Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Organizatia EMMA ‹ Evenimente
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Ziua Mamelor de Ingeri- 10 mai 2009

Calendarul Organizatiei E.M.M.A.
Scrie un răspuns
260 mesaje • Pagina 2 din 14 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 14

Re: IMPORTANT- Ziua Mamelor de Ingeri- 10 mai 2009

Mesajde Liliana pe 14 Feb 2009, ora 00:20

Inchei cu o centralizare a tuturor membrilor acestui forum in functie de distributia acestora pe zonele de resedinta.
Lista cuprinde toate persoanele inscrise pana azi, 13.02.2009, ca membrii ai forumului: membrii cu ingerasi, fara ingerasi si cei despre care nu stim detalii: 331 de persoane in total, din care 304 din Romania si 27 din strainatate.

Am incercat sa venim, astfel, in intampinarea voastra cu informatii care sa va usureze efortul in a va cauta si a va intalni cat mai multi cu ocazia acestui eveniment important.

TOTAL CENTRALIZARE
Toti membrii Forumului
(cu ingerasi, fara ingerasi, cei despre care nu stim detalii)

Locatie/Nr.persoane
Alba Iulia- 2
Arad- 5
Bacau- 4
Bacau, Onesti- 4
Baia Mare- 5
Barlad- 1
Bihor, Salonta- 1
Bistrita- 1
Botosani- 1
Braila- 2
Brasov- 6
Bucuresti- 103
Buzau- 5
Campulung- 1
Campulung Muscel- 1
Cluj Napoca- 9
Constanta- 10
Craiova- 3
Dolj- 1
Drobeta Turnu Severin- 1
Galati- 7
Gradistea- 1
Hunedoara- 5
Iasi- 4
Lugoj- 1
Mangalia- 2
Medias, Judetul Sibiu- 2
Mures, Sarmasu- 1
Navodari- 1
Oradea- 4
Orsova- 1
Otopeni- 3
Petrosani- 3
Piatra Neamt- 1
Pitesti- 3
Plesoiu- 1
Ploiesti- 5
Romania- 26
Satu Mare- 1
Sibiu- 7
Sighet- 2
Sighetu Marmatiei- 1
Sighisoara- 2
Slatina- 1
Solovastru- 1
Suceava- 6
Targoviste- 1
Targu Jiu- 9
Targu Mures- 6
Timisoara 23-
Transilvania- 1
Tulcea- 2
Turda, jud. Cluj- 1
Valcea- 1
Vaslui, Huai- 1
Voluntari- 1
TOTAL MEMBRI din Romania- 304

Locatia/Nr.persoane
FRANTA- 3
GRECIA- 1
ISRAEL- 2
LONDRA- 1
MAREA BRITANIE- 1
NOUA ZEELANDA- 1
SPANIA- 3
SUA- 3
TORONTO- 1
GENEVA- 1
HEIDELBERG- 1
ITALIA- 3
ATENA- 1
EMIRATELE ARABE UNITE- 1
GERMANIA- 1
MADRID- 2
NEVERLAND- 1
TOTAL MEMBRI din strainatate- 27
Ultima oară modificat de Liliana pe 10 Mar 2009, ora 19:26, modificat de 3 ori în total.
Nu sunt mama de inger, dar totusi sunt aici. Alaturi de voi, parintii de ingeri...
Liliana

Locaţie: Bucuresti
Sus

Re: IMPORTANT- Ziua Mamelor de Ingeri- 2009

Mesajde Ralukut pe 14 Feb 2009, ora 09:45

Doamne, Liliana, cat ai muncit pt. asta si cat timp ti-a luat!!!
Pe mine sa nu ma pui sa fac statistici ca ma ia ameteala, dar pt. ziua mamelor de ingeri voi contribui in alte feluri, chiar daca nu voi putea veni( nu pot sti sigur de-acum).
Deci, confirm! Particip prin altfel de munca dar nu prin numarat! :))
Ralukut

Locaţie: bucuresti
Sus

Mesajde nicoleta pe 14 Feb 2009, ora 11:52

Multumim, Liliana draga!
De la floraria Sperantei, de pe strada Viselor, un brat mare de @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- pentru tot frumosul care te defineste, Liliana draga.
Sa ai parte de un sfarsit de saptamana asa cum ti-l doresti.
Numai bine, Dumnezeu sa te ajute, scumpa mea.
Pupici pupaciosi,... cu mare drag, Nicoleta!
nicoleta

Locaţie: petrosani
Sus

Mesajde Liliana pe 16 Feb 2009, ora 20:51

"Ziua mamelor de ingeri 2009" este dedicata de Organizatia EMMA tuturor celor care au pierdut un copil.
La aceasta intalnire ii invitam din suflet in primul rand pe parintii de ingerasi, dar si pe toti cei care traiesc in preajma acestora : familiile lor (parinti, frati/surori, copii, bunici), rudele, prietenii, cunostintele, vecinii, colegii de serviciu, etc.
De asemenea, sunt invitati sa participe la aceasta comemorare toti cei care simt chemarea si dorinta de a le fi aproape mamelor de ingeri, toti cei care vor sa-si manifeste direct compasiunea, sustinerea sau care vor sa se implice in actiunile Organizatiei EMMA in viitor pentru atingerea obiectivelor vizate http://www.organizatiaemma.ro/despre/obiective

Dorim ca acest eveniment sa fie un moment de adanca reculegere, de pioasa amintire si dorim ca toti cei care vor participa la aceasta intalnire sa duca mai departe gandul lor de respect si grija fata de mamele de ingeri, sa le deschida si altora inimile si sufletele catre problemele cu care aceste mame se confrunta in viata de zi cu zi, apoi, impreuna, sa ne unim inimile si sa ne dam mainile pentru a face tot ce trebuie facut astfel incat durera lor sa devina o povara din ce in ce mai usor de dus.

Toti vizitatorii site-ului sunt de acum informati despre "Ziua mamelor de ingeri 2009" in zona "Intalniri viitoare" aici http://www.organizatiaemma.ro/evenimente/viitoare.

Link-ul duce catre aceasta pagina unde vom discuta impreuna toate detaliile evenimentului ce va fi organizat atat in Bucuresti, cat si in celelalte orase ale tarii enumerate aici viewtopic.php?f=9&t=300&st=0&sk=t&sd=a

Liliana
Nu sunt mama de inger, dar totusi sunt aici. Alaturi de voi, parintii de ingeri...
Liliana

Sus

Re: IMPORTANT- Ziua Mamelor de Ingeri- 3 mai 2009

Mesajde Bianca pe 18 Feb 2009, ora 11:24

RECTIFICARE!

Ziua Mamelor de Ingeri- in prima duminica a lunii mai- 3 mai 2009

Tocmai am aflat ca, din pacate, pe data de 31 mai, Stadionul Iolanda Balas din Bucuresti (unde dorim sa aiba loc ca si anul trecut, Ziua Mamelor de Ingeri"), va gazdui Campionatele Nationale de Atletism!
In urma discutiei cu conducerea, am stabilit (pentru a evita suprapunerea cu alte evenimente sportive, si pentru a putea crea o traditie, usor de retinut), sa fixam "Ziua Mamelor de Ingeri", in prima duminica a lunii mai! Ora va ramane insa aceeasi: 18.30!

Sper ca aceasta modificare nu va provoca prea mari incurcaturi, fiind anuntata din timp :-ss !

Rugamintea mea este (pentru a fi sigura ca ati aflat despre aceasta schimbare) sa lasati aici un mesaj, de confirmare (*) ! De asemenea, va rog sa anuntati din timp, locul intalnirii din orasul in care organizati acest eveniment!

Va multumesc pentru intelegere, va imbratisez si va urez succes si spor la organizare....si nu numai ;) !
:x @};-
...in memoria Lor si cu tot sufletul alaturi de Voi! Bianca
http://www.biancabrad.com/pierderea_sarcinii/
http://www.youtube.com/watch?v=lx74_vfrLcE
Bianca
Fondator E.M.M.A.

• Site web
Sus

Mesajde Angela pe 18 Feb 2009, ora 15:06

Prezent! Am luat la cunostinta! ;)
Asadar Ziua Mamelor de Ingeri se va desfasura si in Timisoara, duminica, 3 Mai 2009, orele 18.30 !
Cat despre locul de desfasurare...astept intalnirea noastra de sambata pentru a stabili de comun acord cu fetele acest loc!
O sa revin cat de curand cu acest anunt.
In asteptarea acestui eveniment plin de emotie....va pupa Angela, mami de ingeras jucaus Calin Gabriel (*)
Angela, mama ingerasului Calin Gabriel si a unei minuni pe Pamant, Octavian Andrei
Angela

Locaţie: TIMISOARA, ROMANIA
Sus

Mesajde Liliana pe 18 Feb 2009, ora 20:43

Am aflat si eu acum de ultima schimbare : 10.05.2009, ora 18:30 - Ziua mamelor de ingeri . Am modificat, deasemenea, si in lista cu evenimentele Organizatiei EMMA viewtopic.php?f=6&t=313 . Acolo am lasat un mesaj care face referire la evenimentul acesta pe care il voi copia si aici.Este un mesaj de raspuns catre Stelut din Sibiu, dar este totodata adresat catre oricare dintre voi, mamale de ingeri si nu numai. Ii spuneam Stelutei astfel:

Noi te incurajam sa fii, in continuare, "VOCEA si INIMA" organizatiei EMMA acolo, in Sibiu.Insa tu esti singura in masura sa stie daca aceasta mobilizare de forte va fi benefica sau nu pentru tine. Este cel mai bine sa faci asa cum simte sufletul tau ca vrea si poate in aceasta perioada.

Organizarea acestui eveniment presupune si o puternica implicare emotionala si intelegem ca nu este usor acest consum sufletesc pe langa timpul si efortul necesare pregatirii tuturor detaliilor : locatie, programare, baloane, lumanarele, flori, tricouri EMMA, etc. . Aici lista cu idei ramane deschisa pentru fiecare din voi in functie de imaginatia si creativitatea voastra, respectand insa specificul si solemnitatea evenimentului. (Chiar am putea sa schimbam cateva idei pentru a ne folosi toti de cele mai bune dintre ele si pentru a determina, oarecum, un caracter unitar in organizarea din toate orasele).

Daca doriti sprijinul nostru in vreun fel anume, daca va putem ajuta cu ceva anume, va rugam sa ne spuneti. In masura in care vom putea, vom da curs solicitarilor.
Ne dorim toti/toate sa organizam acest eveniment in cel mai frumos mod, astfel incat acesta sa devina memorabil pentru toti participantii, fie ei parinti de ingeri sau nu.

Odata cu participarea la acest eveniment Organizatia EMMA doreste sa trimita un mesaj puternic si important catre intreaga societate. Depinde de noi, de fiecare dintre noi, ca acest mesaj sa fie transmis in modul cel mai potrivit cu putinta, ca acest mesaj sa fie corect receptat de catre cei care vor participa la eveniment sau de catre cei care vor auzi despre acesta ulterior.
Evenimentul "Ziua mamelor de ingeri", prin caracterul sau public, este in masura sa genereze o imagine memorabila Organizatiei EMMA, iar prin caracterul repetabilitatii anuale se permite consacrarea acestei imagini in zona sociala, in zona nevoii de intrajutorare a semenilor nostri.

Intrucat problematica mamelor de ingeri se manifesta la nivel national ne dorim, desigur, ca acest eveniment sa acopere o arie de manifestare tot la nivel national, in cat mai multe orase din Romania.

Chiar si 2-3 mame/tati/bunici/etc. de ingeri daca se vor intalni intr-un oras in numele Organizatiei EMMA, daca vor aprinde lumanari in numele ingerasilor lor, daca vor spune in glas si in gand cu noi rugaciunea de mangaiere catre acestia, vom sti ca acolo "Ziua mamelor de ingeri" a fost comemorata.

De aceea ne dorim sa fiti alaturi de noi. De aceea ne dorim sa duceti si in orasele voastre mesajul EMMA : sa aratati tuturor ca ingerasii vostrii au plecat lasand in urma lor inimile voastre indurerate, destinele voastre complet schimbate, dar si un nou sens al drumului vostru in viata.
Un sens care poate schimba destinul altor mame care vor putea fi eliberate de aceasta suferinta sau al unor mame care se vor putea bucura de copilasii lor, care vor creste prunci salvati si-i vor face mari multumind Cerului si Organizatiei EMMA pentru implicarea de acum si din viitor.

Cu drag, Liliana
Ultima oară modificat de Liliana pe 10 Mar 2009, ora 19:28, modificat 1 dată în total.
Liliana

Sus

Mesajde DOMNICA pe 19 Feb 2009, ora 12:55

Buna ,dragele mele!Eu sunt din Constanta si m-am bucurat foarte mult cand am primit mail-ul de la voi.Anul trecut am vazut la televizor ce ati organizat la Bucuresti si am fost trista ca nu am putut sa particip si eu .As vrea din suflet ca in acest an sa aiba loc si la mine in oras ,mamicile de inger care au deja experienta in a organiza acest eveniment v-as ruga sa imi da-ti si mie niste sugestii ,sa pot ajuta si eu la mine in oras.Daca deja sunt organizatori din Constanta ,ma puteti contacta la tel.0726 110519 ,daca aveti nevoie de ajutor.Va multumesc din suflet ca existati!
DOMNICA

Locaţie: constanta
Sus

Mesajde ionelak pe 19 Feb 2009, ora 14:12

Buna dragelor...Eu nu sunt o mamica de inger...dar mereu intru pe sait sa citesc despre tragicele momente prin care ati trecut..si mereu sfarsesc print-un rau de lacrimi...Am urmarit toate emisiunile la care ai fost Bianca..mereu intram sa vad cand mai apari pe la vreo emisiune...(scriai pe saitul tau)..Am urmarit toate emisiunile de la TVR cu povestile mamelor de inger...
Am o printesa de 1 anisor si 2 luni imediat( nascuta pe 31.12.07) si sunt insarcinata in 10 saptamani...Am insa doua prietene care au trecut prin asa ceva si le-am indreptat catre acest sait pentru alinarea suferintelor..Una chiar anul acesta a pierdut o a 3 sarcina la 5 luni...toate celelalte sarcini tot pe la 4 luni le-a pierdut...sunt terminati...si au zis ca ei nu mai incearca...
Am vazut ca in Brasov nu se organizeaza acest eveniment...as fi vrut...caci sigur as fi participat....Tot ce pot spune este ca ma gandesc la voi .
ionelak

Locaţie: Brasov
  • Site web
  • YIM
Sus

Mesajde NicolleM pe 19 Feb 2009, ora 20:37

Buna mamicilor,
As dori sa stiu daca la Constanta exista reprezentant EMMA?
Nicoleta
NicolleM

Locaţie: Constanta
Sus

Mesajde Suchardine pe 19 Feb 2009, ora 20:50

Tocmai a scris Domnica mai sus ca ar vrea ea sa organizeze. Poate vorbiti si organizati impreuna. Unde-s multi, puterea creste! ;)
Mai am si eu 10 adrese de mail ale mamicilor din Constanta. As vrea sa stiu exact cine se ocupa pentru a va furniza datele de care aveti nevoie. Va imbratisez!
Imagine
http://twitter.com/MamedeIngeri
http://www.facebook.com/profile.php?ref ... 8526023346
Ma mai puteti gasi si pe: http://anamariagombos.blogspot.com
Suchardine

Sus

Mesajde Liliana pe 19 Feb 2009, ora 22:00

Buna Domnica, buna NicolleM
Va multumim pentru dorinta voastra de a va implica in proiectele EMMA, respectiv, de a organiza sau participa in CONSTANTA la evenimentul "Ziua mamelor de ingeri" ce urmeaza a avea loc in 10 mai 2009 in cat mai multe orase din tara .
Pentru judetul Constanta voi enumera mai jos persoanele care sunt membrii ai acestui forum. Va puteti contacta reciproc prin sistemul de mesaje private al acestui Forum (orice mesaj privat ajunge direct pe adresa de mail a destinatarului acestuia, deci va afla despre el chiar daca nu acceseaza site-ul/Forumul).
Totodata veti putea utiliza adresele de mail pe care Ana (sushardine) tocmai s-a oferit sa vi le puna la dispozitie.

Prima sugestie este, deci, sa va contactati reciproc si sa va puneti de acord asupra a ceea ce urmeaza sa faceti:

- cine are disponibilitatea de a se implica in organizare,
- cine si cu ce participa - planificarea detaliilor,
- cine va promova evenimentul prin a contacta si alte persoane din oras/judet pentru a face cunoscuta intalnirea (nu uitati: trebuie indicata ziua, ora si locatia),

- cine va contacta mass-media : sunati si/sau scrieti din timp la redactia ziarelor, a posturilor de radio si a televiziunilor locale, pentru a sa anunta acest eveniment cu indicarea adresei acestui site (http://www.organizatiaemma.ro) pentru documentare. Cand vom avea pregatit un comunicat de presa il vom oferi tuturor organizatorilor pentru a-l pune la dispozitia presei cu cateva zile inainte.

- cine si ce pregateste din "recuzita" necesara evenimentului : baloane, lumanari, flori, pliante cu sfaturi pentru cei din preajma mamelor de ingeri (vom pregati si noi din timp cateva extrase din materialele de pe site din zona de "Suport", carioci rosii/albastre pentru a fi scrise numle ingerasilor pe baloane), funde/panglici colorate. Luati legatura din timp cu o firma care poate pune la dispozitie baloane de latex umflate cu helim sau poate reusiti sa obtineti o butelie cu heliu pentru umflat baloanele! Nu uitati sa legati baloanele cu ata de bumbac (pentru protectia mediului inconjurator!).

- cine se ocupa de anuntul participantilor, despre crearea unei imagini unitare, prin purtarea tricourilor E.M.M.A.! ( vezi viewtopic.php?f=9&t=312)

- cine se ocupa de fotografierea momentului - nu numai pentru a avea amintiri de la un eveniment atat de deosebit, dar si pentru a aduna fotografiile cele mai reusite, in albumul E.M.M.A.

- va trebui sa cadeti de acord asupra locatiei potrivite pentru organizarea acestui eveniment care sa tina cont de numarul potential de participanti ( in Bucuresti, evenimentul va avea loc, ca si anul trecut, la sediul Federatiei Romane de Atletism, stadionul Iolanda Balas - situat pe str. Dr.Primo Nebiolo nr 2 - intrare de pe Kiseleff, vis-a-vis de Strandul Tineretului - intrarea este libera ).In alte orase acesta s-a desfasurat fie intr-un parc, fie in apropierea unei biserici/manastiri, fie intr-o piata centrala publica (zona fara circulatia autovehiculelor )- cum este, de exemplu Piata Sfatului din centrul Brasovului).

Va rugam sa ne tineti si pe noi la curent cu tot, ca sa va putem sprijini la nevoie.

Membri Cu ingerasi
Constanta / cristina_mama_de_inger
Constanta / DOMNICA
Constanta / f loryghencea
Constanta / mirela74chris
Constanta / symyna_cris3
Tulcea / aditza_tl

Membri FARA ingerasi
Constanta / vasilica pitorac
Constanta / miichella
Mangalia / lily
Galati / alexxia

Membri despre care nu stim detalii
Constanta / cicisiren
Constanta / NicolleM
Constanta / rebelu
Galati / dana_e
Galati / danasilea
Galati / mdanutya
Galati / poplesanugabriela
Galati / happymum
Galati / MIRIAM MARINESCU
Mangalia / duda
Navodari / ellaa
Tulcea / cristina ionela

Liliana
Ultima oară modificat de Liliana pe 10 Mar 2009, ora 19:29, modificat de 3 ori în total.
Liliana

Sus

Mesajde alinasimona pe 20 Feb 2009, ora 09:09

Iti multumesc inca o data draga Bianca asa cum fac de fiecare data cand ma gangesc la ingerasul meu (si nu trece nici o zi fara sa ma gandesc la el) ca ne-ai dat posibilitatea sa plangem impreuna si sa ne gandim impreuna la in ingerasii nostrii fara ca nimeni sa se uite stamb la noi sau sa ne judece. Aici stiu ca de fiecare data cand plang, o fac impreuna cu alte mamici si tatici care stiu foarte bine ce inseamna lucrul acesta. Bineinteles ca voi fi acolo nu conteaza ca va ploua sau ca va fi frig , imi doresc sa fiu acolo pentru puiutul meu care a plecat dintre noi atat de mic si fara nici o speranta de viata. Va multumesc si voua voluntari ai Organizatiei EMMA ca va impicati atat de mult in ceea ce inseamna unul din cele mai extraordinare lucrui care s-au putut intampla in lumea asta chiar daca stiu sigur ca unele dintre voi nu sunteti mame de ingeri, si va doresc ca atunci cand va hotarati sa faceti un bebe sa se nasca si sa creasca sanatos printre voi si sa NU va spunem niciodata bine ai venit printre noi mamele de ingeri. Va pup dulce dragele mele si sper sa fim cat mai multe pe 3 mai. Va imbratiseaza cu drag mama de un ingeras la Dumnezeu si un sufletel mic Mihai Alexandru aici langa mine.
alinasimona

Sus

Mesajde amelia_pitik pe 20 Feb 2009, ora 13:57

si eu ma inscriu pe listuta,o sa fie chiar de ziua mea :( dar acum nu totul depinde de mine ci de bebelina din burtica care poate o sa vrea sa vina chiar atunci pe lume.
Am pierdut cel mai dulce ingeras,Raisa Mihaela!!
amelia_pitik

Sus

Mesajde Ralukut pe 20 Feb 2009, ora 16:25

Si eu particip pt. Bucuresti, dar nu stiu daca voi veni.
Eu si Mihaela Balica vom cumpara baloane, lumanari si carioci, marcare etc. ( recuzita) doar sa spuneti in ce cantitati. Cu butelia de heliu nu stiu de unde sa fac rost, dar cred ca stiu Daniela Ganju si Codruta care au facut asta anul trecut.
Ralukut

Sus

Mesajde ritamaya pe 20 Feb 2009, ora 18:23

Am luat si eu la cunostinta modificarea datei Zilei Mamelor de Inger... 3.05.2009, ora 18.30. Parinti de ingeri din Baia Mare si din imprejurimi care vreti sa comemorati impreuna cu noi memoria copilasilor vostri, va astept sa-mi confirmati participarea la tel. 0752222175 sau pe mail la youngrita2000@yahoo.com
Locatia va fi cea de anul trecut: Campul Tineretului, de langa stadionul de fotbal.
Sper din suflet ca si anul acesta sa fim la fel de multi ca si anul trecut sau poate si mai multi, pentru ca, din pacate, suntem in numar mare. Deschideti-va sufletul si haideti sa fim uniti in aceasta zi.
Rita - mama de ingeri
ritamaya

Locaţie: Baia Mare, Maramures
  • YIM
Sus

Mesajde Daniela Ginju pe 20 Feb 2009, ora 19:16

Confirm inca o data participarea la "Ziua Mamelor de Ingeri "din 3 mai.
Daniela Ginju
Daniela G. - mama ingerasului Ioana-Valentina
Imagine
Daniela Ginju

Locaţie: OTOPENI
  • YIM
Sus

Mesajde Liliana pe 20 Feb 2009, ora 19:49

Draga Ionelak, inteleg ca, desi nu esti mamica de ingeri esti si tu cu sufletul alaturi de toti cei care au pierdut un copil.
Inca nu am primit vreo confirmare de organizare a evenimentului in Brasov, dar asteptam in continuare initiative.
Daca doresti sa preiei initiativa aceasta si sa atragi alaturi de tine si alti parinti din Brasov si din imprejurimi pentru organizarea Zilei mamelor de ingeri si in cel de-al doilea oras al tarii, dupa marime, ar fi un gest de mare noblete si generozitate din partea ta.
Daca nu poti, nu-i nici o problema. Poate vei participa la eveniment in cazul in care va fi altineva care va avea aceasta initiativa in orasul tau.
In functie de raspunsul tau iti voi putea pune la dispozitie o lista cu membrii forumului care locuiesc in/pe langa Brasov, asemanatoare cu cea aferenta judetului Constanta, deja postata la acest subiect.
Astfel de liste va pot pune la dispozitie tuturor pentru orasele in care locuiti.
Liliana
Liliana

Sus

Mesajde Riddick pe 21 Feb 2009, ora 08:47

Riddick vine si el! :)
"Libertatea nu este un drept. E un risc asumat" Alexandr Soljeniţîn
http://alege.softwareliber.ro
http://ubuntu.ro
http://ubuntu.ro/despre/ubuntu
Riddick

Locaţie: Baia Mare