Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Grupuri de suport ‹ Pentru Mamele de Ingeri
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Pentru toate Mamele de Ingeri....

Despre si pentru ingerasii lor
Scrie un răspuns
436 mesaje • Pagina 6 din 23 • 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 23

Re: un gind si o imbratisare....ptr voi mamici de ingerasi.....

Mesajde SIMICA pe 7 Mai 2011, ora 17:17

Buna Adina.....multumesc din suflet.....da , sint mamica a doi ingerasi frumosi......Robert si Briana......imi este greu sa vb despre ei dar totusi am facut/o......sper ca treptat , alaturi de voi sa pot face fata mai usor....copilasul pe care il am acasa m/a adus pe linia de plutire...altfel.....nu stiu....este mult prea greu......stiu ca si ptr voi toate este greu .....de aceia am vrut sa va spun tuturor ca sinteti minunate si va multumesc ptr ca sinteti alaturi de mine , >:D< >:D< >:D< >:D< .....sanatate iti doresc tie si la toate mamicile......
SIMICA

Locaţie: or marasesti , jud vrancea , romania
  • YIM
Sus

Mesajde SIMICA pe 7 Mai 2011, ora 17:20

Multumesc..... >:D< >:D< .........
SIMICA

• YIM
Sus

Mesajde adina pe 7 Mai 2011, ora 17:21

Offf draga mea iartama , nu am stiut mii de scuze si pareri de rau , offf ce rau imi pare ca ai trecut prin aceasta mare pierdere :(( , Doamne , iti doresc numai bine , multa putere , alinare in suflet , cerdinta si speranta .
Doamne ajuta [-o< .
Imi pare foarte rau pentru pierderile tale . pentru ingerasii tai zbor lin (*) , multa lumina *-:) , multe @};- @};- si [-o< .
adina

Locaţie: marghita
Sus

Mesajde oanadrg pe 7 Mai 2011, ora 17:45

O mare >:D< draga mea
Ma bucur enorm ca ai reusit sa vb despre ingerii tai
Mereu iti vom fi aproape si mereu vei gasi un umar pe care sa iti plangi durerea
pt tine si pt toate mamicile de ingeras un imens buchet de flori

Imagine
O parte din mine traieste dincolo de nori
mereu te vom iubi Luca
oanadrg

Locaţie: craiova
  • YIM
Sus

Mesajde SIMICA pe 7 Mai 2011, ora 18:26

Oana , Corina , Adina...... >:D< >:D< >:D< .....multumesc , stiu ca aici voi gasi in orice clipa un umar pe care sa pling.....a avut mare dreptate Paula , imi pare rau ca nu am facut/o mai demult , poate nu ma inchideam atit in mine si aveam cu cine sa vb si aveam cum sa vb cu ingerasii mei.....aici o poti face fara sa fii luata drept nebuna , in viata de zi cu zi m/am izbit de tot felul de reactii care m/au facut sa nu mai vb , sa ma prefac ca sint bine cind defapt plinge inima in mine , nu pot sa ma descarc , nu am cum , cei din jurul meu ma condamna ca nu incerc sa trec peste si nu realizez ca Dzeu ma binecuvintat cu un copilas...sa ma bucur de el si ca sint sanatoasa....sanatoasa nu sint , nici fizic nici psihic , sufar si nu pot sa ma exteriorizez.....aici cred ca cu timpul ma voi linisti.....voi incepe sa vb cu ingerasii mei....sa le scriu ce simt in fiecare zi , sa le scriu tot ce am vrut sa le scriu si nu aveam unde......stiu ca aici voi ma veti face sa trec mai usor peste zilele in care pic , voi ma veti ajuta sa ma ridic , usor , usor.......stiu ca si ptr voi este greu ......dar impreuna vom merge mai departe, azi mai bine ......maine mai greu si tot asa........ptr este bine sa stiu ca am pe umarul cui sa/mi vars oful......inca o data ....multumesc....tuturor va doresc sanatate si ingerasilor.... (*) (*) (*) (*) .....sa se joace si sa fie linistiti cu totii acolo sus printre norisori.
SIMICA

• YIM
Sus

Mesajde ama pe 7 Mai 2011, ora 18:47

am sa incep cu o mare,mare >:D< ,cuvintele sunt sarace ,fara rost in asemenea momente grele imi pare rau pt pierderea minunilor tale :(( ,imi pare rau ca a trebuit inca o mamica sa treaca prin cele mai cumplite si cele mai groaznice momente =(( ,imi pare rau ca ai devenit mamica de ingerasi,dar....imi pare bine ca ai avut curajul sa scrii si sa intrii in casuta sufletelor rasfatate,aici vei gasi alinare,putere,mangaiere si intelegere.....
iti doresc multa liniste sa-ti poti deschide inimioara sa poti vb cu ingerasii tai si cu noi...
@};- @};- (*) (*) [-o< [-o< dragi ingerasi dragalasi...........
inima mea bate doar pt tine MARIO.......
http://www.facebook.com/album.php?aid=3 ... 630d247931
ama

Locaţie: resita
  • YIM
Sus

Mesajde SIMICA pe 8 Mai 2011, ora 13:18

Dragele mele.... >:D< >:D< >:D< ......
SIMICA

• YIM
Sus

Mesajde SIMICA pe 15 Mai 2011, ora 08:38

Pentru toate mamicile...... >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< ..........iar ptr iubitii nostri ingerasi... (*) (*) (*) %%- %%- %%- @};- @};- @};- .... :x :x :x :x :x
SIMICA

• YIM
Sus

Mesajde SIMICA pe 16 Mai 2011, ora 18:23

Scumpele mele mamici..... >:D< >:D< >:D< .......atit de mult mi/as dori sa pot face ceva....orice sa ma ajut....sa va ajut in toata suferinta asta fara margini.......nu stiu daca vreodata va fi mai bine , nu stiu daca viata asta ar fi mai usor de trait in vreun fel......timpul trece dar ranile ramin deschise....sint atit de confuza si de apatica de nu imi vine sa mai fac absolut nimic......as pleca undeva unde sa nu fie nimeni si as sta acolo , singura cu mine si atit, daca nu as fi avut un copilas acasa cred ca m/as fi izolat total......pina cind ?.....nu stiu , stiu cu siguranta ca asta ar fi cel mai bine ptr mine si cred ca ptr multe dintre voi........am un copil si ptr el lupt si imi este tare greu.......oare va veni si ziua in care sa pot trai si sa ma pot obisnui cu durerea asta ?.....am vazut ca multe dintre voi ati ajuns in acest punct......dar dupa cit timp fetelor ?.......nu mai am chef de nimic......si cu greu ma ingrijesc de familie de casa......ei ma inteleg dar eu nu ma mai suport asa.....sint zile in care imi impun sa/mi revin si sa imi vad de viata , sa ies din starea asta de amorteala , de ameteala.....dar nu prea reusesc , astept fiecare zi cu speranta ca va fi mai bine dar....zilele trec si trec si eu tot asa sint.........si nu numai eu , stiu ca toate aveti asa zile si stiu ca niciuna nu va putea sa se vindece vreodata ........offf....e greu , astazi am vazut zeci de burtici si bebelusi si asa ce ma rascolit......si am vazut un copilas care parea bolnavior , avea vreo 3/4 anisori , mergea pe srada cu tatal sau cred si mi sa rupt sufletul in mine cind am vazut ce/i facea tatal.......mergea si ii dadea palme peste ceafa si ii spunea de ce faci ma asa ? si iar palme ....iar eu am ramas in mijlocul trotuarului uitindu/ma dupa ei si imi venea sa/l string de git pe acel tata nemernic......Doamne cum dai tu copii la toti cretinii.......era mititelul atit de ametit ca deabia mergea.......nu imi vine sa cred cite vad si cum au parte de copii toti nenorocitii care nu sii doresc si ii trateaza ca pe niste animale.......iar acei care si/i doresc cu adevarat nu au parte de ei.......uite ca si eu sint citeodata certata cu Dzeu si incerc sa inteleg de ce?.......din pacate nu reusesc deloc , sint dezamagita ........v/am innebunit cu ale mele...... Va >:D< >:D< >:D< si va doresc multa sanatate si puterea sa acceptati viata asa cum este ea.........ingerasilor dragi le trimit un imens cos cu (*) (*) (*) (*) (*) si le doresc un zbor liiiin printre norisori....... Va multumesc ca sinteti aici si chiar daca spun vrute si nevrute voi intelegeti si nu ma judecati.
SIMICA

• YIM
Sus

Mesajde MiRo pe 18 Mai 2011, ora 11:39

Draga Simi , ma bucur tare mult ca ai reusit sa-ti deschizi sufletul pustiit de durere aici, nu trebuie sa te scuzi...pentru cele scrise , multe din sentimentele tale din trairile tale se petrec si inlauntrul nostru... >:D< , este o mare minune ca Dzeu ti-a daruit un copil, eu astept acest moment cu marii emotii, uneori vreau alteori spun ca as claca daca nici urmatoarea data nu iese...mi-e frica dar i-mi doresc...ingerii nostri vor fi intotdeauna sa ne vegheze, am zile cand ma simt vinovata ca datorita grijilor zilnice nu m-am gandit la ingerasa mea si zile cand plang si cand realizez cat de mare ar trebui sa fi fost...si cum viata mea nu ar fi monotona ca acum ...m-a ajutat enorm sa pot vorbi aici despre ea si trairile mele pentru ca asa cum a-i spus unii se astepta sa fi innebunit , altii te ignora, iar pt altii e doar o poveste de cafea...suntem alaturi de tine >:D< iar pt ingerasii tai cu nume atat de frumoase (*) [-o< @};-
MiRo

Locaţie: iasi
Sus

Mesajde SIMICA pe 18 Mai 2011, ora 15:48

Roxi..... >:D< >:D< >:D< ...stiu ca toate traim aceleasi sentimente zilnic , ba de vinovatie , ba de neputinta.......de toate.......de unii poate sintem intelese cite un pic de altii deloc, ba chiar sintem condamnate ca suferim.......e trist ca ajungem sa ne inabusim durerea si sa ne prefacem ca sintem bine ptr acei care ne condamna si ....de multe ori eu sint tare confuza si spun: Doamne oare oamenii astia chiar au dreptate ?,.....sint eu nebuna ?.....dar citind si iar citind incerc sa cred ca nu am innebunit eu si nici ei nu au dreptate .........e mai bine sa te prefaci in fata lor , sint unii care au impresia ca vrei doar sa fii victima , sa se uite toti la tine si sa te ....nu mai stiu ce sa spun, cert este ca numai noi stim ce este cu adevarat in sufletele noastre si ar trebui sa ignoram rautatile dar de multe ori te doare rau cind stii ca nu este asa si tu suferi in tacere.........asta este viata , asta este lumea in care traim....... Roxi..... O:-) O:-) /sei tale un mare buchet de @};- @};- @};- @};- ...... (*) (*) (*) (*) ....sa se joace frumos cu ele alaturi de toti ingerasii.
SIMICA

• YIM
Sus

Re: Pentru toate Mamele de Ingeri....

Mesajde RODICUTZA pe 20 Mai 2011, ora 20:46

BUNA SEARA LA TOATE MAMICILE DE INGERASI AM VAZUT INREGISTRAREA DE DUMINICA 8 MAI AS FI VRUT SA FIU SI EU ACOLO SA PORT UN CARUCIOR PT ANGELO MEU DAR DIN PACATE NU SA PUTUT SUNT SIGURA CA ATI DAT UN BALONAS SI CU NUMELE LUI SI VA MUTUMESC DIN TOATA INIMA SI DUMNEZEU SA VA AJUTE SI SA VA DEA MULTA SANATATE MULTI PUPICI LA TOATE SI MULTE >:D< >:D< VA MULTUMESC DIN NOU
RODICUTZA

Locaţie: italia
Sus

Mesajde marwana pe 21 Mai 2011, ora 00:01

Imbratisez cu drag toate mamicile de pe acest forum.

Celor ce azi sarbatoriti ziua de nume echipa E.M.M.A va trimite >:D< , :* , va doreste liniste sufleteasca, putere si curaj.
Din partea noastra un buchet de @};-
Imagine
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

Locaţie: Bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde livia pe 23 Mai 2011, ora 20:00

Buna mamici de O:-) am o intrebare si sper sa gasesc raspuns pana duminica.
sunt noua si nu am mai participat la nici o sarbatoare a micutilor O:-) ,intrebarea este ;pana pe la ce ora va dura intalnirea pe stadion.tb sa merg cu fetita cea mare in excursie si nu stiu cand ne vom intoarce si ma gandesc ca poate va mai pot prinde macar pe final.
va >:D< cu mare drag si pt toti O:-) multe @};- @};- @};- @};- @};-
livia

Locaţie: bucuresti
Sus

Mesajde marwana pe 23 Mai 2011, ora 20:28

La ora 17.30 incepem aprinderea lumanarelelor, in jur de 18 (in functie de programul de stiri prezentat pe Realitatea, care va transmite in direct), dam drumul baloanelor. apoi mai stam de vorba cu parintii de ingeri. Probabil ca in jur de ora 19 incepem sa strangem.
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

Locaţie: Bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde livia pe 23 Mai 2011, ora 20:38

MULTUMESC MARWANA SI SPER CA PRINTR O MINUNE SA POT AJUNGE ,POATE O:-) AYANA MA VA AJUTA.
>:D< CU DRAG
livia

Locaţie: bucuresti
Sus

Mesajde Mariana Florentina pe 25 Mai 2011, ora 22:16

Offff:((:((...Imi pare enorm de rau ....Oare nu e DD cand copii nostri,cand ingerasii ostri au nevoie de el?cand noi avem nevoie?:((:((:(((:(((
Matei Mariana
Mariana Florentina

Locaţie: osta-suceava
Sus

Mesajde SIMICA pe 28 Mai 2011, ora 11:07

Scumpele mele mamici....... >:D< >:D< >:D< @};- @};- @};- %%- %%- %%- .....aici va spun ca sint alaturi de voi cu gindul si sufletul....timpul si ...amintirea puilor mei nu imi dau pace si de aceia nu pot sa transmit un gind bun ptr fiecare in parte....aici va >:D< >:D< >:D< pe toate si va spun ..... MULTUMESC......SINTETI ATIT DE BUNE SI INTELEGATOARE...PRIMITOARE.....conteaza enorm sa gasesti scrise cuvinte care te mingaie si te alina....multumesc Biancai Brad ca exista si a avut putere sa infiinteze aceasta familie minunata unde gasesti alinare si poti sa fii tu.......poti sa vb cu puii tai .......chiar daca intru rar ma simt bine sa pot vb cu puii mei......VA >:D< >:D< >:D< CU DRAG....... O:-) O:-) O:-) VOSTRI LE DORESC UN ZBOR LIIIIN PRINTRE NORISORI SI LE TRIMIT (*) (*) (*) (*) (*) ......
SIMICA

• YIM
Sus

Mesajde SIMICA pe 28 Mai 2011, ora 22:02

Dragele mele.... >:D< >:D< >:D< ......noapte buna voua si O:-) O:-) O:-) nostri dragi.......
SIMICA

• YIM
Sus

AnteriorUrmătorul

Scrie un răspuns
436 mesaje • Pagina 6 din 23 • 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 23
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro