...

Ramona si ma rog la Bunul Dumnezeu sa te ejute sa fii puternica atat tu cat si sotul tau.regret nespus ca a trebuit sa treci prin aceasta drama,regret ca mai apar mamici de ingerasi ,regret ca nu exista mai multa responsabilitate in sistemul sanitar....
.alaturi de DD
Maria zbor lin printre stele si norisori

de o mie de ori
cu drag si imi doresc sa primesti ce am primit eu in viata dupa ce Luca a plecat la cer
si ochii mei
si sufletul ... Imi pare nespus de rau ... pentru tine ... pentru sotul tau ... pentru ingerasa Maria ... imi pare rau ca ne cunoastem in astfel de circumstante ... ma bucur insa ca ai gasit familia E.M.M.A. unde suntem intelese, acceptate, sustine ... si la randul nostru intelegem si sustinem celalalti parinti de ingeri ... E atat de recent ... e atat de dureros ...
cred ca nu exista mamica si de cele mai multe ori nu exista tatici care sa nu aiba regrete ... insa vreau sa sti ca nu esti de vina cu nimic din ce s-a intamplat ... M-am convins, in timp, ca toate se intampla cu un scop si nimic nu e intamplator ...
iar
tale Maria zbor lin printre 
vei gasi intelegere, alinare durerii tale.
inca o data, iar Mariei ii trimit un cos frumos de
.
frumoase de pe cer si invat-o cum sa vegheze asupra parintilor ei.
strans asa cum am facut si pe data de 14 atunci cand tu ai plecat de la intalnire.
inca o data strans, strans

si pt. Maria zbor lin printre
si un brat de
pe micutl ei mormant.
si
pentru Maria.
...off....e atat de recent, imi amintesc cum eram eu in aceasta perioada si mi-e frica sa realizez ca asa esti tu acum......suntem alaturi de tine, aici poti sa te descarci, sa vb cu Maria , vei fi inteleasa....ma bucur ca ti-ai scris povestea aici, o sa iti fie mult mai usor pentru recuperarea ta.....in timp nu o sa te mai simti vinovata, te
si sunt cu sufletul alaturi de tine si sa ne
pentru ingerasii nostri dragi , care acum se joaca impreuna 
cu multa dragoste si iti doresc multa credinta si putere in acesta perioda extrem de grea...
,as vrea sa-ti spun ca am retrait odata cu citirea povesti voastre ,drama noastra de anul trecut .......care ,din nefericire,s-a intamplat la acelasi spital.Parca am dat timpul inapoi ...........
pentru ingerasa Maria.
MARIA
pentru toate mamicile de ingeri! Ma bucur mult ca am reusit sa va gasim, implicandu-ne in organizatie o sa dam un sens celor intamplate si poate o sa ne arate Dumnezeu calea sa ajutam alti parinti sa nu mai treaca prin ce am trecut noi.
si lui mami si lui tati pentru ca asa cum mamele de ingeras sufera asa sufera si tatii mai ales ca pe umerii lor rmane pe langa suferinta pierderii ingerasului si suferinta mamei de care el trebuie sa aibe grija.
Va multumesc mult si sper sa ma acceptati asa cum sunt, mai rece cu cei din jur. Si nu va mai suparati pe toti cei care evita subiectul legat de ingerasi vostri. Multi au suferit mult la randul lor dar nu stiu sa ofere compasiune pentru ca nu au primit compasiune.
cu drag pe tine si pe George.
cu drag.