din pacate trebuie sa iti spun Bine ai venit in familia EMMA. Aici vei gasi intelegere si prietene care sa te ajute in momentele acestea grele. Imi pare rau ca Delia nu mai are parte de surioara ei aici pe pamant, dar
Ema o va veghea mereu si poti fi sigura ca Emei ii e bine acolo, oricat de dureros e pt noi. Durerea si sentimentul de negare atat de firesti, sentimnetul acela prin care ai impresia ca totul e un vis urat va exista mult timp dupa. Insa iubirea ta pt Ema trebuie sa iti dea putere pe mai de parte si Delia sa primeasca explicatiile necesare unui copil de varsta ei.
tau pt ca sunt la tot pasul. Fa doar ceea ce simti ca iti face bine si te ajuta.
Ema mii de
si un zbor usor printre 

, milioane de
si mult
draga mea si ma rog la Dumnezeu sa aiba grija de Ema dar si de voi cei care ati ramas cu multa durere in suflet dupa plecarea ei acolo sus,dar sa fii sigura ca ea nu va uita niciodata ca tu esti mamica ei,o mamica binecuvintata cum dealtfel sunt toate mamile de ingeri.Fii tare si nu lasa durerea sa te doboare.
, lumina vesnica
, multe
si
.
si sa-ti spun si eu " bun venit " in lumea mamelor de
..
cu sinceritate si multa caldura, o mare
si pentru Delia , fetita ta ; iar pentru
Ema, mii de
si
in dar...
frumoasa mamica, iar pentru frumoasa ta
, un curcubeu de
si mii de

cu caldura si iti doresc putere sa treci peste aceasta incercare. pt tine multe
si
iar pt ingerasa
si multe multe multe

.
tau mii de 
, mamica draga de inger frumos. Ma
pentru puiul tau sa iti aline sufletul ranit si ii trimit un curcubeu de
!
cu mult drag si ti spun ca stiu prin ce treci. Iza a scris foarte bine, in completare vin cu articolul de pe prima pagina a sitului : http://www.organizatiaemma.ro/suport/apropiati
i ti este aproape, in timp o vei simti si atunci te vei simti un pic mai bine. Raspunsuri la intrebari greu ai sa gasesti, de ce ne a ales DD nu vom sti dar mie i mi place sa cred ca nu oricare femeie poate deveni mama de inger.
pentru
Ema
pentru tine si
pentru minunea de langa tine, scumpa Delia

chiar daca e greu trebuie sa traiesti cu amintirile frumoase, cand ea era plina de viata ... in burtica ta. Sa sti ca te inteleg ca nu primesti semne, dar semnele le primesti doar ca nu le descoperi ... pt asta in sufletul tau trebuie sa fie mai mica durerea decat iubirea ce o porti... inca totul e prea recent ... abia a trecut purin timp, timp in care durerea creste parca pe zi ce trece ... si asa va fi o perioada, apoi nu va scadea insa se va transforma. Ai incredere ca va veni ziua in care sa o simti.
micuta Ema un zbor usor printre 
Ema nu are de ce sa fie suparata pe mamica ei...
ta este bine, alaturi de DD si de toti ceilalti
, este printre norisori, stelute sclipitoare si se joaca cu ele...
pentru tine si scumpica ta fetita Delia, iar
Ema, zbor lin printre miile de

si iti trimit un strop de curaj iar
Ema, lumina vesnica si zbor lin printre miile de stele!

mic sa ai multe
acolo sus sa iti lumineze zbor iar pt Mari primeste
mea si un pic din puterea si optimismul meu.....