iar pt ingerasii tai multe,multe
si o 
te veghează de sus!
iti trimit pentru ingerasii tai Luca si Matei.
Angela, mami de ingeras jucaus Calin Gabriel 
....draga mamica de ingerasi....tocmai am mai scris un mesaj unei "proaspete" mamici si...imi este greu sa gasesc alte cuvinte care sa redea insa aceeasi durere....durerea ca inca o mamica isi plange copilasii, in loc sa se bucure de ei....
, cu drag...

care s-au dus atat de repede.Sa va zic ironia sortii: lucrez intr-un magazin de incalataminte si imaginati-va ca zilnic vad parinti cu copii venind cu ei sa le cumpere pantofiori.Cel mai tare ma emotioneaza cand vad perechi de gemeni si ma intreb oare baieteii mei cum ar fi aratat, ar fi fost identici, ar fi semanat cu mine sau cu sotul meu? Multe intrebari in zadar. Cel mai greu imi este cand sunt suparata sau necajita, n-are cine sa ma inveseleasca si pe mine, in afara de sotul meu.Imi aduc aminte ce fericiti eram cand am aflat ca sunt gemeni si am venit acasa sa le spun parintilor mei care s-au uitat la ecografie si au plans de fericire.Si totul s-a dus atat de repede.Daca uit o zi sa-mi aduc aminte de ei ma simt tare vinovata.Niciodata n-am crezut ca sufletul poate durea, pana sa se duca copilasii mei.Cum sa nu inebunesc de durere
, chiar daca aveau 4 luni, i-am vazut la ecograf cum miscau, dadeau din picioruse, eu nu-i simteam ca erau prea mici si aveam mult lichid.Ce nu inteleg eu de ce mi i-a dat Dumnezeu si apoi mi i-a luat atat de repede?
si ceaiul este bun, este bun orice cand il savurezi cu prieteni dragi...