a schimbat decisiv atatea vieti...a mea, a sotului meu, a parintilor nostrii...Doamne, nu pot sa cred! E inadmisibil! Sa mearga sa vanda pantofi, macar daca pun tocul invers nu e chiar asa o tragedie! Si partea cea mai trista este ca NU platesc pentru greselile lor!
Draga Andrea,
si hotararea de a trage pe cineva la raspundere pentru ceea ce s-a intamplat cu micuta ta Larisa. Imi pare rau ca ai suferit atat de mult si stiu ce inseamna sa-ti tii in brate copilul bolnav. Si Maya mea a fost bolnavioara. Grav. Nu doresc nimanui sa ajunga sa treaca prin ce am trecut noi. Iti doresc multa putere si sanatate. Sper sa ne vedem curand!

....iarta-ma ca nu ti-am scris pana acum dar vreau sa stii si tu, ca toate celelalte, ca am fost si sunt mereu cu gandul si cu sufletul, alaturi de fiecare mamica de inger....A trecut mult prea putin timp, de cand ai pierdut-o pe Larisa, ca sa te poti bucura de aniversari cu sufletul impacat....De fapt cred ca, din pacate nici o sarbatoare nu va mai trece de acum incolo, fara ca inima sa nu-ti lacrimeze la gandul ca si Larisa ar fi trebuit sa fie cu voi.....aici pe pamant...dar ea ESTE cu voi si vei simti asta de multe ori...vor fi tot felul de semne prin care isi va face simtita prezenta....asa cum a fost cu felia de tort sau cu masinuta....Si telefonul de la procuratura nu l-ai primit intamplator pe data de 9...vei vedea ca se vor mai intampla si alte lucruri speciale in zilele de 9!....Si eu cred ca Larisa vrea ca tu sa faci ceva penru a impiedica si alte drame...De aceea e un inger!...E un inger care, prin tine, ajuta alti parinti si alti copilasi....Ceea ce nu mai poti face aici pe pamant pentru fetita ta, o poti face pentru acei copii necajiti care nu au avut norocul sa se nasca intr-o familie frumoasa ca a voastra....Si este minunat ca faci asta! Nu numai ca ii vei ajuta pe altii dar te vei ajuta si pe tine insati...Sa nu te sperii daca va fi greu, sa nu deznadajduiesti...Larisa te va ajuta....Asa cum simt eu ca Emma mea ma ajuta.... Si sa-ti traiasca Rici, sa fie sanatos si sa aiba noroc in viata.... Ai grija de sufletelul tau... Te imbratisez cu drag, Bianca