Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Grupuri de suport ‹ Pentru Mamele de Ingeri
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Maria, micuta mea comoara

Despre si pentru ingerasii lor
Scrie un răspuns
114 mesaje • Pagina 1 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6

Maria, micuta mea comoara

Mesajde Oana pe 2 Ian 2009, ora 14:11

Am aflat ca sunt insarcinata chiar in Joia mare, inainte de Paste. Eram tare fericita. Imi doream enorm inca un copil, imi doream enorm o fetita. I-am spus fiului meu Claudiu, de 10 ani, ca vom avea un bebelus chiar inainte de Craciun si a fost tare fericit. Se gandise deja la un nume, incepuse sa stranga banutii de alocatie sa ii cumpere carucior bebelusului....
La inceput, sotul meu s-a temut, dar dupa aceea am inceput sa ne facem planuri, sa luam in calcul si bebelusul, sa....doar la Rh -ul meu negativ nu ne-am gandit ca la un pericol.
Mi-am facut toate analizele, dupa nasterea lui Claudiu mi-am facut acel vaccin de izoimunizare, totul a decurs perfect normal pana la 26 de saptamani de sarcina, cand titrul anticorpilor a crescut la 1/16.
M-au internat in spital si mi-au facut o gramada de analize. Toate erau foarte bune, numai ca aveam eu o anemie mai mare. Urma sa mai fac o dozare de anticorpi si in functie de rezultatul acesteia sa se decida soarta mea si a bebelusului.
Am asteptat cu teama rezultatul. Imi doream ca anticorpii sa nu creasca, imi doream ca bebelusul meu sa nu fie afectat deloc.
Numai ca desi bebelusul era perfect sanatos, la 33 de saptamani avea o greutate de 2,200 si 48 de cm, lichidul aminitoic era limpede, placenta nu era fisurata, analizele mele erau bune, aparea totusi anemia.
Pe 30 octombrie, s-a decis sa nasc prin cezariana, pentru ca bebelusul sa nu intre in contact cu sangele meu. Era totusi prea devreme. Avea doar 33 de saptamani. Am intrat in sala de operatie cu teama. Noaptea il visasem pe varul meu care murise in martie. M-a imbratisat si a plecat fara sa-mi spuna nici macar un cuvant. De cr l-am visat chiar inainte de operatie? A fost un semn?
Doctora l-a chemat urgent pe sotul meu si i-a spus ca ei, ca medici au obligatia de a salva viata mamei, nu a copilului. Vor face tot ce le sta in puteri, dar daca trebuie sa aleaga, ma vor alege pe mine.
A trebuit sa semneze condamnarea la moarte a copilului nostru.
Pe masa de operatie, au scos mai intai placenta si abia dupa aceea, au scos copilul din placenta. S-au asigurat ca sangele meu nu intra in contact cu al copilului.
Mi-am revenit dupa cateva ore si asistenta mi-a spus ca am nascut o fetita frumoasa si vioaie. Nu-mi venea sa cred. Totul era bine, chiar si fetita mea pe care mi-am dorit-o atat de mult.
Am adormit din nou si m-am trezit cand sotul meu mi-a spus ca trebuie sa i se faca transfuzie totala de sange fetitei. De ce? Doar era bine si nu avea nici un fel de problema.
Dupa transfuzie, fetita s-a simtit bine, numai a ca doua zi dimineata au repetat transfuzia. Vineri seara am vazut-o pentru prima data. Era frumoasa, era grasana si a reactionat la vocea mea. M-a apucat de deget si ma strangea cu putere. Era la incubator. Cel mai complex dintre toate cele care erau la Terapie intensiva. Parca era cuplata la o masina a vietii.
Sambata dimineata m-am dus din nou sa o vad. Mi s-a spus ca peste noapte s-a simtit rau si ca au fost nevoiti sa o mai cupleze la inca o sursa de oxigen. Doamne cat era de frumoasa.
La ora 15.20 a venit o asistenta si mi-a spus sa merg la bebelus. Era decuplata de la aparate, avea ochisorii inchisi si am intrebat-o ce s-a intamplat. Mi-a raspuns. A mai respirat odata si a murit zambind. Doctora mi-a spus ca m-a asteptat sa-si ia ramas bun. A trait 2 zile si jumatate. S-a dus. Am ramas doar cu amintirea ei si cu o intrebare: de ce mi-o dat-o Dumnezeu daca nu avea de gand sa mi-o lase?
Maria, dupa 10 minute de la nastere
Imagine
Cu cateva minute inainte de a muri
Imagine
Oana

Locaţie: bucuresti
Sus

Re: Maria, micuta mea comoara

Mesajde marcel pe 2 Ian 2009, ora 15:00

draga oana :(( imi pare nespus de rau............. :(( e foarte dureroasa povestea ta...... nu prea am cuvinte ce sa spun.....e prima data cind reusesc sa intru pe forum ... citind povestea ta ma gindii sa mai incerc totusi, si surpriza vad ca reusii. as vrea sa pot sa fiu cu tine sa te-mbratisez si sa-ti spun cit de rau imi pare pt. maria ta........un motiv in plus sa ma-ntreb de ce dumnezeu ne loveste atit de rau in suflet, si mai ales in pragul unor sarbatori cum e craciunul?? am pierdut si eu pe puiul meu, andrei acum o luna si 17 zile in urma unei nenorocite de boli.ciroza ......e atit de dureros sa pierzi cel mai frumos lucru de pe lumea asta..............copilul...........e o durere imensa :(( :(( e ceva inexplicabil in cuvinte...iar intrebarile curg intruna.de ce? de ce??si iar de ce, doamne copilul meu??/???dar raminem doar cu intrebarile, ca raspunsuri nu sunt, n-are cina sa ni le dea......eu am inceput numaratoarea inversa, anrei al meu ar trebui sa aibe acum pe 7 ian. 11 luni, ............dar de fapt are 1 luna si 17 zile de cind sa dus in cer la doamne-doamne............scuza-ma oana draga ca am spus si eu ceva despre andrei al meu in mesajul tau,,,nu trebuia dar nu m-am putut abtine :(( ...conndoleante, si fii tare pt. claudiu, si incearca sa mergi inainte cu durerea in suflet ca dumnezeu stie cel mai bn. de ce a ales sa fie asa.......ai grija de tine, de claudiu, de sotul tau , sprijiniti-va unul pe altu si la multi ani cu sanatate si mult noroc anul asta...o @};- si o [-o< pt. ingerasul maria,sa-i fie somnul linistit, si dumnezeu s-o odihneasca in pace..drum bun ingeras frumos..... O:-)
marcel

Locaţie: targu jiu
Sus

Mesajde ildy pe 2 Ian 2009, ora 15:13

BUNA DRAGA MEA .. IMI PARE NESPUS DE RAU PT INGERASA TA DRAGA acum am deschis calculatorul si am vrut sa ii transmit tuturor UN AN NOU FERICIT . cand am dat de povestea ta imi are nespus de rau ,pt pierderea ta si ,ca a trebuit sa traiesit si tu o aemenea durere imensa .imi pare sincer rau si sunt cu sufletul alaturi de tine , sper ca bunul DUMNEZEU sa iti aline suferinta ,si sa gasesti aici prin noi niste prietene adevarate de suflet as vrea sa iti pot zice ceva ce sa te ajute dar nu am ce, stiu din propria experienta . Doar o sa fiu alaturi de tine cu tot sufletul ORICAND AI NEVOIE TE PUP DULCE .. PENTRU TINE >:D< SI PENTRU INGERASA TA MULTE @};- @};- SI [-o< DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA IN PACE ..... PE MICUTA TA MARIA...........
ILDY .. MAMA INGERASULUI JÁNOS CSABA
ildy

Locaţie: cluj napoca
Sus

Mesajde gwendolen pe 2 Ian 2009, ora 15:33

Sunt alaturi de tine draga Oana,
multumesc ca ni te-ai alaturat, ai avut taria si curajul de a ne impartasi povestea ta trista, astfel iti vom putea fi mult mai usor alaturi cand vei avea nevoie.
Acum cuvintele sunt de prisos , stiu ca e prea devreme si nimeni si nimic nu va putea schimba ceea ce simti, nimeni nu va putea stinge dorul si durerea aceasta mistuitoare, dar vei sti ca noi totdeauna vom fi aici, iti vom fi alaturi.
Cu inima indurerata iti spun bine ai venit, desi as fi preferat sa nu ai nevoie de noi, in sanul familiei EMMA, aici vei putea plange alaturi de noi, vei putea vorbi cu ingerasa ta Maria fara ca nimeni sa te judece!
Pentru tine mama iubitoare calde >:D< >:D< , si iubitei tale ingerase..somn lin printre astre, iar Maica Domnului s-o legene asa cum noi mamele am fi facut-o pe pamant!
D-zeu sa ne intareasca si sa ne de-a putere sa mergem mai departe....
Sanatate familiei tale!
Gwendolen, mamica ingerasului DAVID, si a doua minuni de fetite DENISA si bebe RAISA!

https://picasaweb.google.com/gwendolen8 ... vLlezB5QE#
gwendolen

Locaţie: tg mures
  • YIM
Sus

Mesajde nicoleta pe 2 Ian 2009, ora 15:34

Buna, Oana draga!
Scumpa mea, regret enorm ca si tu ai simtit acea durere a unei pierderi de prunc.
Regret ca in ziua de azi cu atata evolutie in lumea tehnicii inca mai asistam la pierderi de prunci, lucru anormal pentru orice viata, pentru orice planeta sau fiinta.
Te imbratisez draga mea zana de ciocolata, ...asa numesc eu mamele de ingeri, pentru ca ele-in durerea lor sunt alaturi de durerile altor parinti de inger, fapt superb de bun si de fin.
Draga mea, ai mare grija de tine si de toti cei dragi tie, ai grija de fiul tau care in dragalasenia lui isi astepta cu atata drag fratiorul sau surioara.
Maria este intr-o alta dimensiune, dar foarte aproape de noi, scumpo. Traieste frumos si demn, fii buna si zambeste spre fetita ta caci ea iti vede zambetele si iti simte afectiunea.
Te pupacesc pupaceste cu pupici pupaciosi care ajunsi la tine vor aseza cu siguranta, zambete pe obrajii tai de mama iubitoare.
Pentru tine, @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-
Pentru ingerasa ta Maria, rugaciuni sincere si multa lumina.
Cu mare drag, Nicoleta!
nicoleta

Locaţie: petrosani
Sus

Mesajde Oana pe 3 Ian 2009, ora 12:45

Va multumesc tuturor pentru frumoasele cuvinte pe care mi le-ati spus. Imi pare rau ca sunt atat de multi copilasi care mor, ca sunt atatea mame care trec prin aceasta suferinta, a pierderii propriului copil. De ce? De ce trebuie sa ne ingropam pruncii? De ce trebuie sa traim cu aceasta mare durere? De ce nu mi-am putut strange copilul la piept? De ce a trebuit sa accept operatia de cezariana desi stiam ca este prea devreme pentru fetita mea? De ce m-a ales copilasul meu pe mine? De ce nu am fugit din maternitate cand am aflat ca voi naste mai devreme cu 7 saptamani? De ce Doamne, de ce?
Oana

Sus

Mesajde catalina2307 pe 3 Ian 2009, ora 14:20

Oana draga.....cuvintele sunt inutile...intotdeauna cand citesc o postare noua imi doresc din suflet ca atunci cand ajung la final ceva sa se intample si finalul sa fie unul fericit...dar din pacate tocmai finalul nefericit ne aduce aici....scriem stiind ca aici ne este inteleasa durerea....stiind ca toate aceste mame au ceva similar noua....durerea....
Ma rog pentru tine si pentru ingerasul tau .....
Catalina , mami de trei ingerasi....puii mei....dragii mei
catalina2307

Locaţie: Bucuresti
Sus

Mesajde hera22 pe 3 Ian 2009, ora 15:46

Draga Oana, imi pare nespus de rau pentru pierderea avuta. E o durere enorma pe care o simtim in suflet si doar Dumnezeu ne da putere sa trecem mai departe. Numarul ingerasilor creste din ce in ce mai mult,iar noi mamele ramanem cu golul acela din suflet pe care nimeni si nimic nu ni-l poate umple.
Te >:D< si sper sa gasesti puterea de a merge mai departe. [-o<
hera22

Locaţie: medias, judetul sibiu
  • YIM
Sus

Mesajde Liliana pe 3 Ian 2009, ora 18:00

Oana, stiu ca toate cuvintele primite aici din partea mamicilor de ingerasi te vor alina si te voi intari. Nimeni nu o va putea inlocui pe Maria si nimic nu va putea sterge complet durerea din inima ta, dar aici, la E.M.M.A. acasa, vei invata de la alte mamici cum au reusit sa se impace cu viata si cu Dumnezeu, cum au reusit sa-si accepte drumul mai departe si cum sa-si descopere sensul de a trai fara puiutii lor.
Unele cuvinte ajuta, unele gesturi salveaza...
De aceea am pregatit pentru Maria in zona "Ingerasii nostrii" locul in care o vei gasi intotdeauna. Aici http://www.organizatiaemma.ro/node/381 vei gasi povestea ei asa cum tu ne-ai facut-o cunoscuta noua si tuturor celor ce o vor citi.
Este un mod frumos de a-i comemora trecerea ei scurta prin lumea noastra.
Chiar daca a zabovit aici doar doua zile si jumatate, Maria a marcat pentru totdeauna aceasta trecere in sufletul tau de mama. In amintirea ta si in inima ta ea va exista mereu. Si mereu o vei gasi si aici, printre ceilalti ingerasi ai E.M.M.A.
Cu drag, Liliana
Ultima oară modificat de Liliana pe 3 Ian 2009, ora 19:33, modificat 1 dată în total.
Nu sunt mama de inger, dar totusi sunt aici. Alaturi de voi, parintii de ingeri...
Liliana

Sus

Mesajde Suchardine pe 3 Ian 2009, ora 19:02

Draga Oana, iti scrie tot o Maria...
Ana-Maria este numele meu...
Te cunosc de cateva luni... De cand ti s-a intamplat tragedia... stiu toata povestea de la Alina Nicutz, stiu cat iti doreai acest copil, stiu cat de mult te-ai straduit sa faci acest al doilea copil, iar in clipele acelea, cand tu ai pierdut-o pe Maria... as fi dat orice sa fiu cu tine acolo si sa-ti spun sa faci poze pentru ca mai tarziu vei avea nevoie sa te agati de ele, atunci cand iti va fi dor de Maria ta... se pare ca puterea gandului meu a fost foarte puternica si ca ai facut poze micutei Maria...
Ma bucur ca Alina te-a indrumat catre noi fiindca in acea perioada eu cu ea am vorbit foarte mult despre tine iar faptul ca ti-ai facut curaj si ti-ai scris povestea, inseamna foarte, foarte mult.
Poate cand vom avea prima intalnire de grup, vei veni si tu sa ne cunosti pe noi si pe Bianca.
Atunci iti vei da seama ca exista (din pacate) tare multe mamici care au trecut prin aceeasi situatie si care te vor sprijini emotional si cu care poti discuta oricand despre Maria ta.
Comunitatea EMMA nu se limiteaza numai la acest forum. S-au legat prietenii frumoase si in afara acestui forum. Mamicile vorbesc la telefon, se intalnesc intre ele.. si isi spun tot ce au pe suflet...
Oana, nu ma bucur ca te numeri printre mamicile de inger dar fiindca ai ajuns aici, iti urez un trist "Bine-ai venit!", te imbratisez si astept sa ne mai scrii de cate ori simti nevoia.
Te imbratisez si te pup. >:D< :*
Pentru Mariutza @};- @};- @};- @};- si multe [-o< [-o< [-o< !
Imagine
http://twitter.com/MamedeIngeri
http://www.facebook.com/profile.php?ref ... 8526023346
Ma mai puteti gasi si pe: http://anamariagombos.blogspot.com
Suchardine

Sus

Mesajde Oana pe 4 Ian 2009, ora 18:13

Intotdeauna mi-a placut Bianca Brad ca femeie, ca actrita, dar niciodata nu m-am gandit ca ne va lega o durere atat de mare.
Toata sarcina m-am gandit si am sperat ca voi avea o fetita, dar pentru ca la nici o echografie nu s-a vazut sexul copilului,am sperat mereu. Ma gandisem si la nume: Maria, pentru ca Fecioara Maria m-a ajutat sa fiu din nou mama, iar Cristina, pentru ca urma sa se nasca inainte de Craciun.
S-a nascut insa pe 30 octombrie si pentru ca avea probleme foarte mari, i-am rugat pe Sfintii Mihail si Gavril sa imi ajute copilasul. Atunci am spus ca daca se va face bine, o voi numi Maria Gabriela. Ca o ironie a sortii, pe 1 noiembrie, inainte de a muri, doctorul pediatru a botezat-o Maria. Fara a sti ca noi ne dorim acest nume pentru ea si fara ca fetita sa fie declarata pana la acea data. De ce a ales exact acelasi nume ca si noi, de ce a ales tot numele Maria? Putea sa ii puna oricare alt nume de sfant, putea sa o boteze oricum. De ce s-a oprit doar la Maria? Coincidenta? Putere divina?
Oana

Sus

Mesajde gwendolen pe 4 Ian 2009, ora 20:12

Buna Oana,
si eu sunt tot cu rh negativ, da nu mi-a aparut nimic...acum sunt putin speriata..normal daca as mai ramane gravida..as fi la a 4 sarcina...Denisa a avut rh pozitiv, deci am primit imunizare, dar David a fost negativ ca si mine...tu mergeai lunar pentru analiza?
oare sa merg sa-mi vad titru?
a mai scris o mamica ca si-a facut la 3 luni dupa nastre..si erau inca prezenti...
Gwendolen, mamica ingerasului DAVID, si a doua minuni de fetite DENISA si bebe RAISA!

gwendolen

• YIM
Sus

Mesajde Oana pe 4 Ian 2009, ora 20:30

gwendolen scrie:Buna Oana,
si eu sunt tot cu rh negativ, da nu mi-a aparut nimic...acum sunt putin speriata..normal daca as mai ramane gravida..as fi la a 4 sarcina...Denisa a avut rh pozitiv, deci am primit imunizare, dar David a fost negativ ca si mine...tu mergeai lunar pentru analiza?
oare sa merg sa-mi vad titru?
a mai scris o mamica ca si-a facut la 3 luni dupa nastre..si erau inca prezenti...

Dupa nasterea primului meu copil, am facut vaccinul de izoimunizare. La sarcina aceasta, pana la 28 de saptamani,anticorpii au fost absenti. Abia la 28 de saptamani mi-au iesit si la 32 de saptamani s-au marit foarte mult.La 33 de saptamani s-a decis ca eu sa fac cezariana. Plamanii copilului nu erau bine dezvoltati si a murit la 3 zile dupa nastere
Daca bebelusul ar fi avut Rh negativ nu ar fi fost probleme, dar a avut Rh pozitiv si a intrat in conflict cu Rh -ul meu
Oana

Sus

Mesajde gwendolen pe 4 Ian 2009, ora 20:35

La noi, in ceea ce priveste rh a fost ok, nu am avut incompatibilitate cu David, la noi travaliu precipitat si hemoragia cerebrala l-a rapus...eu mergeam lunar pt determinarea anticorpilor, dar nici o secunda nu m-am gandit ca ar putea aparea ceva..n-am luat in calcul asa ceva...
si acum nu mi-au mai facut imunizare!
si noi am avut 32 de saptamani...2460...dar..
Sunt alaturi de voi....

gwendolen

• YIM
Sus

Mesajde andreaszolomajer pe 4 Ian 2009, ora 20:38

Imi pare foarte rau, Oana draga, sincer.
Ai avut o printesa superba care acum e un inger superb.Nu pot sa-mi imaginez cum s-a putut intampla una ca asta din moment ce ai primit acel vaccin. Era prea slab? ai avut pierderi de sarcina intre fara sa fi stiut? oare ce s-a putut intampla?
Uite ironia sortii in cazul nostru cand toate au mers perfect, chiar si sarcina era deosebit de usoara fata de prima unde chiar am crezut ca o sa-l pierd, si uite fara un motiv anume au intervenit probleme si intradevar ca problema era citez medicii "cea mai usoara malformatie congenitala existenta" cu operatia reusita doar daca n-ar fi fost neglijenta medicala ,doar de n-ar fi infectat-o, doar...
O:-) tale Maria ii trimit multe [-o< [-o< [-o< iar tie multe @};- @};- @};- @};- @};- si un sincer imi pare rau.
Cu mult drag , Andrea >:D<
andreaszolomajer

Locaţie: sighetu-marmatiei
Sus

Mesajde Oana pe 6 Ian 2009, ora 17:58

O foarte buna prietena mi-a spus ca Dumnezeu a avut nevoie de copilasii nostri pentru a-l ajuta pe el si pe alti copilasi ce au nevoie de ingeri.
Oana

Sus

Mesajde dorina_miru pe 6 Ian 2009, ora 18:43

Draga Oana, ma doare sufletul cind vad atitea mamici indurerate,si cind vad fotografia Mariei,intr-adevar,e foarte frumoasa,lumea ingerasilor a capatat o noua raza de lumina odata cu ea...Imi pare nespus de rau pentru pierderea ta,cind mi s-a intimplat mie mi-am dorit enorm ca nici o mama sa nu mai treaca prin aceasta experienta,dar din pacate viata ne da lovituri tuturor,desi e cumplit de nedrept,nimic nu se compara cu durerea unei mame care-si pierde puiul...Sa stii ca in familia E.M.M.A. vei primi toata intelegerea si compasiunea de care ai nevoie,daca asta te consoleaza cu ceva.Ma rog pentru ingerasa ta,sa-i dea Dumnezeu mingiiere ca sa nu-i lipseasca mingiierea ta,si ma rog pentru tine,sa-ti dea putere si sprijin,pentru ca la El este totul,chiar daca in astfel de clipe de durere nu pare asa...Te sarut cu drag,Dorina-Cristina,mama ingerasului Miruna-Andreea
Dorina-Cristina,mama ingerasului Miruna -Andreea in cer ,a doua minunate fetite aici,pe Pamint si nu in ultimul rind,mama micului Tudor-Stefan
http://picasaweb.google.com/dorinamiru/ ... directlink
dorina_miru

Locaţie: iasi-romania
  • YIM
Sus

Mesajde nicoleta pe 7 Ian 2009, ora 08:50

Buna, Oana draga!
Scumpa mea, iti inteleg suferinta si o respect, te admir pentru ca ai putere sa vorbesti despre durerile sufletului tau, lucru facut doar de oamenii puternici.
Insa, invata sa accepti soarta asa cum este ea, cu bune si rele, pentru ca ea este fixata inca inainte de a ne naste noi.
Si, priveste cu mai multa atentie spre frumosul si binele din jurul tau, astfel incat sa nu chinui in fiecare secunda a vietii tale.
Maria, ingerasul tau atat de frumos, te vede, draga mea, si poti sa ii zambesti, astfel incat ea sa poata zburda linistita acolo, printre astre.
Stiu ca e greu sa traiesti cu sfaramarea celor mai mari dorinte din viata, insa trebuie sa reusim, pentru ca in viata vesnica sa ajungem acolo-langa cei buni, langa ingerasi.
Te imbratisez si ai mare grija de tine.
Pentru sufletul tau frumos, @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-
Pentru Maria, rugaciuni si multa lumina.
Te pupacesc pupaceste cu pupici pupaciosi.
Cu mare drag, Nicoleta!
nicoleta

Locaţie: petrosani
Sus

Mesajde veronicamincu pe 9 Ian 2009, ora 03:09

buna Oana draga
imi pare foarte rau pentru tine si familia ta pentru ca a trebuit sa treceti printr o astfel de tragedie si imi pare foarte rau si pentru ingerasa ta Maria...... :((
nu stiu ce sa spun........
ma bucur pentru tine ca ai reusit sa scri despre ingerasul tau care de sus din cer sunt sigura ca te priveste si e mandra de mami a ei
te imbratisez cu drag si te :* dulce
pentru Maria multe [-o<
mamica ingerasei Alessia Nicoleta
https://www.facebook.com/pages/Veronica ... 8773244725
https://www.facebook.com/profile.php?id=100001083837322
http://s837.photobucket.com/albums/zz295/veronicamincu/
veronicamincu

Locaţie: Harlow,uk (oras natal Buzau,Romania)
  • YIM
Sus

Următorul

Scrie un răspuns
114 mesaje • Pagina 1 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro