.Va rog ajutati-ma.
.Va rog ajutati-ma.
cu mult drag, iar pentru Ingerasul tau mii de
colorate.
mamica indurerata, bun venit in familia EMMA unde cu siguranta vei gasi un pic de alinare. I mi pare nespus de rau pentru pierderea micutului Paul. Ceea ce simti este perfect normal, noi toate am trecut prin aceste stari, am plans cand am vazut bebelusi pe strada, am ''urât'' gravidutele cand le intalneam, m am uitat urat la fiecare mamica care i si strangea puiul in brate. Abia dupa ce am citit povestile mamicilor de pe forum, dupa ce mi am scris povestea si am fost primita cu caldura si intelegere mi a fost un pic mai usor. De aceea spun ca este perfect normal ceea ce simti, este normal sa ti fie frica sa mai incerci atunci cand ai incertitudini. De ce a ales DD sa fim mame de ingeri nu stiu sa ti raspund insa stiu ca suntem femei si mame puternice, suntem protejate de ingerii din cer. Cu siguranta nu asta ne am dorit, nu astea au fost planurile noastre dar DD a avut planul lui pe care l a aplicat.
pentru
Paul
un zbor lin si tie multa putere 

cu putina liniste ce am eu in suflet si mii de
pt
tau.
Draga mamica indurerata, sunt alaturi de tine si plang impreuna cu tine. Plang si te imbratisez cu toata caldura sufletului meu. Si eu te inteleg perfect cand spui ca ti-e frica sa te mai gandesti la o noua sarcina. Si mie inca mi-e frica, dar, ma rog la Bunul Dumnezeu sa ma ajute sa trec peste aceasta frica si sa am un copil... nu imi mai pot imagina viata fara un copil langa mine
. Dar, nu asa gandeam acum un an...
, Zbor lin si Lumina vesnica.
Paul!

catifelati pentru tine si stelute
vesele pentru ingerasul Paul

sa-ti dau putere.
si puternica totodata , te inteleg perfect prin ce treci si aici toate te intelegem , toate am trecut prin durerea pierderi unnui copilas iubit si dorit , aici poti scrie tot ce simti tu , aici vei fi mereu consolata si vei primi mereu un sfat bun , aici poti sa scrii ingerasului tau Paul tot ce simti pentru el , aici poti scrie tot ce vrei fara sa fii judecata de nimeni , inca odata imi pare nespus de rau stiu prin ce treci , este o durere de nedescris in cuvinte de mare si de grea , te
cu mare drag si as vrea sa iti zic sa te rogi la bunul Dumnezeu si la ingerasul tau sa te ajute si vei simti putere divina asupra ta , asta nea- ramas acum draga mamica rugaciunea pentru sufletul nostru.
.
pe toate,si va doresc multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor.In momentul de fata ,simt cum inima mi se rupe in bucatele mici si ma abtin sa nu plang,sper sa va auda Bunul Dumnezeu ,sa-l vad macar o data,sa apara in visul meu si sa ii dau un pupic mic si apoi sa plece inapoi sus alaturi de ingeri,vreau doar o secunda sa il mai pot mangaia..doar o secunda sa stiu ca e bine si sa imi de-a putere sa merg mai departe,atat imi doresc ma doare sufletul ca nu este langa mine simt ca inebunesc ,multa lume imi spune sa merg la un psiholog dar eu am incredere in bunul Dumnezeu si in puterile mele de a merge mai departe.Mi-e foarte dor de el simt ca nu mai pot,era asa de frumos,am apucat doar sa-i pup o manuta si sa-l tin de manutele lui mici si fragile,il iubesc din tot sufletul si nu il voi uita niciodata,as vrea sa il mai vad doar odata.