentru Andrei, ingerasul tau.

Pana atunci vreau sa stii ca noi, familia EMMA, am pregatit si pentru Andrei o pagina in albumul ingerasilor aici http://www.organizatiaemma.ro/node/406.

Deocamdata aceasta pagina contine doar cateva cuvinte. Poate vei dori sa cuprinda in ea povestea lui.
Pana atunci noi te imbratisam si iti dorim pace in suflet tie si intregii familii.

Cu drag,
Liliana si Echipa EMMA
Nu sunt mama de inger, dar totusi sunt aici. Alaturi de voi, parintii de ingeri...
Liliana

Sus

Mesajde marcel pe 4 Mar 2009, ora 05:00

Buna Mihaela, eu sint Marcel tatal ingerasului Andrei,sint din Tg-jiu si impreuna cu Corina am facut nenumarate drumuri in Craiova, pot sa spun chiar ca e a doua casa orasul tau, pentru-ca acolo am stat 2 ani la scoala si tot acolo s-a nascut si ingerasul nostru, ma bucur sa te cunosc si o sa tinem legatura, te sunam cind ajungem, sa ne lasi un nr. de tel. al meu este 0746045673 si al lui Corina 0743428902.
marcel

Locaţie: targu jiu
Sus

Mesajde MIHAELA 76 pe 6 Mar 2009, ora 18:31

Şi eu mi-aş dori să vă cunosc, iar nr. meu este 0764690147, dar din păcate acum nu vă pot suna din motive financiare, nu mai am minute, dar sper ca în curând să i-au banii şi să vă pot suna, cât despre a ne întâlni mi-aş dori foarte mult. Legătura dintre noi părinţii celor 2 îngeraşi ANDREI s-a făcut, zic eu în momentul în care v-am văzut la televizor, am sperat ca voi să aveţi un alt final, dar.............
Abia aştept să ne cunoaştem. Vă mulţumesc mult pentru mesaj, iar acum soţul meu îmi spune că şi el îşi doreşte la fel de mult să ne întâlnim cât mai repede.
Aşteptăm veşti.
Cu mult drag, Mihaela şi Marian părinţii lui ANDREI.
MIHAELA 76

Sus

Mesajde nicoleta pe 14 Mar 2009, ora 17:50

Buna, Mihaela, Mircea si Marian!
Salut amicitia voastra, interesul vostru pentru prietenie, sunteti minunati, dragii mei.
Atat de rar se mai leaga prietenii in ziua de azi, atat de bine m-am simtit cand am citit randurile voastre sincere, pline de frumos si multa caldura.
Vedeti, dragii mei?
Asta ii place lui Dumnezeu, ca noi oamenii sa ne indragim, nu sa ne sapam, sa ne facem rau, bravo inca o data.
Aveti toata admiratia mea.
Tu Marian ai fost un scump, imediat ce ai simtit amicitie ai si transmis inapoi acest sentiment.
Bravo, dragilor, m-ati incantat.
Sa va dea Dumnezeu mult frumos in viata ca sunteti intr-adevar minunati.
Numai bine , Nicoleta!
nicoleta

Sus

Scrie un răspuns
12 mesaje • Pagina 1 din 1
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro