Imi pare rau dragi mamici, sufletul mi-e alaturi de voi chiar daca nu va ajuta cu nimic. Aici veti gasi alinare si persoane care sa va inteleaga durerea ... nu am cuvinte ... ingerasii vostri va vor veghea mereu.
Draga mamica,
Imi pot imagina cata durere se ascunde in sufletul tau ... da ... imi pot imagina ... pentru ca si eu sunt mamica de ingeras si chiar daca a fost o alta situatie, am trait si eu drama ta, durerea ta si mie mi-a murit copilul, unicul copil.
Stiu ca nici o vorba, nici un cuvant nu te ajuta cu nimic, stiu ca esti ravasita, disperata, lipsita parca de putere si ratiune ... totul e trist si fara rost ... e durere, durere, durere in sufletul tau si a celor dragi, o durere ce nu poate fi descrisa in cuvinte.
Multe "De ce?", multe nemultumiri ... dar te vei lovi de o realitate dura: nu poti face nimic, nu poti schimba nimic ... poti doar sa inveti sa traiesti cu aceasta povara in spate, dar fara sa fie un obstacol in viata ta ... pentru ca viata ta va continua, altfel, cu siguranta altfel pentru ca vei fi schimbata dupa aceasta experienta. Vei invata sa apreciezi totul si sa te bucuri de clipa.
Trebuie sa iti gasesti puterea de a merge mai departe ... vrei sa plangi? plange .... fa doar ce simti ca iti face tie bine.
Devin-o un om mai BUN pentru copilul tau pierdut, pentru a putea la timpul potrivit sa il reintalnesti acolo in cer …
Fiecare isi poarta altfel durerea … ai sa o porti si tu. Nu uita copilul tau e mereu langa tine.
Sa te astepti la rautati din partea oamenilor intentionate sau nu, dar nu merita sa le bagi in seama. Poate ti se va spune “Lasa ca vei avea alti copii”, dar acele persoane care iti vor zice asta nu au trait experienta pe care o traiesti tu.
Legat de tatal copilului poate ti se va parea ca el nu sufera, dar sa sti ca si el sufera foarte mult, dar modul de manifestare e diferit de al tau.
Cu drag,
Mamica printesei si minunii noastre Gabriela Catalina
Devenita ingeras intr-o zi de duminica
Pentru