si sper ca Bogdan a fost primit primtre ingerasii vostri si sper ca Bogdan ma iarta si stie cat de mult il iubesc!
, o calda
si un strop de curaj iar pentru
tai dragi un curcubeu de
si lumina vesnica!
si incercam atat cat ne sta in puteri sa mai alinam din aceasta durere cumplita.
cu mult drag si ti trimit un brat mare de
, pentru o mamica puternica care lupta pentru puiul ei de aici
pentru
Andreea
pentru
Bogdan
povestea ta trista m-a facut sa simt
. Imi pare atat de rau ca ia devenit mamica de
, dar ma bucur ca ai gasit aceasta familie EMMA unde astfel de dureri sunt mai usoare, dar nu te astepta sa dispara ... doar ca aici vei gasi intelegere si prietene carora sa le spui ce ai pe suflet, dar cel mai important ... un loc unde sa le vorbesti altfel micutilor tai Andreea si Bogdan.
... si dn pacate suntem multi ... aici vei gasi intelegere in mod sigur. Fi linistita ca micutii tai au ajuns in cer si acolo sunt bine ... chiar daca in sufletul nostru e mare durere trebuie sa ne bucuram ca lor le e bine.
tai mii de
si un zbor lin spre cer printre miile de
.

cu mult drag si ma rog la Ceata de Ingerasi, sa te lumineze si sa iti trimita puterea pe care ai pierdut-o!
si te
cu mult drag...
pe toate cu drag.
si ma rog pentru tine.
cu drag si ma bucur ca ai acceptat sa scrii povestile tale triste pe acest Forum , vreau sa iti zic bine ai venit in familia EMMA si sincer imi pare nespus de rau pentru pierderile tale , draga mea aici le vei putea scrie ingerasilor tai tot ce simti pentru ei , aici oricand vei dori tu sa scrii tot ce simti aici vei fi inteleasa de tote mamele ele noi stim prin ce treci si este ceva de ne descris in cuvinte , este foarte greu , noi cele de aici te vom intelege mereu , vreau sa iti doresc multa putere pentru ca ai nevoie , alinare in suflet si multa credinta pentru ca aceasta ne-a ramas , ingerasilor tai zbor lin printre miile de
, lumina vesnica alaturi de toti ingerasi cerului
, si multe
.