nu pot sa iti spun decat ca imi pare tare rau si citit randurile scrise de tine am retrait viata scurta, de doar 12 zile a fetitei mele. Imi pare rau si stiu ca nimic nu ajuta insa trebuie sa sti ca
vostru Bogdanel este bine, nu mai sufera si va vrea fericiti aici pe pamant. Imi pare tare rau ca nu pot scrie mai mult ... dar randurile tale au creeat un mare semn de intrebare legat de sansele de viata fetitei mele ...
micut mii de 
Citind povestioara micutzului Bogdan, am retrait clipele de cosmar pe care le-am petrecut in maternitate, cand eram data afara pe usa si intram pe geam, pentru a-mi putea vedea fetita. Am crezut ca doar eu am trecut prin asta dar, constat cu tristete, ca sunt multe mamici care au suferit din cauza neprofesionalismului si lipsei de empatie a cadrelor medicale. Imi pare rau pentru pierderea voastra, pentru puiul vostru scump si
la DD sa va ajute sa va recapatati increderea in voi, sa va dea puterea sa acceptati si curajul de a merge mai departe.
cu multa caldura si, ori de cate ori te vei simti coplesita de dor, deschide usa familiei EMMA. Aici vei gasi pace, lumina si dragoste.
Bogdanel, odihna vesnica si un curcubeu de

si ti spun "bun venit'' in familia EMMA. Povestea ta m a intristat si m a
totodata. Pacat ca unele cadre '' medicale'' se cred Dzeu si fac exces de zel.
pentru
Ioan Bogdan 

ma doare sa vad copii sanatosi care nu pot avea o sansa... 
cu drag,
de la o mamica de ingeras care stie prin ce treceti , este o durere imensa de ne descris in cuvinte , trebe sa fim puternici , aici orcine te va intelege prin ce treci , aici mereu vei fi consolata de cineva , vreau sa iti zic bine ai venit in familia Emma o familie foarte mare din pacate , dar din fericire este bine ca aceasta ne ajuta sa trecum cat de cat cu bine peste aceste probleme foarte mari , iti doresc multa putere , alinare si credinta aici ii vei putea scrie oricand ingerasului tau tot ce simti pentru el , micutului tau Bogdan zbor lin
, lumina vesnica
, si multe
.
!
de care sa ne bucuram aici.
cu drag,
invatam sa traim fara ei ... desi altfel decat inainte si desi cu durere.
mii de 
si
pentru ingerasul tau 

calda din partea mea,dragii mei.
Bogdan sa primesti de la mine un buchetel de
si
.
mic!

..am citit..si iar imi vne sa