Forumul EMMA

forum de discutii

Treci peste conţinut

Căutare avansată
  • Forum ‹ Organizatia EMMA ‹ Aparitii Media
  • Versiune printabilă
Puteti ajuta mult EMMA,
donand oricat de putin! Cum?
Aflati AICI

• Home EMMA
  • Forum
  • Chat

Forum

• Subiecte active
  • Datele ingerasilor
  • Întrebări frecvente
  • Regulament

Utilizator

• Înregistrare
  • Login
Forumul Organizatia EMMA

"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent și mai puternic
decât cel viu"

Antoine de Saint-Exupery

"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem
cu toţii în aceeaşi barcă!"

Martin Luther King Jr.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frânge sufletul."

"Nicio talpă nu este atât de mică,
încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"

"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi
stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face
diferenţa între ele!"

"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină mai mare decât Iubirea"
Robert Binder

"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"

"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".

"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."

"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi, e ca şi cum ne-am reîntâlni cu ei..."

"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară şi amintirile o cărare, aş urca în Rai şi te-aş aduce din nou acasă."

"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină,
ca să ştim că sunt fericiţi!"

"În cartea vieţii, un înger a scris
despre naşterea copilului meu.
Apoi, închizând cartea, a murmurat:
"Prea frumos pentru acest pământ!".

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Realitatea Tv transmite in direct de la matern. Giulesti

Organizatia E.M.M.A. in presa scrisa si vorbita
Scrie un răspuns
29 mesaje • Pagina 1 din 2 • 1, 2

Realitatea Tv transmite in direct de la matern. Giulesti

Mesajde marwana pe 18 Aug 2010, ora 14:49

Dragii mei postul tv Realitatea va fi alaturi de noi azi 18 august ora 18.30 si va transmite in direct de la maternitatea Giulesti.
Alaturi de voi,
Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!),
mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Imagine
marwana
Moderator

Locaţie: Bucuresti
  • YIM
Sus

Re: Realitatea Tv transmite in direct de la matern. Giulesti

Mesajde LUMINITA CRAIU pe 18 Aug 2010, ora 15:15

ooooo, ce bineee! Asa putem fi si mai aproape de voi, noi cele care ne desparte atat distanta!
Suntem alauri de mamicile care stim cat de mult sufera acum, suntem alaturi de voi care faceti asa gesturi frumoase ( mai ales cand este mai mare nevoia),suntem alaturi de ingerasii care au plecat in chinuri groaznice! [-o< O:-) @};-
lumi, mamica ingerasului ROMINA IOANA , a baietelului RICCARDO ANDREI si a micutei RENATA
LUMINITA CRAIU

Locaţie: brasov
  • YIM
Sus

Mesajde adina pe 18 Aug 2010, ora 15:59

Offf ce bine ma voi uita si eu , sunt alaturi de voi dragi mamici , ma bucur enorm pentru ceea ce faceti sunteti adevarate luptatoare si alaturi de toti cei care sufera va >:D< .
adina

Locaţie: marghita
Sus

Mesajde cristina_iancu pe 18 Aug 2010, ora 17:20

Si eu abia astept sa inceapa. Imi pare rau ca nu sunt si eu pe baricade, alaturi de fete..dar cu sufletul sunt alaturi acolo...
Ingerasii plecati sa aiba zbor lin O:-)
Imagine
Mămica îngeraşului fluturaş Denisa Georgiana şi a micuţei Eliza Ana-Maria
Desene pentru un îngeraş: http://dennyg.daportfolio.com/
cristina_iancu

Sus

Mesajde adina pe 18 Aug 2010, ora 17:37

Bravo fetelor , felicitari , eram in fata televizorului si asteptam sa va vad , sunteti niste mamici puternice =D> , va doresc numai bine. [-o<
adina

Locaţie: marghita
Sus

Mesajde cristina_iancu pe 18 Aug 2010, ora 17:43

Sa va fie zborul lin ingerasilor
O:-) O:-) O:-)
Imagine
cristina_iancu

Sus

Mesajde corina_andrusca pe 18 Aug 2010, ora 17:52

:(( :(( :(( :(( ZBOR LIN SI *-:) LUMINA VESNICA COPI AI DOMNULUI SI INGERI AI CERULUI...... [-o< SI MILIOANE DE @};- @};-
CONDOLEANTE, SANATATE, %%- SI MULTA PUTERE SI LINISTE IN SUFLETELE PARINTILOR INDURERATI....

''''''' Corina , mama ingerasilor ANDREI NANU '''''''
'''''''Corina , mama ingerasului ANDREI NANU , a unui pui fff mik nenascut , si-a unei minunate fetite aici pe pamint, ANDREA MARIA '''''''
corina_andrusca

Locaţie: TG-JIU, GORJ
Sus

Mesajde LUMINITA CRAIU pe 18 Aug 2010, ora 18:39

Bravo, fetelor! Sper ca au luat exemplul vostru si alte persoane!

Zbor lin ingerasi nevinovati si lumina vesnica! O:-)

Multa putere parintilor! [-o<
lumi, mamica ingerasului ROMINA IOANA , a baietelului RICCARDO ANDREI si a micutei RENATA
LUMINITA CRAIU

• YIM
Sus

Mesajde Iza pe 18 Aug 2010, ora 19:31

Din pacate...eu nu pot vedea nicio transmisiune, nici macar stirile, dar dupa cum va stiu pe toate...sunt sigura ca ati facut treaba buna si de data asta.
Felicitari frumoase mamici , binecuvatate de Dumnezeu.
>:D< >:D< >:D< @};- @};- @};-
"If you have no voice: SCREAM !
If you have no legs: RUN !
If you have no hope: INVENT !"

(Cirque du soleil - "Alegria")
Iza

Sus

Mesajde corina_odolean pe 18 Aug 2010, ora 21:49

Din pacate , nici eu nu am reusit sa va vad astazi, va rugam nu afisati aici un link cu inregistrarea?
Multumim si =D> pentru ceea ce faceti .
Imagine
Corina - mamica ingerasului IUSTIN si a comorii vietii mele- Bogdan
corina_odolean

• YIM
Sus

Mesajde steluta pe 18 Aug 2010, ora 22:23

http://www.realitatea.net/organizatia-e ... 32340.html
Puteti sustine Organizatia E.M.M.A.
fara sa va coste nimic! Cum? Cititi pe: http://www.organizatiaemma.ro/directionare_impozit
steluta

Locaţie: sibiu, romania
Sus

Mesajde symyna_cris3 pe 18 Aug 2010, ora 22:32

@};- Atat de micuti si atat de puri...si au plecat in Cer in chinuri atat de groaznice...Imi pare fff rau pt ei si pt parintii lor...dar se pare ca D-zeu i-a ales sa ii stea alaturi...Zbor lin ingerasi frumosi!!! Si multe imbratisari parintilor indurerati!!! >:D< >:D< >:D<
Symyna,mama ingerasului Razvan-Cristian nascut inger la 05 august 2008
symyna_cris3

Locaţie: constanta
Sus

Mesajde EDU 1 pe 18 Aug 2010, ora 23:04

CEEA CE AM VAZUT LA TV (NU PREA MULT CA INTIRZIAM LA SERVICIU ) M-A FACUT SA-MI PUN O INTRBARE :-? : DE CE PLATIM CU VIETILE COPIILOR NOSTRI GRESELILE SI IGNORANTA POLITICIENILOR ? DACA AR FI FOST COPII LOR ACOLO CE AR FI FACUT ? VIITORUL UNEI NATIUNI STA IN NUMARUL COPIILOR SI IN BUNASTAREA ACESTORA; DACA NE MOR COPII DIN CAUZA IGNORANTEI,A IPOCRIZIEI,A MINCIUNII, A LASITATII,A INCOMPETENTEI POLITICIENILOR NOUA CE NE RAMINE DE FACUT ? DACA ATI URMARIT " IN GURA PRESEI" ASTAZI POATE ATI OBSERVAT CA MIRCEA BADEA CARE E UN DUR IN CRITICILE LUI MAI AVEA UN PIC SI INCEPEA SA PLINGA ? PINA SI UN INDIVID CA EL A DAT DOVADA DE SENTIMENTE UMANE...CEILALTI,RESPONSABILI DE ACEST MASACRU S-AU FELICITAT INTRE EI :o) ...DE CE DUMNEZEU NU LE DA SI LOR DUPA SUFLETUL LOR MESCHIN O PEDEAPSA :-?? ? AM INCERCAT SA MA PUN IN LOCUL PARINTILOR O:-) DE ACOLO... :(( ...ESTE INADMISIBIL x( !!!!!!! CINSTE =D> MEDICULUI, BA NU O M U L U I RAED ARAFAT !!!!! ACESTA AR TREBUI SA FIE MINISTRUL SANATATII,UN PROFESIONIST ADEVARAT CARE A FACUT MINUNI PENTRU FOARTE MULTI ROMANI...SI E DE ORIGINE ARABA!!!!! CINSTE LUI!!!! CINSTE POMPIERULUI =D> CARE A INTRAT IN FOC FARA SA SE GINDEASCA NICI UN PIC CA SALVEAZA UN COPIL DAR POATE SA-L COSTE VIATA... ACESTIA SINT OAMENIII...RESTUL E TACERE...MA ROG NEINCETAT PENTRU ODIHNA MICUTILOR NEVINOVATI, SA FIE BINECUVINTATI INTRE INGERI...SI MA MAI ROG SI PENTRU CEI CARE I-AU UCIS x( ( ASTA E TERMENUL CORECT,ASASINI DE COPII )...POATE DUMNEZEU SE VA UITA SI LA CEI CA NOI...SI SA-I ODIHNEASCA IN PACE [-o< !!!! I-MI CER SCUZE DACA PAR AGRESIV DAR IN FATA ACESTEI SITUATII URA FATA DE ANIMALELE CARE AU PRODUS ACEST DEZASTRU ESTE FOARTE MARE !!!!
TATIA LUI EDU 1.LUMINA OCHILOR MEI !
EDU 1

Locaţie: cornetu,ilfov
  • YIM
Sus

Mesajde Bianca pe 19 Aug 2010, ora 06:40

>:D< ....imi cer iertare pentru zambetul aparut involuntar pe finalul rugaciunii.....a fost o reactie spontana, la vederea expresiei cuiva....... ar fi trebuit sa ma controlez dar....nici macar nu am realizat ca am zambit, pana adineaori, cand am vazut inregistrarea si acum ma simt foarte, foarte, foarte prost din cauza asta.... ~X( ~X( ~X(

Angela, Daniela, Ioana, Maria(livia), Marwana si Viorel , sotul Danielei, au fost minunati...ca de obicei >:D< =D> :x @};- ....insa eu nu m-am ridicat la nivelul la care trebuia sa fiu :( .....
....am avut doua zile absolut haotice, ieri in mod special.....apoi, cu 1 minut inaintea transmisiei in direct, am primit un telefon, legat de momentul in sine, care m-a suparat foarte tare, pe urma, chiar la primele cuvinte pe care le-am rostit, am simtit cum ma bufneste plansul si, incercand sa nu se intample asta, am "comutat" repede gandurile, influentandu-mi formularea si starea... Nu caut scuze.... incerc sa-mi explic, mie insami, ce s-a intamplat..... :(

Ce-o fi fost in mintea mea?!? Nu aveam voie sa fac asta!!!....Nu aveam voie!!!!!!!!!!!!!! ... am fost ridicola :-< ~X( .....................

Simt ca am dezamagit si imi cer iertare.....

...eu sunt cea mai dezamagita de mine... :') :') :') :') :') :') :') :( :-< =((

Imi pare rau....foarte rau...... =(( =(( =(( =(( =(( =(( =(( =((

>:D< :x @};-
...in memoria Lor si cu tot sufletul alaturi de Voi! Bianca
http://www.biancabrad.com/pierderea_sarcinii/
http://www.youtube.com/watch?v=lx74_vfrLcE
Bianca
Fondator E.M.M.A.

• Site web
Sus

Mesajde sicily_1982 pe 19 Aug 2010, ora 07:48

Buna dimineata Bianca @};-

nu vreau decat sa subliniez un lucru...toti cei care te cunosc...toti cei care indragesc si apreciaza ceea ce ai facut pt noi parintii de ingeri nu sunt dezamagiti de tine..
Sunt convinsa ca sunt foarte mandrii >:D< :x tu "Mama mamelor de ingeri" nu poti dezamagi intr-o fractiune de secunda...ai in spate un bagaj umanitar prea mare si prea valoros! @};-
Andreea, mamica ingerasului Bianca
sicily_1982

• YIM
Sus

Mesajde Cora pe 19 Aug 2010, ora 07:49

Bianca, nu fii atit de dura cu tine, ceilalti nu sunt, mereu suntem cel mai dur judecator al fiintei noastre, si nu e neaparata nevoie sa fim asa.
Cora

Locaţie: heidelberg
Sus

Mesajde CORINA SILVIA pe 19 Aug 2010, ora 07:51

Bianca , nu ai de ce sa-ti ceri iertare , cei care nu te cunosc , poate o sa spuna cate ceva...Eu insa ti-am simtit lacrimile , ti-am simtit emotia ,am plans , si m-am gandit cat de greu iti este ....Iar zambetul ...mie mi s-a parut mai degraba plin de amaraciune si foarte trist ...Nu a fost deloc un zambet plin de veselie , asa cum il stiu eu ...A fost mai mult ceva involuntar ..si plin de multa amaraciune ...

Te imbratisez si imi pare nespus de rau ca nu am fost prezenta langa tine asa cum ai fost tu candva , langa mine >:D< :x @};- :*
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole
Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
CORINA SILVIA

Locaţie: branesti
  • YIM
Sus

Mesajde Angela-Ema pe 19 Aug 2010, ora 08:40

Nu am vazut emisiunea si nu reusesc vad filmuletul de pe link-ul postat aici (probabil din cauza internetului meu. :( ..), dar daca tot este sa ne marturisim greselile (iertate fie ele!), sa va povestesc ce „minunati” am fost si noi... :') ... Bianca spune ca „zambetul aparut involuntar pe finalul emisiunii.....a fost o reactie spontana, la vederea expresiei cuiva”. Banuiesc ca s-a intamplat la sfarsitul rugaciunii....si sa va spun si de ce cred acest lucru (Bianca este prea finuta si nu spune tot!). Nici unul dintre noi in afara de ea nu a stiut/nu a spus rugaciunea „Tatal Nostru” pana la sfarsit. Si la „ca a Ta este imparatia....” Bianca a ramas singura care vorbea.....si s-a uitat catre noi....si probabil ca aveam toate niste fete luuuungi.....cred ca oricine ar fi reactionat la fel la vederea noastra. Repet, nu am vazut filmuletul dar sunt sigura ca acela a fost momentul despre care vorbeste.
Oricum, va spun eu ca a fost minunata (ca de obicei), ca i-am simtit in fiecare moment emotia si tristetea si ca stiu cate eforturi a facut ca sa fie acolo si sa ne reprezinte @};- . Nu pot decat sa-i multumesc si sa ma ^:)^ in fata sufletului ei :x .
Va >:D< pe toti.
Angela-Ema

Locaţie: bucuresti
Sus

Mesajde cristina_iancu pe 19 Aug 2010, ora 08:50

>:D< >:D< >:D<
Eu am vazut inregistrarea si pot sa spun ca nu a fost deloc asa...am simtit emotie, durere...atunci cand s-a spus rugaciunea [-o< ...la sfarsit aceste sentimente au fost atat de coplesitoare ca pur si simplu cuvintele n-au mai iesit, si eu de acasa am spus Tatal nostru cu voi, iar la sfarsit m-am incurcat, exact in acelasi timp :')
Imagine
cristina_iancu

Sus

Următorul

Scrie un răspuns
29 mesaje • Pagina 1 din 2 • 1, 2
Web Design Essence | phpBB | phpBB.ro