si din suflet spun ca imi pare enorm de rau,nu-mi gasesc cuvintele sa-ti spun ca iti inteleg suferinta...ingerasii tai acum vegheaza asupra ta fii puternica pt ei.
Pt ingerasii tai scumpi

......imi pare nespus de rau! Regret ca a trebuit sa cunosti si tu durerea aceasta cumplita
.
si iti spun cu tristete in suflet bun venit in familia parintilor de ingeri, din partea intregii echipe E.M.M.A.!
si
pentru Ingerasii tai din cer!
!

..inca un ingeras ...inca u suflet ranit...inca un imens ocean de lacrimi...inca ...inca .....de ce doamne????de ce ???cand ma gandesc ca femeia a fost creata pentru a crea.....de ce nu ni se da aceasta posibilitate???de ce ni se taie creanga inainte sa inmugureasca???de ce noi???noi care ne-am dorit atat de mult...noi care iubim copii neconditionat si care vrem sa ii avem alaturi????
..sunt alaturi de ine...neconditionat

din pacate,as vrea sa-ti iau din durere daca as putea,as vrea sa te strang in brate si sa plangem impreuna,as vrea sa stam undeva in parculet sa povestim despre ingerasii nostri
iubiti si mult asteptati poate asa ne-am alina si noi sufletelele

.
si eu cu drag, iar
tai iubiti le trimit un buchet de
colorate.

tai si te intelegem asa de bine,sufletul tau doare,lasa lacrimile sa-ti racoreasca durerea,noi suntem aici sa te ascultam sa te
si sa incercam asa cum putem sa-ti alinam din suferinta
draga mea si multa putere ,,,,,,,,,,,
imi pare rau, tare rau ca si tu a trebuit sa induri o asemenea pierdere
.....offf, cum e viata asta, iti da pe-o parte iti ia pe alta, si noi....noi suntem doar niste piese dintr-un mare puzzle bine controlat si scris de Cel de Sus, dar in fata Lui suntem atat de mici incat nu putem decide sa avem tot ce vrem sau ar fi normal.
, draga mea, fii puternica pentru ei, pentru sotul tau si in special...pentru tine!

Pentru ingerii tai.