"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent
și mai puternic decât cel viu" Antoine de Saint-Exupery
"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem cu toţii
în aceeaşi barcă!" Martin Luther King Jr.
"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei
pomeni, mi se va frânge sufletul."
"Nicio talpă nu este atât de mică, încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"
"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face diferenţa între ele!"
"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină
mai mare decât Iubirea"
Robert Binder
"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"
"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".
"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."
"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi,
e ca şi cum ne-am
reîntâlni cu ei..."
"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară
şi amintirile o cărare, aş urca în
Rai şi te-aş aduce din nou acasă."
"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină, ca să ştim că sunt fericiţi!"
"În cartea vieţii, un înger a scris despre naşterea copilului meu. Apoi,
închizând cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pământ!".
"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."
BUNA MA NUMESC GEORGETA,DUPA 9 ANI DE ASTEPTARI SA INTAMPLAT MINUNEA AM AFLAT CA SUNT INSARCINATA ,ERAM IN AL 9 CER SI EU SI SOTUL MEU .ASTEPTAM BEBELE CU NERABDARE ,CONTROALE ZILNICE EKOGRAFE ,ANALIZE LUNARE TOTUL ERA OK PANA IN SEARA ZILEAI DE 23 05 2010 CAND AM AJUNS LA URGENTA CU MICI SANGERARI,DUPA UN CONSULT AM AFLAT CUMPLITA VESTE CA O SA-L PIERD PE BAIETELUL MEU IN 2 3 ORE AM CREZUT CA O SA MOR PE LOC NU-MI VENEA SA CRED ,AM CREZUT CA TOTUL E O GLUMA AU TRECUT SI CELE 2 3 ORE SI ERAM SPERIATA DE NUMA AM STAT DE DUMINICA NOAPTEA PANA MIERCURI FARA TRATAMENT ,DE MIERCURI AM INCEPUT CU ANTIBIOTIC SI SUPOZITOARE ,DACA AU VAZUT CA NU AM PIERDUT BEBELE IN IN 3 ZILE AU INCERCAT CU PERFUZI PANA SAMBATA LA ORA 13 25 DE MINUTE CAND SA INTAMPLAT NENOROCIREA MI SA RUPT APA ,A FOST UN SOC NU STIAM CE SA FAC ,AM CHEMAT ASISTENTA SI DUPA 5 ORE DE CHIN AM NASCUT PE INGERASUL MEU DAVID ,ERA FOARTE MICUT AVEA 400 DE GR ,A TRAIT DOAR CATEVA SECUNDE ,MAMA A CERUT SAL VADA EU ERAM SOCATA SI INEBUNITA DE DURERE ,REGRET CA NU LAM LUAT ACASA SA-L INGROP CRESTINESTE ,DAR DIN SPITAL AU ZIS CA MAI BINE RAMANE ACOLO ,SI I-MI PARE FOARTE RAU CA AM ASCULTAT DE EI ,IL AUD FIECARE NOPATE PE INGERASUL MEU PLANGAND ,SIMT CA AM SA INEBUNESC ,MAI AM UN BAIETEL DA 10 ANISORI EL ASTEPTA CA NERABDARE PE MICUTUL LUI FRATIOR ,DAR DUMNEZEU LA IUBIT PREA MULT SI LA LUAT LA EL STIU CA ESTE ALATURI DE MINE SI I-MI PRIVESTE SUFLETUL INDURERAT DE SUS DIN CER !IL IUBESC ENORM DE MULT SI VA FI IN SUFLETUL SI INIMA NOASTRA PENTRU TOT DEAUNA
Draga mea Georgeta te si imi pare ff rau ca esti mamica de ingeras si ca micutul David nu mai este fizic langa tine. De cand sunt in acesta organizatie am tot vazut cate mamici de ingerasi s-au inscris si ma intristeaza fff mult acest lucru,nu mai vreau copilasi care sa devina ingerasi,ii vreau alaturi de parintii lor fericiti.Stiu ca este ff greu si ma bucur totusi ca esti aici alaturi de noi,marea familie E.M.M.A te sustine si iti va fi mereu aproape tie si micutului tau .Ma la DD sa-ti dea putere sa mergi mai departe sa-ti trimita inca o minune in burtica care sa-ti redea zambetul.Mic David ai grija de mami,vino la ea in vis si spune-i cat de mult o iubesti. Mii de pt scumpul tau baietel David.
Oana - Mamica ingerasului cel mai iubit Stefan Georgian
GETUTA MEA DRAGA MI SE RUPE SUFLETUL DE TN, DAR ITI ZIC UN '''BUN VENIT IN FAMILIA EMMA''', ESTE O INTIMPINARE DESTUL DE GREA, DAR ITI V-A FACE BN , CREDE-MA......... NU MA BUCUR CA ESTI MAMICA DE INGERA .......... DAR MA BUCUR CA AI REUSIT SA TE INSCRII SI SA-TI SPUI POVESTEA INGERASULUI TAU IUBIT DAVID AICI PE ACEST FORUM, IN ACEASTA MARE FAMILIE DE MAMICI DE INGERASI IN CERURI............... TE PORT IN SUFLET SI IN GIND, SI MA PT LINISTEA SUFLETULUI TAU, SI PT TAU SA SE JOACE FRUMOS CU ANDREI AL MEU, SI SA NE TRIMITA CIT MAI MULTE SEMNE INGERESTI....... FII PUTERNICA BUNA MEA PRIETENA SI PROASPATA MAMICA DE INGERAS, SA FII SANATOASA SI SA AI MARE GRIJA DE TN, PE UNDE MERGI SI CUM MERGI, SI INCEARCA SA-I ZIMBESTI DAVID SA VADA CE MAMICA IUBITOARE,PUTERNICA SI FRUMOASA ARE EL AICI PE PAMINT..... TE DULCE SI TE CU MARE DRAG...........IAR LUI DAVID II APRIND O LUMINARICA SA-I LUMINEZE DRUMUL SPRE CEATA DE INGERASI SI MULTE FRUMOASE SI PARFUMATE PT SUFLETELUL SAU GINGAS.... ZBOR LIN INGERAS AL DOMNULUI, SA TE ODIHNESTI IN PACE, SA-TI FIE SOMNICUL LINISTIT SI LUMINA VESNICA DAVIDUT ......TE
''''''' Corina , mama ingerasului ANDREI NANU '''''''
'''''''Corina , mama ingerasului ANDREI NANU , a unui pui fff mik nenascut , si-a unei minunate fetite aici pe pamint, ANDREA MARIA '''''''
Condoleante, draga mea. Tu oricum, nu l-ai pierdut definitiv, pentru ca, dupa cum bine ai spus, el te urmareste de acolo de sus, si el iti va da putere. Te imbratisez cu drag, si imi pare nespus de rau, ca inca o persoana e nevoita sa treaca prin asta!
"Nicio talpã nu este atat de micã,încat sã nu lase nicio urmã, pe lumea asta!"
Te iubesc, surioara mea, chiar daca esti departe... Chiar daca drumul Pamant - Cer, pe noi ne desparte. - Ingerasei mele, Ariana
IMI PARE FOARTE RAU CA ESTI MAMICA DE INGER.. MA DOARE DE FIECARE DATA CAND CITESC PENTRU CA SIMT FIECARE LARIMA. AM TOT CITIT PRIN CE AI TRECUT SI NU STIAM CUM SAU CE SA-TI SPUN..
SUNTEM ALATURI DE TINE.. cu fiecare lacrima..suflet langa suflet
Si totusi trebuie sa spun ca altfel explodez.. SUNT EXTREM DE REVOLTATA PE SISTEMUL MEDICAL ROMANESC.. PE CADRELE MEDICALE. Trei zile fara tratament.. inteleg antibioticele dar supozitoarele au un singur efect mereu..dupa alte trezile perfuzii... [color=#FF4040]CARE A FOST'LUPTA LOR DEFAPT? Daca ai fii fost in oricare alta tara, puiul tau ar fii trait probabil cu riscul ca tu sa ai complicatii nu puiutul... Si nici o explicatie scisa... nici un raport concret.. nici un Dumnezeu nu au medicii 'nostrii'
Off Georgetuta mea imi pare foarte foarte rau... au mai irosit o viata inocenta...
Il auzi mereu plangand- e modul lui de a spune \MAMI SUNT AICI LANGA TINE- sunt sigura ca il doare prea tare sa te vada plangand.. sa te simta suferind.. Ingerasii nostrii zambesc atunci cand le vorbim.. si plang si ai atunci cand plangem pentru ei... Am ramas fara cuvinte .. dar
Iarta-ma daca te ranesc prin ceea ce spun.. [/color]
Florentina,mama indurerata a ingerasilor Daniel Octavian Vintila , Daniela Milena Maria si Yasmina Ioana Maria
geta,....te imbratisez si pling cu tine. cit de rau imi pare. doamne, cred ca cerul este plin de copii. acolo e frumos, ma gindesc, dar pentru noi aici e..asa de greu.
draga de tine.... dumnezeu sa te tina cu putere.
Ina B, mamica pentru Iunia Christa(8ani) si cindva, undeva in glorie, si pentru Ella Gloria(7 zile martie 2010).
MULTUMESC TUTUROR MAMICILOR DE INGERASI CARE SUNT ALATURI DE MINE ,CU O VORBA CU UN SFAT BUN,DUMNEZEU SA VA DEA MULTA SANATATE SI PUTERE ,EU CA MAMICA SI CA MAMICE DE INGERAS AM SA MA ROG PT TOTI INGERASI DUMNEZEU IA IUBIT PREA MULT SI IA LUAT SUB ARIPA LUI OCROTITOARE
Georgeta , multa putere , si sa te intareasca Dumnezeu ! E o tragedie , cumplita si stiu cat doare .. Ma bucur ca esti aici , ma bucur totusi ca ai reusit sa-ti invingi durerea sa retraiesti acele clipe de cosmar si sa ni le povestesti ! Esti o luptatoare asta e sigur ! Si mai ales esti o mamica iubitoare , care-si va adora ingerasul , cate zile va avea ! TE imbratisez draga mea , iar ingerasului tau ii trimit mii de flori si un pupic dulce !
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
MULTUMESC DIN SUFLET CORINA SILIVA ,I-TI MULTUMESC PT CUVINTELE FRUMOASE SI CA ESTI ALATURI DE MINE MA ROG LUI DUMEZEU SA MA INTAREASCA ,SI MA ROG PT INGERASUL MEU SI PT TOTI INGERASI!
Georgeta, imi pare rau Mii de si mult curaj draguta. Ti-am raspuns si pe toticul meu in legatura cu vinovatii pentru pierderea lui David. Sa fi puternica draguta pentru cel mic de acasa si pentru cei care te iubesc
O parte din mine traieste dincolo de nori mereu te vom iubi Luca
Draga Georgeta , imi pare nespus de rau pentru pierderea ta , te inteleg perfect prin ce treci este ceva de ne descris in cuvinte , vreau sa-ti ofer o si un bine ai venit in familia EMMA cu mare parere de rau in suflet pentru ca nici o mama nu ar trebui sa treaca prin aceasta crunta durere, draga mea aici poti sa-ti plangi puiul ,poti sa ii scrii tot ce simti pentru el , fiecare de aici te intelegem , si totdeauna va fi cineva sa iti ofere o alinare si un gand curat si sincer, iti doresc multa putere in sufletul tau greu incercat , alinare si totodata credinta ca doar atat ne-a mai ramas , ingerasului tau David zbor lin printre miile de arzatoare , lumina vesnica , sa stii ca el te va veghea mereu de acolo de sus , va avea grija de voi toti sa fiti bine , cand simti ca durerea te cuprinde si nu mai poti roagal pe el sa te ajute , ai sa vezi ca vei prinde aripi , , numai bine.
MULTUMESC DRAGA ADINA PENTRU SFATURI,SI MULTUMESC TUTUROR MAMICILOR DE INGERASI CA SUNT ALATURI DE MINE,DAR SINCER NU POT EXPRIMA PRIN CUVINTE CE SIMT SI CE AM ACUMA PE SUFLET ,ESTE FOARTE GREU SA STI CA PUIUTUL PE CARE IL ASTEPTI NU MAI ESTE ,SI CA DOAMNE DOAMNE LA LUAT LA EL CHIAR ACUMA AM APRINS O LUMANARE PENTRU DAVIDUT SI PENTRU TOTI INGERASI ,DOMNU SA FIE CU EI SI SA LE POARTE DE GRIJA ACOLO SUS IN CER ,DAVIDUT MAMI TE IUBESTE ENORM PUIUTUL MEU MIC SI DRAG
Draga mea credema ca stiu ce simti , stiu ce este in sufletul tau acum la fel am fost si eu si inca mai sunt si toate de aici suntem si vom suferi o viata dupa scumpi nostri pui , dar eu ce sa zic ca l-am tinut in brate timp de 7 saptamani am fost zi si noapte alaturi de el , poate ai citit povestea mea poate nu , dar stiu ce inseamna este crud , mult prea crud pentru noi , dar eu zic ca Dumnezeu a stiut ce face si am incredere in el , sunt convinsa ca voi invata sa traiesc cu aceasta durere in suflet toata viata si tu si fiecare mamica de aici , dar la un moment dat vei intelege si te vei gandi cu mare dragoste la scumpul tau David , iti doresc multa alinare in suflet , fii tare ca ingerasul tau asta vrea .
Buna, Georgeta! Si eu tot Georgeta ma numesc. Si eu tot mama de ingeras sunt. Pe 21 mai 2010 fetita mea, Erica, a ales sa li se alature celorlalti ingerasi. Mi-a luminat viata timp de 19 saptamani cat am avut-o in burtica. O iubesc la fel de mult cum il iubesti tu pe David. Sper ca Dumnezeu sa aibe grija de ei acolo sus. STIU ce simti si sunt alaturi de tine in suferinta.
MA DOARE SUFLETUL SI INIMA PENTRU FIECARE MAMICA DE INGERAS PLANG LA FIECARE POVESTE ,A ROG PT SUFLETELE MICUTILOR INGERASI SI PT MICUTUL MEU DAVID ,SUNT NOUA PE ACEST FORUM INCA NU MA PREA PRICEP MA MA-I SI INCURC DAR SPER SA MA DESCURC ,VA PUPIC O MAMICA DE INGERAS SI SUNT ALATURI DE VOI TOT TIMPUL SI IN TOATE RUGACIUNILE MELE,DUMNEZEU SA AIBA GRIJA DE INGERASI NOSTRI SI DE SUFLETELE NOASTRE
Georgeta mamica buna cu sufletul sfasiat de durere te cu mult drag, tare i mi pare rau ca ai cunoscut aceast gol al sufletului ce din pacate nu se va umple, vom incerca sa ti alinam durerea si tristetea pierderii micutului David. Asa este, el este acum ingras in cer si de acolo are grija de familia lui. DD te va intari, dragostea pentru David te va ajuta sa mergi mai departe si ori de cate ori simti ca te prabusesti il vei gasi aici pe forum si alaturi de tine vor fi mamicile care cunosc bine aceasta tristete. Te pentru David
Alaturi de voi, Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!), mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Draga mea Geta,te si eu cu multa caldura si imi pare tare rau pt durera prin care esti nevoita si tu sa treci .Rog pe Dumnezeu si pe ingerasul tau drag David sa te ajute si sa iti dea multa putere si sa nu iti pierzi nici o clipa credinta ca intr-o zi va veti intilni acolo sus.
MULTUMESC DRAGA MEA MIHAELA CA ESTI ALATURI DE MINE,DOMNU SA AIBA GRIJA DE VOI SI DE INGERASUL TAU,AM SA MA ROG PT VOI MULTE INBRATISARI DE LA O MAMICA DE INGERAS
Ti-am citit durerea de ataatea ori fara sa pot gasi cuvinte.. Doar atat: sunt alaturi de tine si iti impartasesc durerea... Si eu sunt impietrita... dupa 4 ani... motiv pentru care imi este foarte greu sa scriu... si ttotusi .. stiu cat de mult conteaza..
Imi plange inima pentru ca si tu ai ajuns aici ...
Florentina,mama indurerata a ingerasilor Daniel Octavian Vintila , Daniela Milena Maria si Yasmina Ioana Maria