multe
si zbor lin printre

cu mult drag iar Mariei ii trimit la cer
si 

, milioane de
, insa poate nu degeaba ne-am gasit toti aici, pe Forum, mamici si tatici, sa ne spunem durerea, sa putem povesti fara nicio teama......

Nicoleta Camelia, frumoasa mamica a ingerasei Maria te intampin si eu cu o imbratisare calduroasa

. As vrea sa pot sa-ti trimit un licar de Speranta, un brat de putere si multa Credinta. Daca nu reusesc deocamdata, primeste macar umarul meu, sa poti plange pe el, sa te poti descarca de durere si sa incerci sa-ti umpli sufletul cu Iubire, Iubire neconditionata pentru Ingerasa ta scumpica Maria.
pentru linistea ta sufleteasca si pentru pacea vesnica a Ingerasei tale.
multe pleaca catre tine...ti-a batut la usa un porumbel calator care iti transmite mesajul meu...."la multi ani, scumpa mamica"...

cu mult darg, i ti trimit un buchet mare de
iar
Maria ii trimit la cer
si 

de la mine , stiu cum te simti stiu cum este aceasta durere o vei simti toata viata ta , poate mai putin dar o vei simti aici ai gasit locul potrivit unde sa , scrii aici te intelege toata lumea prin ce treci , iar mereu cand vei dori sa scrii ingeraslui tau ce simti aici o poti face te
si iti doresc multa alinare in suflet , iar scumpei tale Maria zbor lin printre mii de
arzatoare
.
Maria te vegheaza de Sus...te
cu mult drag si fi puternica pt micutul ingeras
pentru
cel mic.....
pentru mamica indurerata
MARIA

din partea mea si multa alinare in sufletul tau trist , aceasta durere mare o vei simti o viata intreaga dupa scumpa ta , doar trebe sa inveti sa traiesti cu ea
,
.
Maria sa iti dea putere sa mergi mai departe,sa iti aduca mingiiere si alinare. Te
iar pt Maria multe
si 
si vom incerca sa i ti alinam durerea.Cred ca nici una dintre noi nu vom putea trece vreodata peste pierderea ingerasului nostru,doar ne invatam sa mergem mai departe.
cu mult drag iar
tale Mariuta ii trimit
si