, da, asa este doare si doare atat de tare de parca respiratia ni se opreste in loc...
strans pentru a ma simti mai aproape, chiar daca intre noi e o distanta enorma...

cu multa caldura. Stii ca de acum nu vei mai fi singurica, acum ai o a doua familie, una mare mare care va fi alaturi de tine ori de cate ori vei avea nevoie.
pentru
tau drag
. Multe
pt ingerasul tau!
cu mare drag , si vreau sa-ti urez bun venit in familia EMMA , aici vei fi inteleasa , ascultata si totodata poti sa itit plangi ingerasul plecat prea devreme de langa voi, numai bine mamica de ingeras.
.
, milioane de

eu ca mama sunt terminata simt ca am sa inebunesc de durere sincer nu mai pot
a ajuns un micut ingeras stiu ca ma priveste de sus si vede ca plang intruna dar sincer nu ma pot abtine 

pentru tine, draga mea....
pentru tine draga mea..
si sint alaturi de tine in durerea ta,o durere adevarata dar nu ne sta in putinta sa mai schimbam ceva ci doar sa ne rugam la Dumnezeu pt noi si pt
nostri.De ce noi trebuie sa trecem prin asta ? Raspunsul nu il poate da nimeni aici,dar cum frumos spui si tu Dumnezeu a hotarit asta si noi nu ne putem opune,El stie de ce a trebuit sa fie asa. Te
cu multa caldura 
iar pentru ingeras
vesele si nazdravane

nici una din noi nu inteleg de ce asa a dorit Dumnezeu dar probabil totul e pentru un scop, necunsocut pt noi.
ca acolo nu e durere, nici suspinare ci viata fara de sfarsit.