Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Liste de discutii ‹ Din nou insarcinata
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Din nou insarcinata!

Sarcina dupa pierderea unui copil
Scrie un răspuns
2161 mesaje • Pagina 50 din 114 • 1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 114

Re: Din nou insarcinata!

Mesajde onutza pe 19 Aug 2010, ora 11:37

Ioana scumpa mea cat de mult ma bucur pt tine,stiu ca esti o mamica deosebita am vazut asta cand te-am intalnim prima oara la ONG fest si m-ai starns in brate si m-ai incurajat cu lacrimi in ochii,lacrimi de dor pt puii nostri.Scumpa mea am asa mari emotii si sunt cu zambetul pe toata fata cand scriu,nici nus ti cat de mult ma bucur ca la tine in burtica este o minune de 12 saptamani,si ma rog la DD sa creasca mare si sanatoasa.Multa sanatate tine si bebeului.Mii de >:D< .Ai grihja de tine.
Ster sa ma inscriu si eu la "Din nou insarcinata " dar mai devreme de luna oct nu se poate :(( .dar dupa o sa vin cu vesti bune,sper ca DD sa imi fie alaturi asa cum va este voua mamici cu burtici.
Oana - Mamica ingerasului cel mai iubit Stefan Georgian
onutza

Locaţie: Urziceni
Sus

Mesajde marialivia1 pe 19 Aug 2010, ora 11:40

Si eu ma bucur pentru tine, pentru voi si ma rog sa fiti sanatosi, sa ai o sarcina usoara si sa aduci la fel de usor pe lume puiul.Dumnezeu ne e aproape, ajutandu-ne sa depasim cu bine un moment greu,pentru ca mai apoi sa ne bucuram de momentele frumoase ce vor veni.Fii binecuvantata, draga mea!Te imbratisez cu drag, Maria
marialivia1

Locaţie: bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde IOANA-RALUCA pe 20 Aug 2010, ora 09:16

Dragelor,

Multumesc din suflet pentru gandurile voastre bune !

Sunt asa de emotionata....nici mie nu-mi vine sa cred ....de cand am aflat parca sunt intr-un vis frumos.....Dar acest sentiment este ingradit de multa teama...In fiecare zi ma rog la Bunul Dumnezeu sa ma ajute sa merg cu bine la capat....desi este foarte devreme ....parca nu mai am rabdare....am niste stari tare ciudate...nici eu nu mai ma inteleg :-o ,dar din rasputeri ma straduiesc sa ma controlez....
Va pup pe toate si multa sanatate .....Sfanta Fecioara sa ne aibe in grija si sa ne ajute sa ducem sarcina la capat cu bine.
IOANA-RALUCA

Locaţie: bucuresti
  • YIM
Sus

Mesajde adina pe 20 Aug 2010, ora 09:22

Draga Ioana e noemal sa ai acele stari asa eram si eu la inceput vei vedea ca pe ce va trece timpul vei simti o dragoste fara margini pentru copilasul din burtica si pentru cel care nu mai este langa tine , ii vei iubi mereu pe amandoi , acu la inceput este normal ce simti , apoi mai vine si teama de a fi totul bine si mai ales te tot gandesti cum este ce va fi , te rogi sa fie bine , este greu dar vom reusi cu bine si vom avea copii sanatosi vei vedea , ca bunul Dumnezeu si ingerasi si toti sfinti ne vor ajuta , iti doresc multa sanatate tie si bebelui si sarcina cat se poate de usoara >:D< .
adina

Locaţie: marghita
Sus

Mesajde cristina_iancu pe 22 Aug 2010, ora 15:46

:* :* :*
Ma bucur si eu de vestile bune ce le spuneti voi aici.
Ma bucur sa aud ca bebelusii se inmultesc, ca ingerasii isi intind aripioarele de zor acolo sus sa ne trimita in dar minuni vii O:-)
Felicitari noilor burticute pentru samburei, sa fiti cuminti si sa nu uitati ca 9 luni sunteti printese (asa imi zice mie nasica mea).
Si eu tot cu vesti bune vin, saptamana aceasta am aflat ca bebe este fetita, este bine si sanatoasa. Are 24 de saptamani si face aerobic de zor la mine in burtica :)
Va pup cu mare drag!
:* :* :*
Imagine
Mămica îngeraşului fluturaş Denisa Georgiana şi a micuţei Eliza Ana-Maria
Desene pentru un îngeraş: http://dennyg.daportfolio.com/
cristina_iancu

Locaţie: Bucuresti
Sus

Mesajde nicoleta pe 22 Aug 2010, ora 22:56

Buna, Cristina noastra scumpa!
Sa fi sanatoasa si sa ai mult noroc, draga mea...
Multumim pentru vestea minunata.........
Asta da veste pentru un inceput de saptamana, sper sa o tinem tot asa.
Sa ai grija de tine si de bebe ca sa bem sampania online la final ;)
Te imbratisez si te pupacesc pupaceste cu pupici pupaciosi..

Tuturor burticutelor, va doresc sanatate maxima si mult, ........dar mult noroc!!!
Sfanta Maicuta sa va ocroteasca, dragele mele....

Cu mare drag va doresc o saptamana suuuper!!!
nicoleta

Locaţie: petrosani
Sus

Mesajde ingerasulGabriela pe 22 Aug 2010, ora 23:03

Cristina o veste atat de buna ... trec saptamanile si ma bucur ca esti bine. Mai a ramas putin. Ai incredere si va fi bine.
Paula mamica GABRIELEI fetita cerului 27.04-09.05.2010
Te vom iubi mereu, esti primul nostru puiut
http://ingerasulgabriela.blogspot.com/
NATALIA 30.03.2012
LAURA 27.09.2014
ingerasulGabriela
Moderator

Locaţie: satu mare
  • Site web
  • YIM
Sus

Mesajde onutza pe 23 Aug 2010, ora 15:22

Ce veste buna la inceput de saptamana,uite cam facut si-o rima ;) ,Cristinutza iti doresc numai bine pana iti vei tine puiutza in brate,au trecut 24 de saptamani si mai ai putin asa ca aveti grija de voi,va >:D< si va :* .Multa sanatate.
onutza

Sus

Mesajde cristina pe 25 Aug 2010, ora 13:16

Eiii dragele mele...venim si noi in sfarsit cu poze cu bebe Lukas si va spunem ca suntem biiiine,mari si sanatosi!Nu am avut timp sa intru si sa va multumesc pt toate urarile voastre frumoase dar o fac acum,va multumesc!!
Despre bebe Lukas va spun ca s-a nascut pe 22 iunie la 37 saptamani prin cezariana,a avut 2640 gr si 46 cm.Este un bebelus destul de agitat,coliceii si nu prea dormim ziua asa ca seara facem un maaaare circ sa ne auda si vecinii si lupul din padure :) Acum avem 2 luni si 4700 gr.Il iubim enorm de mult,ne face fiecare moment al vietii tot mai frumos si ii multumim lui Eric si lui D-zeu pt printul nostru sanatos ce ni l-au dat si ne bucuram de fiecare moment al existentei lui :x
Atasez cateva poze cu el :x
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Cristina-mamica Ingerasului Eric Stefan,si a unui printisor aici pe pamant Lukas Matei.
cristina

• YIM
Sus

Mesajde MIHAELA 76 pe 25 Aug 2010, ora 13:44

Multumim ca ne-ai trimis si noua poze cu minunea voastra. Sa va traiasca, sa fie sanatos si sa aiba multe bucurii.
Pentru voi multa sanatate si numai fericire si bucurii, alaturi de minunea mica.
>:D< :x :* %%- @};-
Mihaela,- mamica lui ANDREI - viata, sufletul si tot ce inseamna mai frumos si pur si a doi Pui mici, plecati mult prea devreme;
- mamica lui Christian - o minune blonda cu ochi albastrii care ne parfumeaza viata aici pe pamant.
MIHAELA 76

Locaţie: Maglavit - Dolj
Sus

Mesajde Ioana Grigore pe 25 Aug 2010, ora 13:50

Draga Cristinuta, pozele sunt superbe, va sta atat de bine impreuna <:-p
Sa va traiasca, sa fie sanatos si sa va lumineze viata !!!
Eric este cu siguranta fericit si mandru de voi!
Nasica ROMINEI IOANA, alaturi de voi ....
http://picasaweb.google.com/ioanagrigor ... directlink
http://picasaweb.google.com/ioanagrigor ... directlink
Ioana Grigore

Locaţie: Bucuresti
Sus

Mesajde adina pe 25 Aug 2010, ora 14:50

Draga Cristina sunt niste poze superbe , de nedescris in cuvinte , sunteti minunata Doamne ajuta sa aveti parte doar de bucurii alaturi de Lukas , va doresc tot binele din lume si sa ne auzim cu bine , aveti o minune de copil ma bucur enorm pentru voi >:D< .
adina

Locaţie: marghita
Sus

Mesajde CORINA SILVIA pe 26 Aug 2010, ora 07:04

Un print cum numai in povesti poti sa intalnesti !!
Felicitari dragilor , amandoi ati avut o contributie bine meritata ;)
:x >:D< @};- @};- @};-
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole
Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
CORINA SILVIA

Locaţie: branesti
  • YIM
Sus

Mesajde ingerasulGabriela pe 26 Aug 2010, ora 07:55

Cristina >:D< nu a mai vorbit tare de mult, dar ma gandesc la voi des, la tine si la Lucas, ma bucur ca ai scris si ai pus pozele, poze pe care eu le stiam dar am avut ocazia sa te revat si sunt superbe, iar Lucas e tare frumos, are cu cine semana. Te imbratisez cu drag, iar O:-) tau de pe pamant multa sanatate, iar O:-) din cer mii de @};- .
Paula mamica GABRIELEI fetita cerului 27.04-09.05.2010
Te vom iubi mereu, esti primul nostru puiut
http://ingerasulgabriela.blogspot.com/
NATALIA 30.03.2012
LAURA 27.09.2014
ingerasulGabriela
Moderator

Locaţie: satu mare
  • Site web
  • YIM
Sus

Mesajde corina_andrusca pe 26 Aug 2010, ora 10:06

BUNA CRISS >:D< :* SI FELICITARI PT CA AI AVUT CURAJUL IN SFIRSIT SA NI-L PREZINTI PE PRINTISORUL LUCKAS SI NOUA AICI PE FORUM.........SA VA TRAIASCA , SA FIE SANATOS SI SA VA FACA FERICITI IN FIECARE ZI DIN VIATA VOASTRA.........
O MERITATI DIN PLIN, SUNTETI UN CUPLU SI-O FAMNILIE MINUNATA ACUM......MULT %%- SI SANATATE MAXIMA FRUMOSILOR!!
PT MICUTUL ERIC DIN CERURI MULTA :x [-o< *-:) VESNICA SI MILIOANE DE @};- @};-

''''''' Corina , mama ingerasului ANDREI NANU '''''''
'''''''Corina , mama ingerasului ANDREI NANU , a unui pui fff mik nenascut , si-a unei minunate fetite aici pe pamint, ANDREA MARIA '''''''
corina_andrusca

Locaţie: TG-JIU, GORJ
Sus

Mesajde Cami_Vic pe 26 Aug 2010, ora 11:53

Draga Cristina,
Ma bucur atit de mult sa va vad fericiti!dupa atitea lacrimi si durere a rasarit in sfirsit soarele si "pe strada voastra" <:-p
Bun venit pe lume micutului Lukas, sa creasca mare, sanatos si sa va umple viata de bucurii!
Sinteti o familie foarte frumoasa!
Te pup si sa auzim numai de bine!
Cami,
Mama lui Victor, nascut fara viata pe 14 dec 2007, la 40S
Mamica fericita a lui Ilann, nascut pe 30 aprilie 2009
Cami_Vic

Locaţie: Franta
Sus

Mesajde onutza pe 26 Aug 2010, ora 12:00

Draga mea Cristina sa-ti traiasca flacaul Lukas,m-au impresinat pana la lacrimi pozele sunt tare tare frumoase si voi dragi mei sunteti superbi,sunteti o familie extrem de frumoasa.Sa aveti pare de multa sanatate si puiul vostru drag Lukas sa va aduca numai bucurii.
Ingerasul vostru drag Eric este mereu cu voi si va vegheaza,va trimite toata iubirea lui.Mii de >:D< va trimit si mii de :* pt bebe,iar pt Eric mii de [-o< @};- *-:) .
onutza

Sus

Mesajde monicamuresan pe 26 Aug 2010, ora 12:35

Cristina >:D< ce poze frumoase!!! Sunteti niste frumosi si va sta asa bine impreuna >:D<
Sa va ajute bunul Dumnezeu si Ingerul vostru mult iubit Eric Stefan sa aveti parte numai de sanatate, multe bucurii si mult %%- . Sa va bucurati de Lukas Matei toata viata si sa fiti fericiti.
Un buchet imens de @};- pentru voi, familie frumoasa si fericita.
Monica, mamica Ingerasului Mircea-Serban si a surioarei lui de pe Pamant, Sofia Anabella: https://picasaweb.google.com/ingerasul. ... directlink
monicamuresan
Moderator

Locaţie: dej cluj
Sus

Mesajde cristina pe 26 Aug 2010, ora 14:56

Va multumesc din suflet pt cuvintele atat de frumoase!! @};- @};- @};-
Felicit si eu burticile si din suflet va doresc la toate sa aveti parte de aceeasi bucurie si fericire pe care o traim noi in fiecare zi,ora,minut,secunda alaturi de puiul nostru.Iar pt cele care inca nu au o burtica va spun sa nu va pierdeti nici o secunda speranta,D-zeu e mare si stie el cand trebuie sa vina minunea pt fiecare! @};-
Cristina-mamica Ingerasului Eric Stefan,si a unui printisor aici pe pamant Lukas Matei.
cristina

• YIM
Sus

AnteriorUrmătorul

Scrie un răspuns
2161 mesaje • Pagina 50 din 114 • 1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 114
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro