"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent
și mai puternic decât cel viu" Antoine de Saint-Exupery
"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem cu toţii
în aceeaşi barcă!" Martin Luther King Jr.
"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei
pomeni, mi se va frânge sufletul."
"Nicio talpă nu este atât de mică, încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"
"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face diferenţa între ele!"
"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină
mai mare decât Iubirea"
Robert Binder
"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"
"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".
"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."
"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi,
e ca şi cum ne-am
reîntâlni cu ei..."
"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară
şi amintirile o cărare, aş urca în
Rai şi te-aş aduce din nou acasă."
"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină, ca să ştim că sunt fericiţi!"
"În cartea vieţii, un înger a scris despre naşterea copilului meu. Apoi,
închizând cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pământ!".
"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."
PE DATA DE 26.06.2008 AR FI TREBUIT SA FIE CEA MAI FRUMOASA ZI DIN VIATA MEA, DAR DUMNEZEU A HOTARAT ALTCEVA CU INGERASUL MEU SI A LUAT-O LA EL. VIATA MEA A DEVENIT UN ADEVARAT CALVAR FARA MARIA-iNGERASUL MEU, CAND VINE DATA DE 26 A FIECAREI LUNI MA TRECE UN FIOR, INCERC SA MERG MAI DEPARTE DAR E FOARTE GREU-DUPA ACEASTA TRAGEDIE, DUMNEZEU A HOTARAT CA NU MAI POT FI MAMA NICIODATA, CEEA CE NU POT ACCEPTA. CHIAR DACA LUCREZ INTR-UN SPITAL DE COPII SI SUNT MAI TOT TIMPUL IN PREAJMA LOR NU STIU DACA VOI PUTEA SA-MI UMPLU GOLUL CARE MA SEACA. VA MULTUMESC PENTRU CA MI-ATI DAT OCAZIA SA-MI DESCARC SUFLETUL.
Draga Nicoleta Camelia, ma bucur tare mult pentru tine si sufletul tau ca ti-ai luat inima in dinti si ca ai postat aici povestea ta si a ingerasei Maria ... Nu ma pot oprii din plans... Vei vedea ca aici toata lumea va intelege si, spre deosebire de alte persoane, vor stii exact ce sa spuna, cand si in ce fel ... Multa putere va doresc, ganduri bune iti trimit, sunt alaturi de tine ... Te imbratisez Ingerasei tale dragi multa multe si zbor lin printre
Draga mea , vai ce rau imi pare pentru pierderea ta , si in primul rand ma bucur ca ai scris aici , aici toate te intelegem stim prin ce treci draga mea , dar de ce nu vei mai putea avea copii? asa ceva se poate ? iti doresc multa putere si incredere si credinya in Dumnezeu , sunt alaturi de tine mamicuta de ingeras. Pentru Maria multi ghiocei acum in prag de primavara
Bun venit i ti spun si eu, ai ajuns intr o familie mare, care te intelege si i ti este aproape ori de cate ori vei avea nevoie. I mi pare rau pentru pierderea suferita de tine, poate te ajuta cumva sa stii ca scumpa ta Maria este acum ingeras, protejata de DD, arhangheli si ingerasi. Ea i ti este aproape, te vegheaza si te protejeaza, doar sa ii dai voie si o vei simti, i ti va trimite nenumarate semne. Te cu mult drag iar Mariei ii trimit la cer si
Alaturi de voi, Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!), mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Buna, Nicoleta noastra scumpa! Regret ca ne cunoastem prin intermediul durerii, a off-ului nostru ...REGRET!!!! Dar iti multumesc ca ne ajuti sa te cunoastem. Un suflet frumos prinde bine oricand la casa omului Mamica de ingerasa, Dumnezeu a luat-o mai aproape de El pentru ca era foarte frumoasa si foarte buna, era o minune vie si o perfectiune, iar perfectiunile nu pot trai doar in Cer. Insa Maria se roaga pentru tine si rugaciunile ei sunt foarte puternice. Si iti zambeste, sa sti... Poti si tu sa privesti bolta instelata si zambind spre stele, vei simti gandurile bune ale Mariei si zambetul ei cald. Pentru ca sufletele lor vor fi mereu aproape de noi, mamica draga. Ea, Maria, va fi mereu fetita ta si tu vei fe vesnic mamica ei iubitoare. Asta nu va putea schimba nimeni. Stiu ca e greu sa nu o ti in brate, stiu ca ai dori sa ii cumperi rochite, ..ohhh...stiu...ca si eu am o fetita Ana Ricolda in Cer, ...de aproape 20 de ani, insa chiar ea ma ajuta sa fiu puternica si optimista, cat sunt de mici ingerasii nostrii, au totusi puteri mari. Te pupacesc pupaceste cu pupici pupaciosi, sperand ca ei sa aseze un zambet pe obrajorii tai. Cu mult drag, , milioane de Sfanta Maicuta sa te ocroteasca, iar tu ai mare grija de tine, pentru ca Maria sa vada ca esti bine si sa fie linistita.
Draga mea Nicoleta Imi pare nespus de rau ca impartim aceiasi durere, pierderea copiilor nostri , insa poate nu degeaba ne-am gasit toti aici, pe Forum, mamici si tatici, sa ne spunem durerea, sa putem povesti fara nicio teama...... Sunt langa tine, draga mea, ori de cate ori vei avea nevoie, si nu uita, ca micuta Maria a ajuns intr-un loc frumos, linistit, plin de lumina si de acolo te vegheaza pe tine, mamica ei...zi de zi Stii, si mie mi s-a intamplat acelasi lucru, asemenea tie, dupa ce l-am pierdut pe Patrick, am aflat ca nu o sa mai pot fi mama niciodata, am consultat o groaza de medici, am obtinut parerei din diferite tari de la medici renumiti...gandul nu imi dadea liniste, nu puteam sa accept ca nu o sa mai fiu in stare sa imi simt copilul in burtica....toti medicii imi spuneau, nicio sansa, nu te mai amagi...am decis sa ma operez, am facut de nenumarate ori, mi-am desfundat trompele, ulterior le-am pierdut pe amandoua, am incercat zeci de tratamente, le continui si astazi, si stiu, stiu cu tarie ca intr-o zi voi deveni mama pentru a doua oara......ma rog sa ti se intample si tie acest lucru, sa nu te lasi doborata, sa speri incontinuare, sa nu pleci capul, ci doar sa te rogi... Cu drag, Bia
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri "Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow." ........my precious child.......
Nicoleta Camelia ,mamica scumpa de ingerasa,esti un suflet puternic ,pentru ca in ciuda suferintei tale ,lucrezi cu copii ,si ii iubesti ...si le daruiesti la fiecare un pic din sufletul tau !! Dumnezeu are pentru fiecare cartea vietii lui ,in care stie ca atunci ,inainte sa venim pe pamant am citit-o si ne-am acceptat senini soarta..pentru a ne inalta spiritual apoi cand vom merge Acasa!!Nu dispera draga mea ,daca nu mai poti avea copii tai ,intr-o zi iubita ta Maria te va astepta dincolo si veti fii impreuna pentru totdeauna...Daca am fost de acord sa venim aici ,inseamna ca putem face fata oricaror incercari..Poate ca tu esti un inger pamantean ce aduce bucurie si iubire celorlalti copii ,care sunt copii tai "adoptivi"!! Esti bogata ..ai un ingeras care te ocroteste in cer si este foarte mandra de mama ei!!! Calde imbratisari si mii de flori pentru frumoasa ta Maria!!!
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
Draga Nicoleta Camelia, primeste din partea mea un buchet de . As vrea sa pot sa-ti trimit un licar de Speranta, un brat de putere si multa Credinta. Daca nu reusesc deocamdata, primeste macar umarul meu, sa poti plange pe el, sa te poti descarca de durere si sa incerci sa-ti umpli sufletul cu Iubire, Iubire neconditionata pentru Ingerasa ta scumpica Maria. Ma pentru linistea ta sufleteasca si pentru pacea vesnica a Ingerasei tale. Zbor lin, Ingeras cu nume Sfant, Maria
multe pleaca catre tine...ti-a batut la usa un porumbel calator care iti transmite mesajul meu...."la multi ani, scumpa mamica"... Sa ai parte de 8 martie cu multa lumina, iubire si imbratisari... Cu drag, Bia
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri "Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow." ........my precious child.......
Nicoleta draga ce mai faci tu? cum te mai simti? cand ai un picut de timp liber mai da ne un semn sa stim de tine. Pana atunci te cu mult darg, i ti trimit un buchet mare de iar Maria ii trimit la cer si
Alaturi de voi, Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!), mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Draga mea offf Doamne acum am citit povestea ta trista primeste o maree de la mine , stiu cum te simti stiu cum este aceasta durere o vei simti toata viata ta , poate mai putin dar o vei simti aici ai gasit locul potrivit unde sa , scrii aici te intelege toata lumea prin ce treci , iar mereu cand vei dori sa scrii ingeraslui tau ce simti aici o poti face te si iti doresc multa alinare in suflet , iar scumpei tale Maria zbor lin printre mii de arzatoare .
draga Nicoleta, imi pare nespus de rau pt ca trebuie sa treci prin suferinta asta... Maria te vegheaza de Sus...te cu mult drag si fi puternica pt micutul ingeras
MAINE AR FI TREBUIT SA FIE PETRECERE MARE LA NOI, MARIUTA MEA SA SUFLE IN TORTULET, DAR MAINE VA FI ZIUA IN CARE VOI APRINDE LUMANARI PT SUFLETELUL EI SI VOI ROSTI RUGACIUNI PT ALINAREA MEA.DE CE NU POT TRECE PESTE ACEATA TRAUMA, MI-E ATAT DOR DE TINE INGERASUL MEU, MAMICA TA TE IUBESTE ENORM MARIA!!!!!!!!
Din pacate nu pot sa gasesc niciun cuvant care sa iti aduca alinare, dar..... Pentru MARIA
Mihaela,- mamica lui ANDREI - viata, sufletul si tot ce inseamna mai frumos si pur si a doi Pui mici, plecati mult prea devreme; - mamica lui Christian - o minune blonda cu ochi albastrii care ne parfumeaza viata aici pe pamant.
Draga mea imi pare foarte rau pentru pierderea ta pentru tine , iti trimit o maree din partea mea si multa alinare in sufletul tau trist , aceasta durere mare o vei simti o viata intreaga dupa scumpa ta , doar trebe sa inveti sa traiesti cu ea , .
Offffffff,ce durere,imi pare tare rau ca nu pot sa iti alin durerea doar rog pe Dumnezeu si pe scumpa Maria sa iti dea putere sa mergi mai departe,sa iti aduca mingiiere si alinare. Te iar pt Maria multe si
Draga mea Nicoleta poate ca nu intamplator ne ai scris ieri. Azi la implinirea a doi anisori de cand ingerasa ta a plecat la ceruri nu esti singura, alaturi de tine sunt mamicile care cunosc durerea pierderii unui copil. Alaturi de tine este echipa EMMA si impreuna ne vom si vom incerca sa i ti alinam durerea.Cred ca nici una dintre noi nu vom putea trece vreodata peste pierderea ingerasului nostru,doar ne invatam sa mergem mai departe. Mariuta ta este alaturi de ingerasii nostri si oricat ar fi de greu sa fii sigura ca ii este bine sus la DD, este inconjurata de iubire si lumina. Te cu mult drag iar tale Mariuta ii trimit si