"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent
și mai puternic decât cel viu" Antoine de Saint-Exupery
"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem cu toţii
în aceeaşi barcă!" Martin Luther King Jr.
"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei
pomeni, mi se va frânge sufletul."
"Nicio talpă nu este atât de mică, încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"
"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face diferenţa între ele!"
"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină
mai mare decât Iubirea"
Robert Binder
"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"
"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".
"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."
"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi,
e ca şi cum ne-am
reîntâlni cu ei..."
"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară
şi amintirile o cărare, aş urca în
Rai şi te-aş aduce din nou acasă."
"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină, ca să ştim că sunt fericiţi!"
"În cartea vieţii, un înger a scris despre naşterea copilului meu. Apoi,
închizând cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pământ!".
"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."
buna ziua tuturor mamicilor de ingeri..Povestea mea e trista...In urma cu 2 ani si 6 luni am ramas insarcinata eram fericita si in acelasi timp nu...Eram speriata pt ca nu eram casatorita si imi era teama sa nu imi cresc singura copilul,dar am avut langa mine persoana potrivita si am pastrat sarcina.La 6 luni ale sarcinii am descoperit ca,copilul meu este malformat nu i s-a inchis burtica in jurul buricului si toate intestinele (mate) i s-au dezvoltat in lichidul amniotic(gastrolaparoschizi) asa au numit medicii aceasta malformatie foarte rara.Totul s-a prabusit in jurul meu,medicii i-au dat sanse sa supravietuiasca de 1%..Am sperat ca o sa fie bine,nu am vrut sa intrerup sarcina pt ca dumnezeu mi l-a dat si tot el mi-l ia..Am dus sarcina pana la capat fara probleme,am nascut la termen prin cezariana.Era obligatoriu cezariana si asa am facut doar sa-mi salvez copilul...Am nascut la craiova. Copilul a fost operat sa ii bage intestinele inapoi in burtica.Totul a fost bn pana intr-o zi cand starea lui s-a inrautatit,a inceput sa vomite sange..,sa se schimbe in foarte rau..Toata aceasta perioada am stat cu el in spital,nu am plecat nici o secunda de langa el.Am hotarat sa il botezam pt ca medicii mi-au spus ca nu mai are nici o sansa.Tragica zi a venit repede..,si puiul meu s-a stins.Eram ingrozita am stat cu el in brate mort tomp de 2 ore, nu ma puteam desparti de el.A fost nevoie de autopsie sa vada ce s-a intamplat cu el mai ales ca el a luptat sa traiasca..Eu am fost si l-am dus la morga,cu inima sfasiata de durereil tineam in brate si ma gandeam la faptul ca trebuia sa merg cu el in brate acasa...A fost cumplit si sunt sigura ca ma intelegeti.
Romina draga mea bun venit in familia EMMA. I mi pare rau pentru pierderea micutului tau Constantin. O din toata inima. Pacat ca a trebuit sa cunosti aceasta tristete. Stiu sigur ca ingerul tau te a ales pentru ca esti o mamica puternica...cu un suflet mare. Zbor lin, ingerasule Constantin si...vegheaz o pe mami in continuare, ea te iubeste mult.
Alaturi de voi, Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!), mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Offf draga mamica este foarte cumplit , este dureros pierderea copilului o durere de nedescris in cuvinte , o durere care nu se sfarseste niciodata , cea mai mare durere din aceasta lume , draga mamica aici fiecare dintre noi te va intelege , aici poti sa scrii tot ce simti , aici poti sa ii scrii ingerasului tau cat de dor iti este de el fara sa iti fie teama . Iti doresc numai bine , multa alinare in suflet si sanatate . Ingeras mic zbor lin . Doamne ajuta .
Te si te primesc cu multa caldura in familia noastra.Iti inteleg atit de bine durerea si imi pare tare rau ca trebuie sa treci si tu prin acest chin,nu pot sa iti iau din ea dar pot sa iti fiu alaturi,sa ma rog la Dumnezeu sa iti trimita alinare si mingiiere si sa stii ca noi suntem aici si pt tine. Constantin,ingeras drag,sa ai grija de mami,fa-o sa inteleaga ca tu esti bine si ca o iubesti mult.Fii vesnic fericit.
Draga mea Romina, Stiu ce simti,plang alaturi de tine.Regretele mele nu le pot exprima in cuvinte. La fel ca pentru fetita mea,Sabina,ma rog ca Doamne Doamne sa aibe grija de sufletelul tau,Constantin. Te imbratisez.
Draga Romina, Te imbratisez si eu cu caldura pe care numai aceasta familie o are. Imi pare nespus de rau pentru puiul tau. Sper ca Dumnezeu sa iti dea putere si sa te ajute sa mergi mai departe, cu optimism si iubire in inima. Un curcubeu de stele Ingerasule Constantin!
"If you have no voice: SCREAM ! If you have no legs: RUN ! If you have no hope: INVENT !" (Cirque du soleil - "Alegria")
Romina, iti ofer si eu o imbratisare calduroasa Am creat pentru micutul ingeras Constantin o pagina cu povestioaralui si un balonas alb http://www.organizatiaemma.ro/node/676 iar datele sale de comemorare sunt trecutein calendarul EMMA. In cel mai scurt timp balonasul sau va apare si la pagina cu ingerasii nostri, momentan sunt niste probleme cu serverul, darcum se va rezolva problema balonasul ingerasului Constantin va fi si el prezent printre ingerasi. Mult curaj scumpa mamica de ingeras
Mămica îngeraşului fluturaş Denisa Georgiana şi a micuţei Eliza Ana-Maria Desene pentru un îngeraş:http://dennyg.daportfolio.com/
Scumpa Romina , e cutremurator ..cat a luptat micutzul tau sa traiasca !! Stiu ca aici puiul tau nu a avut nici o sansa , dar in occident ar fi avut mai mult de 50% , pentru ca ar fi avut si cu ce , si medici mai buni , si ...mai ales mult suflet !! Imi pare rau ca si tu esti mamica de ingeras !! Cosnatantin , un nume mare care e purtat de un inger la fel de mare !! Te imbratisez cu drag , si puiului tau ii trimit mii de flori si un pupic dulce !
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
Ganduri bune, sanatate, daruri multe, imbelsugate. Mosul bun sa va aduca tot ce va doriti! Craciun fericit!
Paula mamica GABRIELEI fetita cerului 27.04-09.05.2010 Te vom iubi mereu, esti primul nostru puiut http://ingerasulgabriela.blogspot.com/ NATALIA 30.03.2012 LAURA 27.09.2014
Romina mamica indurerata azi este ziua mictului tau Constantin, este ziua cand l-ai vazut prima oara, tu esti foarte puternica pentru ca ai ales sa ii dai o sansa. Echipa E.M.M.A este alaturi de tine azi, te cu tot dragul si ne rugam sa gasesti puterea sa ii trimiti un zambet ingerasului tau Constantin. Zbor lin ingeras mic, Constantin
Alaturi de voi, Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!), mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Fie ca aceste sarbatoare de Pasti sa reinvie in sufletul vostru speranta, increderea si sa va aduca multa liniste alaturi de cei dragi! Lumina invierii sa mentina vie speranta reintalnirii ! Zbor lin iubit! Cele mai bune ganduri din partea echipei E.M.M.A. - alaturi de parintii de ingeri
Paula mamica GABRIELEI fetita cerului 27.04-09.05.2010 Te vom iubi mereu, esti primul nostru puiut http://ingerasulgabriela.blogspot.com/ NATALIA 30.03.2012 LAURA 27.09.2014
Romina te cu sufletul. Stiu ca azi este una din cele mai grele zile, azi ingerul tau scump Constantin a plecat la DD. Echipa E.M.M.A iti este alaturi, te si-ti trimite alinare si putere pentru ziua de azi si cele ce vor veni. Zbor lin ingeras drag Constantin
Romina draga noastra ce mai faci? cum te mai simti? ai reusit sa ajungi la evenimentul ZPI, stiu ca iti doreai foarte mult. Echipa E.M.M.A te cu mult drag si asteapta vesti de la tine. O suita de ganduri bune au plecat spre tine sa-ti aduca liniste si alinare. Micutului tau ingeras Constantin ii spunem zbor lin printre stelute, stim ca de acolo te vegheaza pe tine.
Romina azi de ziua ta intreaga echipa E.M.M.A. isi indreapta gandurile spre tine, iti uram un sincer La multi ani! multa sanatate si doar cu bucurii sa iti fie incununata viata. Vreau sa sti ca iti suntem alaturi, zi de zi, iar ingerasul tau Constantin este langa tine clipa de clipa.
Zbor lin Constantin, multa putere mamei tale si o mare
LA MULTI ANI!!!!!........draga mea Sa ai parte de mult bine, liniste sufleteasca, bucurii si oameni frumosi alaturi de sufletul tau care sa iti faca viata sa zambeasca Primeste in dar un brat mareeee de
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri "Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow." ........my precious child.......