"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent
și mai puternic decât cel viu" Antoine de Saint-Exupery
"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem cu toţii
în aceeaşi barcă!" Martin Luther King Jr.
"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei
pomeni, mi se va frânge sufletul."
"Nicio talpă nu este atât de mică, încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"
"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face diferenţa între ele!"
"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină
mai mare decât Iubirea"
Robert Binder
"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"
"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".
"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."
"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi,
e ca şi cum ne-am
reîntâlni cu ei..."
"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară
şi amintirile o cărare, aş urca în
Rai şi te-aş aduce din nou acasă."
"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină, ca să ştim că sunt fericiţi!"
"În cartea vieţii, un înger a scris despre naşterea copilului meu. Apoi,
închizând cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pământ!".
"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."
perdeaua noptii s-a asezat pe cer..si stelele sclipesc neincetat..ele ne arata ca ingerii ne vegheaza..in spatele fiecarei stelute se afla un ingeras firav..sa fi inger printre toti ingerii si pacea Domnului sa te calauzasca Noapte buna prietena sufletului meu...noapte buna ingeras cu chip angelic
Mady, draga mamica indurerata ....ma doare durerea ta si nu pot decat sa ma rog pentru tine, sa-ti gasesti linistea sfleteasca.... Fa ce simti tu ca e mai bine pentru sufletelul tau...Doar sa nu uiti si sa stii ca, oriunde te-ai afla, noi iti suntem alaturi cu gandul si cu sufletul, si ca te asteptam aici, mereu cu bratele si inimile deschise si dornice sa te ajutam, atat cat ne sta in putere: cu o vorba calda, cu o imbratisare virtuala....
iti multumesc ca ai fost intotdeauna alaturi de mine...indiferent de cati kilometrii erau intre noi azi m-am simtit mai bine...si bineinteles ca am fugit repede aici... pe forum sa va spun cat de dor imi este de voi..mamici de ingeri..va simt ca faceti parte din familia mea
Dragi mamici, cum multe dintre voi sunteti inscrise de curand pe forum si nu sunteti familiarizate cu postarea subiectelor, m am gandit ca ar fi util sa postez si aici informatii despre intalnirile de suflet- Grup de suport . Intalnirile de suflet se organizeaza atat in Bucuresti cat si in cateva orase din tara. Luna aceasta intalnirea de la Bucuresti va avea loc pe data de 31 martie, vezi aici detalii : viewtopic.php?f=6&t=1597#p49753 iar la Satu Mare luna viitoare , pe data de 9 aprilie, detalii aici : viewtopic.php?f=6&t=1611#p52748.
Aceste intalniri de suflet aduc alinare,liniste....si cateva marturisiri despre cum au ajutat intalnirile de suflet pe mamicile de ingerasi gasiti aici: viewtopic.php?f=8&t=1606
Trebuie sa va mai spun ca aceste intalniri au loc intr-un cadru intim, unde doar parintii de ingeri pot avea acces .
Toti parintii, bunicii de ingeri sunt asteptati la aceste intalniri.
Va imbratisez cu drag si nu doar eu, intreaga echipa E.M.M.A
Alaturi de voi, Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!), mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Faptul ca scriu si doar aduc vorba despre aceste intalniri nu inseamna ca va presez cumva, ci doar sper sa va ajute asa cum m-au ajutat si pe mine. Imi doresc sa va incurajez si sa va ajut si nu stiu cum alfel.
Asa ca in minte am cateva fraze scrise de draga noastra Bianca : ''Imi doresc sa insuflu curaj, pentru ca stiu ca ajuta dar in acelasi timp, nu vreau ca cineva sa se simta cumva fortat/obligat, sa participe la astfel de intalniri ....
Fiecare are felul si ritmul sau, de a merge mai departe....noi nu putem decat, cu multa intelegere si rabdare, sa-i asteptam cu bratele si sufletele deschise pe cei care, mai devreme sau mai tarziu, fac pasul catre noi, cele/cei care am gasit alinarea in astfel de intalniri si am capatat astfel, puterea de a merge mai departe ''
Alaturi de voi, Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!), mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
In curand va fi o alta sarbatoare, o perioada in care noi mamicile suferim mult. Haideti sa dam sens pierderii noastre, sa vedem binele din spatele raului. Sigur articolul de aici va fi de mare ajutor http://www.organizatiaemma.ro/node/726
Va trimit ganduri bune, imbratisari, liniste si putere; mereu ma gandesc la voi si va doresc mult bine pe viitor. Sunt alaturi de voi cu tot sufletul.
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri "Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow." ........my precious child.......
Va doresc, ca aceasta Sfanta Sarbatoare, sa va aduca prin lumina primita in case la miezul noptii.....liniste sufleteasca, iubire, sanatate, putere si exact tot ce va doriti.
Sa petreceti frumos alaturi de familie si de oamenii dragi. Voi fi cu gandul alaturi de voi!
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri "Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow." ........my precious child.......
HRISTOS A INVIAT ! TUTUROR MAMICILOR SI TATICILOR DE INGERAS SI NU NUMAI VA DORESC O SARBATOARE A PASTELUI CU LUMINA SI LINISTE IN SUFLETE, CU SANATATE SI BELSUG PE MESE SI CU TOTI CEI DRAGI APROAPE! VA CU DRAG SI VA TRIMIT MULTI DULCI. DOMNUL FIE CU VOI SI DRAGOSTEA INGERILOR SA VA APERE DE ORICE RAU..
'''''''Corina , mama ingerasului ANDREI NANU , a unui pui fff mik nenascut , si-a unei minunate fetite aici pe pamint, ANDREA MARIA '''''''
Dragi mamici va , vin si aici cu informatii despre Marsul Tacerii, fiind un topic mai vizitat. Inca mai aveti timp, nu este tarziu sa luati o decizie in ceea ce priveste acest Mars atat de important pentru noi parintii de ingeri si ingerasii nostri. Informatii despre acest eveniment gasiti aici viewtopic.php?f=6&t=1631
Offff draga Marwana tare mult mi-as fi dorit sa fiu prezenta dar chiar nu pot , dar ma rog pentru voi sa fie totul asa cum va doriti , sa fie multa lume pentru a atrage atentia multor oameni . Doamne ajuta . Sper din suflet sa fie asa cum va doriti si cum isi doreste Bianca . Va cu mare drag pe toti cei care veti fi prezenti la acest mars , cu mare respect mama ingerasului Marius- Andrei .
Sunt cu gadul alaturi de voi A sa de tare mi=ar fi placut sa va intalnesc, sa va spun cat va apreciez, cat de mult contati pt mine si mai ales mi-ar fi placut sa merg alaturi de voi pt copilul meu ...
O parte din mine traieste dincolo de nori mereu te vom iubi Luca
Acum am vazut la TV o emisiune cu Bianca si mame de ingerasi vorbind despre evenimentul de duminica. Grozava ideea cu ecusonul si botoseii de copii roz,bleo Mi-a placut ca s-a recunoscut si s-a zis ca medicii sunt slabi pregatiti ca nu stiu sa identifice sau sa citeasca corect ecografiile,pentru ca in general nu se recunoaste. Ne ascundem dupa deget.Credeam ca poate doar eu as avea parerea asta .
Intradevar s-au atins punctele sensibile ale acestei probleme: incearca sa te convinga ca e mai bine sa fie copilul lasat la spital daca este cumva decedat la nastere; ca preotii zic ca nu au cum sa faca slujba copilului si poate sa fie ingropat doar in coltul sinucigasilor; ca in maternitate dupa nasterea unui copil decedat nu prea te mai baga personalul medical in seama si ajungi acasa ca esti sanatoasa,iar pe urma apar diferite probleme pentru ca nici nu iti explica; infirmierele care i-au locul psihologilor" poate e mai bine ca s-a intamplat asa", " lasa-ti ca mai aveti un copil acasa,macar uitati......" desi eu alt copil nu am,le-am si spus de fiecare data cand mi se zicea. 3 zile 2 schimburi si cate asistente si dr. intrau in salon la mine ma intrebau unde e copilul si eu ziceam ce e cu el sau cum s-a intamplat...................asta era pt ca sa mi se intipareasca mie in cap sau nu putea sa fie o anumita informare? Eu desi nu aveam copil am stat in salon cu mame cu 2 sau 3 copii si in ultima zi un stagiar a zis ca nu e bine pt mine si trebuie sa fiu mutata unde nu sunt copii. Intradevar numai familiile care s-au confrutat cu aceste probleme stiu cat de mult inseamna. Si am fost surprinsa placut cand am auzit ca cei 507 sau 558 (nu am retinut nr. exact) de nume de ingerasi enumerati pe site vor fi simbolizati printr-un balon. Asta cred ca pe 29 mai -evenimentul cu baloanele. Sa vad daca voi avea curaj,putere sa vin la intalnirea de pe 29 mai.Stiu ca as plange mult Si acum ma ustura ochii ,ca m-am ascuns de sot sa nu vada ca plang la emisiune sau ce emisiune urmaresc. Bravo pentru organizarea evenimentului de duminica!
Dragele mele.....m/am alaturat voua....cu greu dar am facut/o.........am citit povestile voastre si simt ca innebunesc...pling si iar pling.....imi face mult rau........nu mai suport sa citesc ....atita durere....Doamne....da/ne putere sa mergem mai departe.....Tu ne/ai adus aici...Tu da/ne puterea sa mergem mai departe......nu pot sa scriu ptr fiecare in parte iar din acest motiv.......vreau ca aici sa va spun ca va admir ptr ceia ce sinteti si faceti......sinteti niste luptatoare....cu sufletul indurerat aveti puterea sa ajutati si alte suflete la fel de indurerate........sinteti minunate .......pe toate va ..........pe toate.......va doresc din suflet sa aveti parte de tot ce este mai bun de acum inainte.....putere sa mergeti mai departe ........iar vostri ...ai nostri....... ........sa ne vegheze in fiecare clipa si sa fie alaturi de noi in momentele grele ale vietii noastre........zbor lin printre norisori dragi si iubiti.........va imbratisez mamici de ingerasi.....
Draga Simica te si eu cu drag si iti multumesc pentru aceste cuvinte minunate , iti doresc numai bine si multa sanatate . Esti mama , sau mamica de ingeras ? iartama ca te intreb dar nu am inteles foarte bine ce ai scris , sau vrei sa fii alaturi de noi ? Iti doresc o zi minunata draga Simica . Iartam , am recitit titlul si am vazut ca vrei sa fii alaturi de noi , iti multumesc esti o femeie buna .
Mirela , draga mea , imi pare tare rau ca si tu esti mamica de ingerasi !! Te imbratisez cu drag si Dumnezeu sa te intareasca , as fi dorit doar sa nu fii trecut pirn asemenea grea ...cumplita incercare !! As fi dorit sa-ti spun ca dupa ce trec cativa ani te vei simti la fel ca inainte si vei uita totul ..dar nu e asa !! Durerea ..of .. nu e o reteta sa -ti dea cibneva cateva pastile pentru a lua si sa-ti treaca ..dar sper draga mea ca impreuna , cu multa iubire sa invatam sa trecem prin aceasta durere sa o lasam in urma si sa ne ramana doar iubire , atat IUBIREA , pentru puiuitii nostri dragi !!
Pentru ingerasii tai minunati , mii de flori si zbor lin printre stele si ii rog ca-n fiecare seara sa te sarute fiecare pe cate un obrajor , si sa -ti mai usuce din lacrimi !!
Iti doresc sa simti atingerea ingerilor in fiecare clipa si sufletul sa-ti fie alinat !!
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales