am citit povestea ta ... povestea voastra si m-am intristat, pt ca e o poveste trista ca toate povestile ingerasilor din cer. Iti doresc multa putere si ingerasul tau sa iti fie mereu alaturi si el este cu tine, in sufletul tau si gandul tau. ma intristez sa vad ca medicii si asistentele sunt din ce in ce mai putin oameni, ma intristez sa vad inca o mama de ingeras, ma intristez sa stiu ca acum copii nostri ar trebui sa aiba deja o luna si sa ii tinem in brate si sa ii alintam ... ma intristeaza ca suntem altfel de parinti ... iti doresc putere pt a accepta ceea ce s-a intampat si sa fi linistita ca puiului tau ii e bine in cer. Copilasii nostri trebuiau sa vina pe lume cam in aceeasi data, dar au plecat atat de repede incat nici sa ne bucuram putin de ei nu am avut ocazia.
si un zbor lin printre miile de 
, milioane de
si multa sanatate, iti trimit prin vantul fin de vara. Ingerasului tau, rugaciuni si lumina, .......multa lumina...........
parfumate. Pentru Mihaita,
si un curcubeu de

CALDA, MULTA PUTERE SI ALINARE SUFLETEASCA........
,UN BUCHET MARE DE
SI MULTE

este ceva de nedescris in cuvinte , eu zic ca asa sunt in majoritatea spitalelor , eu cu copilasul bolnav am fost in Cluj dar fereasca Dumnezeu sa nu ajunga nimeni , draga mamica vreau sa iti urez bun venit in familia EMMA o familie foarte mare din pace dar nu avem ce face decat sa ne rugam pentru pui nostri plecat prea devreme de langa noi , draga mamica aici vei fi inteleasa de fiecare dintre noi , toate am trecut prin ce treci tu acuma , aici orcand doresti sa ii scrii puiului tau tot ce simti pentru el o poti face , si tot ce simti tu pentru ca trebe sa te descari de aceste stari ,pentru ca stim ce greu este dorul dupa puiul tau , iti doresc multa sanatate , putere , alinare si numai bine , ingeras mic zbor lin
, lumina vesnica
, multe
,si
.

pentru puiul tau
pentru tine Mihaita (Sa/i spui lui Cristian sa mai vina pe la mine
si alinai pe scumpii tai parinti si pe fratiorul tau)

Luminiţa - mămica binecuvântată a lui Cristian
.

si sa-ti urez bun venit in acesta mare familie...familia EMMA.
o stim...
scumpa mamica de
, si mii de
colorate pentru iubitul tau
Mihaita.

Mihaita. De cate ori am incercat ma apuca asa o
si acum la fel sunt dar azi am hotarat sa ti spun ca mi pare tare tare rau ca a trebuit sa cunosti durerea asta imensa, nimic in lumea asta nu se poate compara cu golul lasat de pierderea copilasului mult dorit. Nici copii ce vin apoi nici cei avuti inainte de puiutul pierdut nu pot umple golul fara margini. Sunt alaturi de tine, te
cu mult mult drag. Sa stii ca esti o mamica puternica si
Mihaita te iubeste multttttttt, ai sa vezi mai tarziu.