.Ai grihja de tine.Ster sa ma inscriu si eu la "Din nou insarcinata " dar mai devreme de luna oct nu se poate
.dar dupa o sa vin cu vesti bune,sper ca DD sa imi fie alaturi asa cum va este voua mamici cu burtici.
.Ai grihja de tine.
.dar dupa o sa vin cu vesti bune,sper ca DD sa imi fie alaturi asa cum va este voua mamici cu burtici.
,dar din rasputeri ma straduiesc sa ma controlez....
.

,Cristinutza iti doresc numai bine pana iti vei tine puiutza in brate,au trecut 24 de saptamani si mai ai putin asa ca aveti grija de voi,va
si va
.Multa sanatate.
Acum avem 2 luni si 4700 gr.Il iubim enorm de mult,ne face fiecare moment al vietii tot mai frumos si ii multumim lui Eric si lui D-zeu pt printul nostru sanatos ce ni l-au dat si ne bucuram de fiecare moment al existentei lui

.

nu a mai vorbit tare de mult, dar ma gandesc la voi des, la tine si la Lucas, ma bucur ca ai scris si ai pus pozele, poze pe care eu le stiam dar am avut ocazia sa te revat si sunt superbe, iar Lucas e tare frumos, are cu cine semana. Te imbratisez cu drag, iar
tau de pe pamant multa sanatate, iar
din cer mii de
.
SI FELICITARI PT CA AI AVUT CURAJUL IN SFIRSIT SA NI-L PREZINTI PE PRINTISORUL LUCKAS SI NOUA AICI PE FORUM.........SA VA TRAIASCA , SA FIE SANATOS SI SA VA FACA FERICITI IN FIECARE ZI DIN VIATA VOASTRA.........
SI SANATATE MAXIMA FRUMOSILOR!!
VESNICA SI MILIOANE DE

va trimit si mii de
pt bebe,iar pt Eric mii de
.
ce poze frumoase!!! Sunteti niste frumosi si va sta asa bine impreuna
. Sa va bucurati de Lukas Matei toata viata si sa fiti fericiti.
pentru voi, familie frumoasa si fericita.