si 
VENIT ''' IN FAMILIA EMMA, FAMILIA PARINTILOR DE INGERI.....
RAMIN DOAR
SI
PT TN, PT FAM TA SA INVATATI SA MERGETI INAINTE PURTINDUL MEREU IN SUFLETE SI-N GIND PE INGERUL VOSTRU DAMIAN......AICI ORICIND ESTI BINEVENITA SA VB SI SA POVESTESTI DESPRE COPILUL TAU DAMIAN, AICI NIMENI NO SA TE JUDECE SI SI NIMENI NO SA-TI INTERZICA SA-L PLINGI......
SI DULCI
TRIMIT ACUM SPRE TN SCUMPA MAMICA DE A LUI DAMIAN...MULT
SI LINISTE SUFLETEASCA ITI DORESC
SOMN USOR SI ZBOR LIN INGER DRAG PARINTILOR TAI

Luminiţa - mămica binecuvântată a lui Cristian
cu drag si i ti doresc sa poti trece cu bine peste aceasta tragedie.fetele de pe forum sunt minunate.eu sunt noua pe aici dar simt ca le cunosc de o viata.mesajele lor te vor ajuta f mult au numai cuvinte frumoase si incurajari.

asa sa faci mereu, la orice ora din zi sau noapte scumpa mea mamica de inger mare.....DOCTORASUL DAMIAN AL INGERASILOR NOSTRII.......
si nu lasa durerea sa fie mai mare decit iubirea ta pt iubitul tau DAMIAN.......

sufletului tau, mii de
si 
, dale putere parintilor tai si alinare.
tau si am plans...am plans gandindu-ma la cata suferinta este in sufletul tau, cat de greu iti este...
tau.
, are grija de ei si de dintisorii lor.
draga mea, multa
vesnica
tau , multe
si mii de

si ceea ce pot sa-ti spun este ca durerea ta si a mea si a celorlalte mame este nemarginita .Chear daca mi-am pierdut fiul acum cativa ani , durerea este la fel de profunda, de mistuitoare si dorul , dorul nu-mi da pace dar am invatat sa traiesc cu aceasta suferinta in suflet ceea ce trebuie sa faci si tu. Si eu ma gandesc tot timpul ce as mai putea sa fac pt ingerul meu ....ani de zile credeam ca sunt vinovata daca nu fac ceva asa ca i-am facut un mormant tare frumos ,i-am umplut mormantul de crini albi dar azi am invatat ca toate sunt in zadar ca de fapt ceea ce trebuie sa fac este doar sa invat sa traiesc cu durerea si sa nu mai plang caci ii umbresc drumul spre ceruri.
Ioana....nu stim de ce...nu este drept dar trebuie sa avem puterea sa mergem mai departe....e greuuu si nimeni nu reuseste sa intelega ce este in sufletul nostru...dar ingerii nostri ne vegheaza...