oamna copilul dumneavoasta a fost tratat cu cefort nu trebuia tratat cu cefort are pneumonie interstitiala:povestea e lunga am sa o scriu dar nu acum nu pot sa ma concentrez,cert e ca mi-a murit copilul,iar eu sant o mama singura distrusa,simt ca an groapa aia mi-am angropat totul,fericirea,lumina ochilor,daca as stii ca daca as sapa an mormantul ala as putea sa-l iau acasa as face-o acum dar din pacate nu se poate si singurul lucru de care ma pot acuza e faptul ca nu am murit eu in locul lui sau ca nu am murit amandoi o data.durerea mea e cumplita iar cu trecerea timpului e din ce in ce mai apasatoare.nu m-ai pot de dorul puiului meu,iar acum ma pregatesc de parastasul de un an durerea mea e si mai mare.o sa scriu m-ai multe cand am putere.numai bine.

,imi pare rau ca sistemul medical si incompetenta unor medici a mai facut o victima,inca nu pot sa cred ca acestia se numesc oameni,nu pot intelege ce suflet au .............
tau Danut iti trimit un buchet mare de
colorate sa se joace cu ceilati ingerasi acolo sus in Imparatia Cerului unde speram noi ca sufletul lor este linistit
..sunt alaturi de tine si cu mare drag oricand simti si ai nevoie voi fi alaturi de tine pt a putea vorbii.si eu sufar f tare pt ca la 3 saptamani dupa fetita mi a murit si mama dar aici am gasit fete cu suflet mare care sunt alaturi de noi atunci cand ne e mai greu.