Ai fost superba si desi vizibil emotionata, nu te-ai lasat pana n-ai spus pana la capat ce aveai de spus
Felicitari
, draga noastra Bianca si ma bucur nespus pentru tot ce ai realizat pana acum. Ingerasa ta draga Emma este tare mandra de tine de acolo, din Ceruri, iar de Luca...ce sa mai zic...
Si eu as fi mandra sa am o mama ca tine, esti o lupatoare. Iti urez sa ai in continuare multa putere si tarie sa duci EMMA acolo unde ti-ai dorit! Noi iti suntem alaturi si stii ca te sustinem de undeva din umbra...
-fara sa vreau- , pentru ca nu ma puteam abtine sa nu plang...Dar m-am mai eliberat...Si asa le ducem toate inainte, cu bune, cu rele...

si asa cum am spus: bucuroasa si trista, in acelasi timp....Din pacate, din cauza emotiilor, am omis sa spun alte cateva lucruri dar, am sa le spun cu alte ocazii....Printre care, faptul ca mi-e tare, tare, tare dor de Emma mea...
....
.....dar o spun aici si acum....pentru ca voi ma intelegeti cel mai bine.....
............. 

, multumesc draga Daniela si ...Doamne ajuta, sa reusesc, impreuna cu voi
, sa fac tot ce mi-am propus
!
.... am sa incerc sa fac rost de inregistare...pana atunci, daca iti permite timpul si ai chef, maine va fi in reluare ("momentul" meu, este in partea a doua a emisiunii, adica la aprox. o ora, dupa ce incepe emisiunea
) !
, cu drag!
.... Lacrima, nu e nici o suparare daca ajungi mai tarziu...as fi pus-o mai tarziu dar din pacate, eu cel tarziu la 8, trebuie sa plec ..daca era dupa mine, o puneam si mai devreme
.... ca sa petrecem cat mai mult timp impreuna 
pe toate!! multe
si in fiecare seara o
pt.ingerasii nostri dragi si iubiti!!

Draga Bianca,am avut azi surpriza sa te regasesc in paginile revistei "Liberatatea pentru femei" frumoasa,calda,sincera,buna...Asa esti tu...Vorbesti deschis despre Emma ta si despre familia EMMA.Am inteles inca o data ca pt tine noi chiar suntem ca o familie si ca ne esti aproape cu tot sufletul.Iti multumesc,Bianca ca existi si ca ai gasit puterea de a ne ajuta si pe noi chiar daca si durerea ta e mare.
pt Emma si multi
, cat pentru faptul ca si voi, la randul vostru, imi dati putere.. ...Si asa cum am spus si in cadrul emisiunii: tot ce fac o fac in memoria fetitei mele, pentru voi si in numele vostru si dedic acest premiu nu numai fetitei mele ci si tuturor ingerasilor....cu toata inima...de mama de inger...
...si abia astept sa te cunosc "in carne si oase"
!
! 
.....da, este tare trista povestea lui Andrei si a mamicii lui, care sper din tot sufletul, sa nu devina si ea, mamica de inger
... sa aiba sansa pe care, din pacate, Alina ta, nu a avut-o ....
......
, cu drag!