Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Felicitari, urari, comemorari
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Dragobetele si....noi.....

Din suflet pentru suflet...la bine si la rau..
Scrie un răspuns
7 mesaje • Pagina 1 din 1

Dragobetele si....noi.....

Mesajde alin bas pe 24 Feb 2012, ora 16:22

Acum 10 ani ca astazi de Frumosul Dragobete, mi-am cunoscut craiasa mea!!!! Stiu ca poate nu isi are rostul povestea mea...dar vrau sa incurajez dragostea adevarata si sinceritatea!Parca a trecut doar o zi si totusi sunt 10 ani! Eram student in Iasi un tip plecat dintr-un oras mic care nu imi oferise prea multe pana atunci, dornic de distractii . In acea zi am avut un examen greu pe care nu am reusit sa il iau, si ca consolare baietii de camera m-au luat in discoteca.Eram cam suparat si cam morcovit si nici o fata nu parea ca imi va atrage atentia.Am zarit deodata o fata frumoasa foc cu niste ochi mari , care parca avea ceva special!!!! Am coborat langa ea sa o invit la un suc, si asa am descoperit ca suntem studenti la aceiasi facultate dar sectii diferite.Sincer m-am indragostit de prima data de ea dar , a mai trecut inca 2 saptamani si de 8 martie i-am spus ca o iubesc. Mi-a zambit usor si mi-as spus la ureche incet""si eu": De atunci am fost nedespartit un an mai tarziu tot de Dragobete am dus-o in parcul Mitropoliei din Iasi am ingenunchiat in fata ei si am cerut-o de nevasta, inca studenti la cateva luni am facut si nunta!
Iubirea noastra a fost intotdeauna sincera in frica lui Dumnezeu bazata pe o prietenie adevarata, in care fiecare a spus intotdeauna adevarul.Desi am iubit-o inca de la inceput foarte mult acum parca o iubesc pe zi ce trece tot mai mult , fiind ca a facut tot posibilul sa ne implineasca familia cu un prunc.Stelian este tot ce ne lipseste pentru a fi impliniti sufleteste..!!!
Multumesc Mony ca esti sotia mea!!! @};- @};- @};- @};- @};- Multumesc Dragobetelui ca mi-a dat asa o zana in viata ! @};- @};- @};-
Alin , taticul ingerasului Stelian!!!
alin bas

Locaţie: botosani
Sus

Re: Dragobetele si....noi.....

Mesajde Cami_Vic pe 24 Feb 2012, ora 18:21

Ce frumoasa poveste...
Sa aveti parte de ani multi si fericiti impreuna!
Si iubirea voastra sa fie la fel de puternica peste ani si ani!
Esti o norocoasa Mony! ;)
Cami,
Mama lui Victor, nascut fara viata pe 14 dec 2007, la 40S
Mamica fericita a lui Ilann, nascut pe 30 aprilie 2009
Cami_Vic

Locaţie: Franta
Sus

Mesajde marwana pe 24 Feb 2012, ora 19:56

Ei dragul nostru Alin ai reusit sa ma lasi fara cuvinte, povestea ta, a voastra este minunata.
Si pentru ca inca nu a trecut aceasta zi mi-am zis sa venim cu mic cu mare, echipa Marwana(Kali, Emil, eu si ingerasa Tasha) si echipa E.M.M.A. sa va uram din suflet La multi ani sanatori, fericti, sa va iubiti mereu ca acum 10 ani, ca azi si DD sa va implineasca visele.
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

Locaţie: Bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde Loredana M pe 25 Feb 2012, ora 00:21

>:D< ;)
Alin...fff frumos sincer mi-au dat lacrimile citind povestea voastra
Da cand doi oameni se iubesc asa frumos ceea ce ar pututea completa fericirea voastra ar fi un copilas langa voi :-<
Dar Stelian stiu ca acolo sus e mandru de parinti lui..
Multumim pentru ca ai impartasit cu noi aceste amintiri frumoase si placute cu noi... >:D<
DAVID 4.03.2009 ALEXANDRA NASUCA 27.1.2011 MARIA GRACE 25.04.2013
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 070&type=3
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 070&type=3
Loredana M
Moderator

Locaţie: brasov
  • YIM
Sus

Mesajde Angela-Ema pe 25 Feb 2012, ora 12:32

Dragilor, va >:D< cu toata inima mea!
Multumim, Alin, pentru ca ai impartit cu noi aceasta minunata poveste de dragoste. :x :x. Pentru ca esti/sunteti dovada vie ca povestile care se termina in "si au trait fericiti...." chiar exista. Ca se poate. Ca dragostea creste odata cu cei care o poarta in suflet.
Vreau sa iti marturisesc, Alin, ca aseara am avut "seara literara" dupa ce ti-am citit mesajul. De ce? Pentru ca am vrut sa va raspund ceva.....si nimic din ceea ce scriam nu era suficient de bun si de frumos, asa ca m-am hotarat sa las pe cei care chiar se pricep sa scrie sa va transmita ceva. Am vrut sa va asez aici o poezie care sa se potriveasca. Prima care mi-a venit in minte, pentru ca ai vorbit asa frumos de craiasa ta @};- @};- @};- , a fost "Crăiasa din poveşti" a lui M. Eminescu :) . Mai stiam doar ultima strofa:

"Ea se uită... Păru-i galben,
Faţa ei lucesc în lună,
Iar în ochii ei albaştri
Toate basmele s-adună."

Am cautat poeziile lui Eminescu, sa o gasesc pe toata. Cand am gasit-o.....parca as fi vrut sa fie ceva pentru amandoi, ceva.....altfel. M-am gandit la "De-or trece anii... ".

De-or trece anii...

De-or trece anii cum trecură,
Ea tot mai mult îmi va plăcé,
Pentru că-n toat-a ei făptură
E-un "nu ştiu cum" ş-un "nu ştiu ce".

M-a fermecat cu vro scânteie
Din clipa-n care ne văzum?
Deşi nu e decât femeie,
E totuşi altfel, "nu ştiu cum".

De-aceea una-mi este mie
De ar vorbi, de ar tăcé:
Dac-al ei glas e armonie,
E şi-n tăcere-i "nu ştiu ce".

Astfel robit de-aceeaşi jale
Petrec mereu acelaşi drum...
În taina farmecelor sale
E-un "nu ştiu ce" ş-un "nu ştiu cum"."
M. Eminescu

......Si-am inceput sa rasfoiesc cartea sa o caut, dar in drum spre ea, am "poposit" la alte poezii, care imi plac si mi-au placut totdeauna: "Şi dacă... " , "O, rămâi.. ".....si mi-am adus aminte de copilarie si de bunicul meu drag care era (printre altele) profesor de limba romana si de la care am invatat foarte multe.... :x
Am citit o gramada de poezii de Eminescu si-am trecut apoi la alti poeti si alte poezii.....si-am facut acest lucru pana pe la 1 noaptea, cand deja mi se inchideau ochii si-am plecat sa ma culc, cu sufletul plin de bine si frumos.

Asa ca n-am mai apucat sa va scriu ieri dar va trimit astazi, impreuna cu un buchet de @};- , :* si >:D< , toata admiratia mea si toate gandurile mele bune. Sa fiti sanatosi si sa va iubiti toata viata voastra si Dumnezeu sa va daruiasca tot ce stie El (mai bine decat noi) ca aveti nevoie! %%- %%- %%-
Angela-Ema

Locaţie: bucuresti
Sus

Mesajde alin bas pe 27 Feb 2012, ora 20:43

sarut mana , doamnelor! @};- @};- @};-
Multumesc pentru cuvintele frumoase cu care mi-ati raspuns.V-am spus povestea mea pentru a intelege ca doar dragostea adevarata ne-a dat puterea de a merge inainte si de a fi o familie.Recunosc ca durere iti da uneori ganduri negre, dar daca alaturi de tine este cineva deosebit , o fiinta in bratele careia te simti acrotit si admirat poti merge inainte, poti calca pe focul inimii care iti sfasie trupul! Alaturi de Mony am putut sa merg inainte sa-mi reiau viata .Iubiti-va si respectati persoana de langa voi!!
Alin , taticul ingerasului Stelian!!!
alin bas

Locaţie: botosani
Sus

Mesajde Daniela Ginju pe 28 Feb 2012, ora 21:21

Oauuuuuuuuuuuuuuu
:)
Si eu mi-am cunoscut sotul Viorel tot de Dragobete si in august eram deja casatoriti.Am trecut prin multe impreuna si ne incurajam unul pe altul .
Multi inainte si voua si noua si tuturor celor care se iubesc.
Va >:D< cu mare drag.
Daniela si Viorel
Daniela G. - mama ingerasului Ioana-Valentina
Imagine
Daniela Ginju

Locaţie: OTOPENI
  • YIM
Sus

Scrie un răspuns
7 mesaje • Pagina 1 din 1
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro