, cu parere de rau iti trimit multa putere ,, multa alinare si credinta ca ingerasii tai sunt bine .
virtuala din partea mea cu multa putere.
.
, multe ,
, multe
si
. zbor lin ingerasi iubiti.

LAURA
DRAGA MAMICA DE INGERASI CE RAU IMI PARE CA TREBUIE SA-TI ACEST ''BINE-AI VENIT IN FAMILIA EMMA '', SI CA AI TRECUT DE ATITEA ORI PRIN ACEEAS DRAMA, PRIN ACEEAS DURERE DE-A ''PLATI TRIBUT CERULUI SI DOMNULUI'' CU INCA UN INGERAS.....OFFFFF
.....
SI ITI SUNTEM ALATURI SA TE INCURAJAM SI SA TE AJUTAM SA TE RIDICI, SA PRINZI PUTERE, SA NU-TI PIERZI CREDINTA SI SPERANTA, CACI NUMAI DOMNUL STIE DE CE A VRUT ASA.........

ai cerului.
pentru tine , iar pentru
tai multi
, multe
colorate si mii de

esti atat de puternica ... citeam randurile tale si ma gandeam ca esti foarte puternica ... imi pare rau pentru toti cei 4 ingerasi ... Zbor lin printre
... Ma bucur ca ai gasit familia EMMA si sunt sigura ca aici sufletul tau isi va gasi putina alinare ...
si doar o femeie puternica ca si tine are puterea de a o lua de la capat ... Multa putere in continuare ...

.
si
.
tai mii de 
....sa-ti doresc putere mi se pare fara sens...esti atat de puternica! Iti doresc insa nu-ti pierzi nicicum speranta! Trebuie sa fie si bine, trebuie!
pentru ingerasii tai iubiti cuibariti vesnic in sufletele voastre..........
.
sa te ajute ..in ceea ce iti doresti
..
tai..... la fel..si mai este cineva..care te iubeste foarte mult

si
de la noi.
, Iar pentru toti cei 4
ai tai mii de
si zbor lin printre
si 
tai..
,sa-ti urez un weekend frumos, linistit, iar