pentru David si multe
pentru voi parintii lui.
stiu cat de recenta este durerea ta,este atat de calda incat iti arde sufletelul,dar,draga mea..daruieste-i toata iubirea,rabdarea si atentia micutei denisa,acum nu realizeaza durerea ta,si pana va reusi sa o faca va trece ceva timp..asa ca,croieste-ti propriul univers,doar al vostru:) David este si va fi dorul tau vesnc dar zambeste-i mereu,nu ii ingreuna aripioarele de ingeras cu lacrimi
te
draga mea,iar lui David ii trimit multe,multe
si o 
si ma rog sa ai parte de mangaiere si alinare... stiu ca este atat de greu sa trecem prin aceasta incercare ... poate nu vom reusi niciodata... dar ne rugam Lui, Tatalui Ceresc , sa ne trimita liniste si pace in suflet, sa ne mangaiem cu speranta ca ingerasii nostri sunt intr-o lume plina de lumina si fericire...si intr-o zi ne vom revedea din nou... aceasta speranta este singura care ma alina si pe mine... ca intr-o zi imi voi revedea fiica... si aceea zi va fi cea mai fericita din viata mea...Iti doresc putere si resemnare in fata vointei divine...ingerasul tau este alaturi de ceilalti ingerasi ai cerului...si de sus. iti trimite ... dragoste si alinare.
pe toate!
Dor, dor sfasietor dor..puiul mamii!
si ma rog pentru tine draga mamica sa poti trece usor peste ziua asta grea....Te imbratisez cu mult drag,Cristina,mamica ingerasului Razvan...

din tot sufletul si iti doresc puterea fiecarui pas de a merge mai departe! Sa fii puternica si sa te bucuri de fiecare clipa frumoasa alaturi de familia ta!

...draga mamica de ingeras...imi pare atat de rau......in februarie- anul acesta sau anul trecut, ati trait bucuria liniutelor cele mai frumoase posibile?......intrebarea nu este pusa, ca si cum are vreo importanta fata de pierderea cumplita..ci pentru a-mi da seama in ce stadiu al procesului de vindecare te afli, ca sa nu spun ceva care te-ar rani in loc sa te ajute......
!
, cu drag
şi te 
.Toti merg inainte, parca s-a intamplat de o viata, dar eu nu pot!
Mi-e atat de greu David!Te iubesc Ingerasul meu!
pe toate !!