plang cum ,in ultimul timp, putin am mai facut/o pentru alti ingerasi .
cand stiam ca este fetita .... Antonia Ioana deja esti Acolo, in Ceata de Ingerasi , inconjurata de Iubirea Divina, pe care doar ne/o imaginam dar pe care voi ne/o daruiti permanent, fiind parintii cei mai alesi de Aici.

Luminiţa - mămica binecuvântată a lui Cristian

. Imi pare nespus de rau ca esti alaturi de noi ca mama de inger dar, in acelasi timp iti spun bun venit in marea noastra famile EMMA, aici tu ne ai pe noi si iubita ta Antonia are asa multi prieteni. Incerc sa iti transmit curaj si putere sa poti continua pe drumul vietii cu trupul aici pe pamant si cu ochii sus spre ceruri, acolo unde este printesa ta Antonia-Ioana. Ridica putin ochii, sterge lacrimile din ei si spune-mi nu o vezi pe Antonia cum se joaca? ce veselie e la ea pe norisor! Toti ingerasii canta si danseaza!
Antonia -Ioana, sa ai mare grija de mami, daca o vezi ca e suparata si plange ia-o sub aripioara ta unde e asa cald si bine! Zbor lin
Antonia-Ioana printre norisori si 
si
,
mai ales cand pierderea ei este atat de recenta
ta trimit spre cer mii de
.
scump
si eu si-ti spun ca imi pare sincer rau ca si tu treci prin aceasta mare durere, imi pare rau ca nu o ai pe Antonia langa tine...
ori de cate ori ai nevoie..
..
pentru linistea ta, pentru alinarea sufletului tau, te
inca o data, iar
tale dragi ii trimit in dar un cos maree de
..
cu drag si-mi pare tare rau ca te numeri si tu printre sutele de mamici de ingerasi. Mult curaj si putere,draga mea.
si
pentru Antonia Ioana
iubita
imi pare nespus de rau pentru pierderea fetitei tale , stiu ce ai in suflet stiu ce simti este ceva de nedescris in cuvinte , nimeni nu poate intelege prin ce treci numai noi cele care am trecut , draga mea iti sunt alaturi , sunt aici ca sa iti doresc toata puterea din lume pentru ca ai nevoie , si multa liniste in suflet , Dumnezeu si ingerasa ta te vor ajuta sa depasesti cele mai grele momente din viata , cand simti ca nu mai poti vii aici si poestesti iar fiecare mamica te va sustine si iti va oferi un cuvand de consolare si binefacere , iti doresc numai bine si multa multa putere.
,
,
,
.
de la o mama care a invatat sa traiasca u durerea maree in suflet , Doamne ajuta si multa sanatate si liniste in suflet.
zbori lin Marius- Andrei si invat-o pe printesa mea tot ce tu sti deja ... 
cu dorul te vei lupta mereu ... si cu trecerea timpului ... dar vei invata sa traiesti cu el ...
tau iti va da puterea sa rezisti..sa zambesti!Gandul catre ea..iubirea ce o simti o va pastra acolo langa tine,pe umarul tau zambind!Putere mamica de ingeras caci ingerul tau este fericit acolo sus ci ingerii.

.....cate lacrimi...cata suferinta....
....dar din aceste 6 luni.....am foarte multe amintiri placute....cat mi-as da sa le mai retraiesc...pana la capat....
, imi doresc sa ai curaj, putere....sustinere...si iubire....1 an si 4 luni s-au dus...dar ai enorm de multe amintiri pe care trebuie sa le transformi in dragoste pentru antonia si dorul ei sa-ti mangaie inima ori de cate ori te gandesti la ea....
pentru sufletelul tau.
si ganduri bune, mai ales astazi.
pentru ingerasii vostri ...