pentru printesa ta draga si iubita, o
la bunul Dumnezeu sa aiba in grija Lui sufletelul ei candid ....iar pentru tine,draga mamicutza de ingerasa.....muuuuuuuuuuuuuuuuuuuulta sanatate si puterea fiecarui pas de a merge mai departe! Sa dea bunul Dumnezeu sa vina si ziua in care sa povestim si de puii nostri vii si sanatosi de aici de pe Pamant....fara insa sa-i putem uita vreodata pe cei care nu sunt doar copilasii nostri....ci sunt si ingerii lui Dumnezeu!

....imi pare rau ca trebuie sa-ti spun "bun venit" printre noi,mamicile de ingeri
....Imi pare rau ca Tita ta mica, scumpa si draga e acum un ingeras, in loc sa stea cuibarita la sanul tau
...Imi pare rau ca traiesti cu regretul ca nu ai privit-o...Dar te rog sa nu te invinovatesti cu nimic si sa te ierti.... Nu ai tinut-o in brate dar ai purtat-o in pantec 8 luni de zile si ai simtit-o...asta nu inseamna ca ar trebui sa-ti fie mai usor dar gandeste-te ca sunt mamici de ingeri care nu au avut parte nici macar de asa ceva... Eu am invatat in timp, ca atunci cand imi este foarte greu, sa ma gandesc la cei carora le este si mai greu decat mine si atunci parca mi se pare un pic mai usoara, crucea ce mi-a fos data sa o duc....
pentru ingerasul vostru si o
imbratisare plina de compasiune pentru voi...
şi te 
si multi
pentru Crista-Maria.
si va
imbracisez cu drag.

cu mult drag Angela, mami de ingeras jucaus Calin Gabriel 
şi te 

dulce, si Dumnezeu sa aibe grija de toate mamicile de ingeras.
si o
cu mult drag.
pentru sufletul tau atat de frumos.