Stiu ca poate locul meu nu este aici, sunt sigura ca multi dintre voi veti spune asta, totusi eu simt ca este, cumva...prin suferinta pe care o port in suflet de 9 ani...Greseala mea a fost ca am avut prea mare incredere in oameni...Asta e, n-am avut de la cine sa invat...ai mei erau prea ocupati sa-si imparta pumni si injuraturi...
Am vrut ca prin povestea mea sa spun si altor femei ce presupune o astfel de decizie...Pentru ca eu n-am stiut, decat atunci cand a fost PREA TARZIU.Acum regret, dar regretele sunt prea tarzii...Am vrut sa intorc timpul, dar nu se poate...Tot ce mai pot sa fac e sa plang...Zi si noapte...atat mi-a mai ramas...durerea...Si m-as simti ciudat daca si ea m-ar parasi vreodata...asa cum au facut-o toti in viata mea...
Love_Hurts pentru ca dragostea doare atunci cand nu este impartasita....
Si totusi ma simt mama...fara de copil......

Ma rog la tine, ingerasul meu...sa ma ierti...nu am fost demna de a-ti fi mama...Ti-am crosetat un singur botosel albastru...cat mi-as fi dorit sa fii baietel...nici daca ai fi fost fetita nu m-ar fi deranjat...doar sa te fi avut aici...sa fi avut curajul...sa te am...Pe al doilea n-am mai avut puterea sa-l fac...