Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Religie, spiritualitate, paranormal
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

vis...sau semn...

Despre rugaciuni, revelatii si premonitii
Scrie un răspuns
12 mesaje • Pagina 1 din 1

vis...sau semn...

Mesajde Loredana M pe 12 Mai 2011, ora 13:20

>:D< ...
Incep prin a va imbratisa pe toate,am stat mult pe ganduri inainte de a scrie...
Sa incep cu inceputul...am avut cateva zile fff negre,daca pana am fost tare si era fff optimista,am avut cateva zile in care nu mai gaseam acea speranta...
Ei bine ..intr-una din zilele acelea fff negre stateam in pat si ma gandeam cu as putea sa inchei socotelile cu lumea aceasta intr-un mod frumos..da stiu acum imi este rusine ca am gandit asa ceva dar stiu ca voi ma intelegeti :-< ...
Cum stateam asa am adormit si am avut un vis se facea ca am luat niste pastile si asteptam sa adorm...asteptand acest lucru ma uitam la televizor..iar pe unul din programe a aparut Bianca intr-un reportaj in care prezenta un material pt sensibilizarea oamenilor.Iar in acel material erau inculse poze cu Alexandra (nasuca) mea...iar Bianca a spus la sf ca pt acele imagini ii multumeste acelei mamici(adica eu) care am facut ceva constructiv cu durerea mea si ca sunt una dintre luptatoarele ei si un exemplu de urmat :') ..si apoi se facea ca sufletul meu s-a intaltat sus si acolo m-am intalnit cu David si Alexandra,care in loc sa fie fericiti ca ma vad erau fff tristi...si i-am intrebat '' nu va bucurati ca ma vedeti?''..iar ei mi-au raspuns ''ba da ne bucuram ca te vedem ,dar nu acum era timpul sa vi langa noi..''si m-au luat de mana si mi-au spus '' hai sa vezi de ce nu suntem bucurosi''...
Si m-au dus la un ecran unde ii vedeam pe toti cei dragi mie ce sufereau dupa mine..si apoi am vazut-o si pe Bianca care afand ce am facut era fff trista si vorbea cu cineva ca acum in urma actului meu va trebui sa scoata imaginile trimise de mine pt ca nu mai pot fi un exemplu de urmat..... [-x
Si apoi am mai vazut mamici dragi mie ce aveau aceleasi ganduri negre si erau fff debusolate..
Si ingerasi mei mi-au spus ''intelegi de ce nu suntem bucurosi...ne-ai promis ca vei fi asa cum ai fost cat timp am fost cu tine in burtica...plangi mamico cand simti nevoia dar alunga gandurile acestea...'' .

Si apoi m-am trezit din vis si am realizat ca am visat si am realizat ce gresala mare eram sa fac... :-w
Si acum ma intreb a fost un vis oarecare :-? sau D-zeu mi-a trimis un semn :- ...
Va imbratisez cu drag pe toate..si astept parerile voastre...
DAVID 4.03.2009 ALEXANDRA NASUCA 27.1.2011 MARIA GRACE 25.04.2013
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 070&type=3
Loredana M
Moderator

Locaţie: brasov
  • YIM
Sus

Re: vis...sau semn...

Mesajde ingerasulGabriela pe 12 Mai 2011, ora 13:36

Lore in primul rand vreau sa te >:D< asa cum pot, sa sti ca iti sunt alaturi ... parerea mea este ca ingerasii tai dragi au incercat si sunt sigura ca au si reusit, pt ca au mamica puternica, sa te faca sa vezi si cealalta parte ... au fost acolo ... in vis ... cand tu aveai mare nevoie. Multa putere ... eu, noi iti suntem alaturi ... si tu pentru mine esti un exemplu :) sa nu uiti asta >:D<

Reintalnirea cu David si Alexandra va fi una frumoasa la timpul potrivit.
Paula mamica GABRIELEI fetita cerului 27.04-09.05.2010
Te vom iubi mereu, esti primul nostru puiut
http://ingerasulgabriela.blogspot.com/
NATALIA 30.03.2012
LAURA 27.09.2014
ingerasulGabriela
Moderator

Locaţie: satu mare
  • Site web
  • YIM
Sus

Mesajde cassyan pe 12 Mai 2011, ora 13:38

>:D< >:D< >:D< >:D<
Dumnezeu i/a trimis pe ingerasii tai in vis. Doamne........... ce semn
Asta dovedeste ca Dumnezeu TE IUBESTE. Nu spunem noi mereu ca Dumnezeu nu alege pe oricine sa fie parinte de inger, parinte de ingeri????!!!!!
Lore eu cred atat de mult ca Dumnezeu ne iubeste, pentru mine personal cred lucrul acesta.
Nu uita, chiar suntem mamici binecuvantate...
E normal sa avem momente de cadere, atat de normal, dar nu trebuie sa cadem atat de mult incat sa nu mai vedem "luminita" care ne poate salva. Eu "luminita" am gasit/o in voi, in mamicile de ingeri si in Credinta, in Dumnezeu si in Cristian, care stiu ca ma asteapta, dar trebuie sa merit sa ajung la el.
Ce dovada mai mare vrei ca David si Alexandra te vor AICI, pe pamant, nu este momentul sa ajungi la ei, acest lucru este hotarat de Dumnezeu.
Te imbratisez tare, tare, tare de tot si ..... plangi, asa cum ti/au spus copiii tai... dar nu prea mult >:D< >:D< >:D< >:D<
Alaturi de ingerasii tai suntem si noi, si nu in ultimul rand, familia ta

Cu mult drag si multa intelegere, Lumi
ImagineLuminiţa - mămica binecuvântată a lui Cristian
http://picasaweb.google.ro/cassyanpui/CristianSufletel#
cassyan

Locaţie: Buzau, Romania
Sus

Mesajde Daniela Ginju pe 12 Mai 2011, ora 13:53

Asa cum spunea si Luminita , Dumnezeu nu alege pe oricine sa fie parinte de inger si fii sigura ca acesta a fost un semn (si este important ca l-ai retinut ca fiind o parte de vis).Deci Loredana, capul sus oricat ar fi de greu,....trebuie sa lupti ,pentru a fi un exemplu bun.
Te imbratisez draga mea si vreau sa stii ca noi suntem aici langa tine ori de cate ori iti vin acele ganduri negre , noi suntem aici sa te incurajam, sa-ti dam putere sa poti trai cu acea durere cumplita din sufletul tau.
>:D< >:D<
Daniela G. - mama ingerasului Ioana-Valentina
Imagine
Daniela Ginju

Locaţie: OTOPENI
  • YIM
Sus

Mesajde ama pe 12 Mai 2011, ora 14:08

citind povestea ta la inceput cand am intrat pe forum am plans,mi-a tremurat inima de durere,ma gandeam cum rezisti ,ce faci ,cum mergi mai departe........ :((
si uite ca astazi aici iti spun sincer ca esti o mare luptatoare,o mamica de ingerasi foarte puternica desi stiu ca sufletelul tau plange ,dar tu nu te-ai dat batuta......
te apreciez si cu respect te =D> =D> pt puterea ta .......

draga lore >:D< parerea mea este ca nimic nu este intamplator ingerasii tai au avut grija de tine :x ei te iubesc enorm :x si nu vor sa patesti ceva rau ,sunt sigura mereu sunt alaturi de tine scumpa mamica de ingerasi..................

multa putere draga mea.......... @};- @};- @};-
inima mea bate doar pt tine MARIO.......
http://www.facebook.com/album.php?aid=3 ... 630d247931
ama

Locaţie: resita
  • YIM
Sus

Mesajde georgeta74 pe 12 Mai 2011, ora 14:43

Visul tau pare atat de real, incat sunt convinsa ca a fost un semn.
Ingerasii nostri stiu intotdeauna cand sa intervina in viata noastra. Ei sunt tot timpul alaturi de noi, dar le simtim cel mai mult prezenta atunci cand ne e greu.
Cand va veni timpul sa-i reintalnesti cu siguranta se vor bucura, dar acum nu este inca vremea ta. Mai ai multe de facut aici ... in memoria si pentru sufletul lor.

Apropo, te intelegem foarte bine, asa cum ai spus si ne bucuram nespus ca nu ai cedat gandurilor negre.
georgeta74

Locaţie: targoviste
Sus

Mesajde marwana pe 12 Mai 2011, ora 16:20

Draga mea ceea ce fetele nu au spus este urmatorul lucru si poate fi confirmat de Paula, Daniela Ginju, Angela-Ema, Bianca.
Chiar exista in prezentarea Biancai poza cu Nasuca, despre care Bi a vorbit pe data de 7, aproape la fel ca prima parte a visului tau.
Copii tai sunt langa tine, te iubesc si cei de aici au nevoie de tine.
Curaj si putere draga mea. Sunt alaturi de tine.

Categoric copii tai dragi David si Alexandra (Nasuca) ti-au trimis un semn.
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

Locaţie: Bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde ingerasulGabriela pe 12 Mai 2011, ora 16:31

Lore :-?? credeam ca sti ca in prezentarea Biancai de la Conferinta moaselor, Bianca a vorbit de ingerasii tai si de tine ... >:D< v-a fi bine, ingerasii tai iti vor da mereu putere si te vor ajuta.
Paula mamica GABRIELEI fetita cerului 27.04-09.05.2010
Te vom iubi mereu, esti primul nostru puiut
http://ingerasulgabriela.blogspot.com/
NATALIA 30.03.2012
LAURA 27.09.2014
ingerasulGabriela
Moderator

Locaţie: satu mare
  • Site web
  • YIM
Sus

Mesajde Loredana M pe 12 Mai 2011, ora 16:39

>:D<
Multumesc fetelor..stiu ca voi ma intelegeti si intradevar acesta este adevarul si mi s-a confirmat cu acest vis..ei ingerasi mei mi-au fost da-ti mie ..pt a sti diferenta si pt a ajuta E.M.M.A..in atingerea obiectivelor sale....
Stiu ca D-zeu ma iubeste,ne iubeste...si intradevar acum ma simt rusinata de acele ganduri de fapt nu de acele ganduri ci de faptul ca am picat in acea plasa ...
Dar D-zeu si ingerasi au avut grija sa ma aduca pe linia de plutire...

Iar despre faptul ca Bianca a avut in acea prezentare poze de la mine...am aflat-o abia dupa ce am avut acest vis...printr-un sms...si astfel a avut certitudinea ca visul a fost de fapt un semn...
:x
DAVID 4.03.2009 ALEXANDRA NASUCA 27.1.2011 MARIA GRACE 25.04.2013
Loredana M
Moderator

• YIM
Sus

Mesajde marwana pe 12 Mai 2011, ora 17:23

Si cred ca la un moment dat fiecare din noi a avut astfel de ganduri. Nu mai sau nu vorbim despre asta dar eu sigur le-am avut.
Ce m-a oprit a fost chipul lui Emil...nu as fi sa ii dau si eu o lovitura, era suficient ca isi pierduse copilul, isi dorea mult fetita.
Apoi...E.M.M.A m-a tinut un timp pe linia de plutire, dupa care mi-am gasit drumul, alinarea, am inceput sa dau un sens pierderii mele.
Azi datorita Biancai si forumului azi am ceea ce am.
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

Locaţie: Bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde Bianca_C pe 12 Mai 2011, ora 23:35

Draga mea prietena..... >:D<

Abia acum am vazut acest nou topic, si tin a incepe prin a-ti spune ca duminica cand ne vom vedea "am sa te bat" :p daca intelegi ce vrei sa iti spun.
Daca simteai nevoia sa vorbesti cu cineva despre toate astea, eu si Vero suntem langa tine, la cativa pasi, la cateva minute, suna-ne si venim...plus o intreaga "armata" de mamici dragi tie de acasa.

Pe de-o parte iti inteleg starea, cred ca stiu unele dintre motivele care te-au adus in preajma acestui gest pe care vroiai sa-l faci, dar ma bucur si ii multumesc lui Dumnezeu, ca inima si gandul tau nu au pus in practica ceea ce vroiai [-o<

Nu [-x ,nu asta e modalitatea de a scapa de problemele zilnice, de gandurile negre, de durere si dor; in urma cu multi ani, am vrut sa fac acelasi lucru, nu iti pot spune astazi, exact ce m-a oprit, CEVA.....sentimentul de neputinta, vazand cu ochii deschisi cum pierdeam cei mai dragi oameni ma ducea la disperare.

Nu e momentul tau acum....ti-o spun tie ( asa cum mi-am spus-o si mie in acea perioada ) nu a sosit inca acea clipa, mai ai o multime de lucruri de realizat, ne rugam cat de curand pentru un bebe sanatos ( atunci cand vei decide ca esti pregatita ) :')

Nu lasa durerea sa puna stapanire pe gandul si sufletul tau, gandeste-te ca tu esti cea mai puternica, si ca trebuie sa lupti incontinuare.

Sa fi fost un simplu vis sau un semn?!....tin sa cred ca au fost amandoua fara a folosi "sau", un vis in mintea ta care a reactionat la trezire si un semn primit in timpul somnului. Alexandra si David, au grija de tine, sa-ti fie bine aici pe Pamant :x

Si nu ma uita, mai sunt si eu pe aici,....si incerc sa te ajut cu tot ce imi sta in puteri.

Cu gandul alaturi de tine...si imbratisarea ti-o ofer duminica, ca sa fie reala :*
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow."
........my precious child.......
Bianca_C

Sus

Mesajde corina_odolean pe 15 Mai 2011, ora 17:30

Draga mea..

Acum am vezut si reusit sa-ti scriu ceva.

M-am tot gandit ce...pentru ca este greu...toata situatia este grea...Dar ne ai pe noi...
Te cert acum..dar de ce nu ai sunat...sau sa fi trimis vre-un mesaj. [-x

Este greu pentru tine..mai ales ca nu o ai pe Lili aproape...
Stii, eu sunt sigura ca avest vis a fost de fapt un semn...

Nu stiu daca ti-am mai povestit...dar dupa ce s-a intamplat cu Iusti..mergeam intr-o zi singura cu masina...si mergand asa ...mi-a venit sa intru pe contra sens si sa termin cu viata...sa fiu langa IUSTI...si incet am parasit sensul meu de mers...si parca ceva dintr-o data m-a plesnit..parca cineva mi-a soptit.." dar este Bogdy..pe el cui il lasi?"...si asta m-a trezit brusc si am reusit sa me redresez pe sensul meu de mers...
Am tras pe dreapta si am inceput sa plang si sa ma gandesc ca cineva acolo sus ma iubeste..si inca nu ma vrea acolo...ma vrea aici pentru fratiorul lui..pentru taticul lui...pentru toti cei care l-au iubit pe el si ma iubesc si pe mine..

Te inteleg..eu una cred in semne...in anumite vise,..

Si acum inca ma intreb: de ce cand sunt foarte necajita, cand am probleme mari, cand imi este mie mai greu..de ce atunci Iusti imi apare in vis?

Te >:D< >:D< draga mea...abia astept sa vii acasa, sa ne vedem si sa stam la povesti mult...mult..mult...
Imagine
Corina - mamica ingerasului IUSTIN si a comorii vietii mele- Bogdan
corina_odolean

• YIM
Sus

Scrie un răspuns
12 mesaje • Pagina 1 din 1
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro