.

, va doresc numai bine. 

ZBOR LIN SI
LUMINA VESNICA COPI AI DOMNULUI SI INGERI AI CERULUI......
SI MILIOANE DE
SI MULTA PUTERE SI LINISTE IN SUFLETELE PARINTILOR INDURERATI....

pentru ceea ce faceti .
Atat de micuti si atat de puri...si au plecat in Cer in chinuri atat de groaznice...Imi pare fff rau pt ei si pt parintii lor...dar se pare ca D-zeu i-a ales sa ii stea alaturi...Zbor lin ingerasi frumosi!!! Si multe imbratisari parintilor indurerati!!!

: DE CE PLATIM CU VIETILE COPIILOR NOSTRI GRESELILE SI IGNORANTA POLITICIENILOR ? DACA AR FI FOST COPII LOR ACOLO CE AR FI FACUT ? VIITORUL UNEI NATIUNI STA IN NUMARUL COPIILOR SI IN BUNASTAREA ACESTORA; DACA NE MOR COPII DIN CAUZA IGNORANTEI,A IPOCRIZIEI,A MINCIUNII, A LASITATII,A INCOMPETENTEI POLITICIENILOR NOUA CE NE RAMINE DE FACUT ? DACA ATI URMARIT " IN GURA PRESEI" ASTAZI POATE ATI OBSERVAT CA MIRCEA BADEA CARE E UN DUR IN CRITICILE LUI MAI AVEA UN PIC SI INCEPEA SA PLINGA ? PINA SI UN INDIVID CA EL A DAT DOVADA DE SENTIMENTE UMANE...CEILALTI,RESPONSABILI DE ACEST MASACRU S-AU FELICITAT INTRE EI
...DE CE DUMNEZEU NU LE DA SI LOR DUPA SUFLETUL LOR MESCHIN O PEDEAPSA
? AM INCERCAT SA MA PUN IN LOCUL PARINTILOR
DE ACOLO...
...ESTE INADMISIBIL
!!!!!!! CINSTE
MEDICULUI, BA NU O M U L U I RAED ARAFAT !!!!! ACESTA AR TREBUI SA FIE MINISTRUL SANATATII,UN PROFESIONIST ADEVARAT CARE A FACUT MINUNI PENTRU FOARTE MULTI ROMANI...SI E DE ORIGINE ARABA!!!!! CINSTE LUI!!!! CINSTE POMPIERULUI
CARE A INTRAT IN FOC FARA SA SE GINDEASCA NICI UN PIC CA SALVEAZA UN COPIL DAR POATE SA-L COSTE VIATA... ACESTIA SINT OAMENIII...RESTUL E TACERE...MA ROG NEINCETAT PENTRU ODIHNA MICUTILOR NEVINOVATI, SA FIE BINECUVINTATI INTRE INGERI...SI MA MAI ROG SI PENTRU CEI CARE I-AU UCIS
( ASTA E TERMENUL CORECT,ASASINI DE COPII )...POATE DUMNEZEU SE VA UITA SI LA CEI CA NOI...SI SA-I ODIHNEASCA IN PACE
!!!! I-MI CER SCUZE DACA PAR AGRESIV DAR IN FATA ACESTEI SITUATII URA FATA DE ANIMALELE CARE AU PRODUS ACEST DEZASTRU ESTE FOARTE MARE !!!!
....imi cer iertare pentru zambetul aparut involuntar pe finalul rugaciunii.....a fost o reactie spontana, la vederea expresiei cuiva....... ar fi trebuit sa ma controlez dar....nici macar nu am realizat ca am zambit, pana adineaori, cand am vazut inregistrarea si acum ma simt foarte, foarte, foarte prost din cauza asta....
....insa eu nu m-am ridicat la nivelul la care trebuia sa fiu
.....
.....................

tu "Mama mamelor de ingeri" nu poti dezamagi intr-o fractiune de secunda...ai in spate un bagaj umanitar prea mare si prea valoros! 

..), dar daca tot este sa ne marturisim greselile (iertate fie ele!), sa va povestesc ce „minunati” am fost si noi...
... Bianca spune ca „zambetul aparut involuntar pe finalul emisiunii.....a fost o reactie spontana, la vederea expresiei cuiva”. Banuiesc ca s-a intamplat la sfarsitul rugaciunii....si sa va spun si de ce cred acest lucru (Bianca este prea finuta si nu spune tot!). Nici unul dintre noi in afara de ea nu a stiut/nu a spus rugaciunea „Tatal Nostru” pana la sfarsit. Si la „ca a Ta este imparatia....” Bianca a ramas singura care vorbea.....si s-a uitat catre noi....si probabil ca aveam toate niste fete luuuungi.....cred ca oricine ar fi reactionat la fel la vederea noastra. Repet, nu am vazut filmuletul dar sunt sigura ca acela a fost momentul despre care vorbeste.
. Nu pot decat sa-i multumesc si sa ma
in fata sufletului ei
.
pe toti.
...la sfarsit aceste sentimente au fost atat de coplesitoare ca pur si simplu cuvintele n-au mai iesit, si eu de acasa am spus Tatal nostru cu voi, iar la sfarsit m-am incurcat, exact in acelasi timp