"Căci, cel dispărut, dacă este venerat, este mai prezent
și mai puternic decât cel viu" Antoine de Saint-Exupery
"Poate că fiecare am venit cu o altă ambarcaţiune, dar acum suntem cu toţii
în aceeaşi barcă!" Martin Luther King Jr.
"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plânge. Dacă nu îl vei
pomeni, mi se va frânge sufletul."
"Nicio talpă nu este atât de mică, încât să nu lase nici o urmă,
pe lumea asta!"
"Dă-mi Doamne, Puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce îmi stă în putinţă
Şi înţelepciunea de a face diferenţa între ele!"
"Să nu lăsaţi niciodată ca durerea să devină
mai mare decât Iubirea"
Robert Binder
"A-ţi aminti este dureros
A uita este imposibil!"
"Lacrimile sunt limbajul tăcut al durerii".
"Absenţa sa este precum cerul,
prezentă pretutindeni."
"De câte ori ne amintim de cei plecaţi de lângă noi,
e ca şi cum ne-am
reîntâlni cu ei..."
"Dacă lacrimile ar putea înălţa o scară
şi amintirile o cărare, aş urca în
Rai şi te-aş aduce din nou acasă."
"Poate că stelele sunt de fapt nişte ferestre prin care cei dragi, ajunşi
acolo Sus, ne trimit lumină, ca să ştim că sunt fericiţi!"
"În cartea vieţii, un înger a scris despre naşterea copilului meu. Apoi,
închizând cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pământ!".
"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt
Nu ai vorbit, dar te aud
Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."
DOARE. Asta pot spune ca simt acum si voi simti mereu. A fost prima noastra sarcina, totul parea minunat, nu stiam noi de astfel de dureri. Dar ...Dumnezeu a hotarat sa ne i-a ingerasul la El. Acum e cu adevarat un ingeras. Avea decat 8 saptamani, dar era iubirea noastra! A inceput cu scurgeri maronii, chiar daca analizele hCG aratau bine, s-a transformat in sangerare vineri, la urgente nu mi-au putut face nimic, iar luni....nu mai era.DOARE! Citeam azi, pe un forum american, un cuvand de comfort catre mamele de ingerasi. Am sa incerc sa-l traduc cat mai explicit si mai comfortabil pentru mame. In Ceruri, Dumnezeu si un ingeras povesteau: Ingerasul: Doamne, sunt pregatit sa plec in lumea pamanteasca. Dumnezeu deschide " Mommy book"= cartea cu poze cu mamici. I : UIte, aceasta vreau sa fie mamica mea! Dumnezeu: Aaa, nu pot face asta. Copilul acestei mame...nu va trai pe pamant, el se va intoarce la Mine. Imi pare rau, dar nu se poate. I: te rog Doamne, aceasta vreau sa fie mamica mea si pentru ea as face orice...chiar mi-as da si viata!!!!
Si asa ingerasii Domnului, se intorc in ceruri si noi devenim mame de ingerasi.
Stiu, nu e ceea ce ne dorim, dar nu e ceea ce vrem noi. E dorinta Domnului.
Nu voi intelege niciodata de ce Dumnezeu a ales asa si pentru noi, dar DOARE!!!
Aceasta e scurta noastra povestioara. Fie ca Dumnezeu sa va intareasca si sa va aline suferinta!
Draga mea... Imi pare rau pentru durerea prin care trebuie sa treci, imi pare nespus de rau pentru pierderea suferita , da, asa este doare si doare atat de tare de parca respiratia ni se opreste in loc... Este o adevarata tragedie sa iti pierzi propriul copil, este un lucru ce provoaca atat de multa durere, incat, uneori nu gasim cuvinte sa explicam ce simtim cu adevarat... Sunt langa tine draga mea, langa sufletul tau, te strans pentru a ma simti mai aproape, chiar daca intre noi e o distanta enorma... Vei vedea ca Forum-ul E.M.M.A te va ajuta sa treci peste aceste momente, nu sa le uiti, ci sa le accepti ca fiind vointa lui Dumnezeu; vei intalniri aici mamaci si tatici de ingeri, indurerarti, care duc acelasi chin ca si tine......dar suntem unul langa celalalt si unul pentru celalalt.... Pentru ingerasul tau din Ceruri o Si pentru tine, pleaca chiar acum catre SUA un brat mare de
Cu drag, Echipa E.M.M.A... Din suflet, Bia....
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri "Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow." ........my precious child.......
Da, DOARE! Speram insa ca durerea sa devina suportabila in timp... Te imbratisez cu drag si ai groja de tine. Poate in curand va veni un bebelus care iti va lumina viata si va fi vegheat de micul tau ingeras.
Buna Delia ! Si cat de tare doare !Indiferent cat de mica e sarcina ..pentru ca o tratezi ca pe copilul tau deja , nu ca medicii .care-l numesc fetus - embrion. E copilul tau !
TE imbrayisez cu drag ,scumpo si sper ca intr-o zi sa ai o minune numai a ta in brate ...care sa nu decida ,impreuna cu Dumnezeu sa plece asa de repede ..ci sa ramana pana la adanci batraneti , si sa te bucuri si de nepotei ..
"Daca ai sti CINE merge langa tine , pe drumul care l-ai ales ,frica ar fi imposibila ." - un Curs de miracole Daniel-Matei - ingerul meu, ce merge cu mine in fiecare clipa pe drumul care l-am ales
DOARE draga mea DOARE......Sunt mama de ingeras de doar 7 zile si nici eu nu am cuvinte sa te alin.......iar cuvintele sunt grele pana si ele dor. Sa iti spun ca va trece durerea, inca nu stiu....la mine este din ce in ce mai mare dar am o alinare si asta este sotul meu, incercati sa va ajutati unul pe alutl. La mine cand s-a intamplat nu am vrut sa vad pe nimeni, doar sotul meu imi aducea alinare .......nu am cuvinte de incurajare asa marete desi as vrea . Draguta doar in tine si in dragostea pentru sotul tau vei gasi resursele sa mergi mai departe. Cu multa dragoste Oana ...o mama de inger mic
O parte din mine traieste dincolo de nori mereu te vom iubi Luca
Ca doare si doare tare doar noi stim, mamicile care si au pierdut copilasii indiferent cat de mici sau mari erau ei. Povestioara care ai scris o este....parca i ti da putere cumva sa mergi mai departe.Oricum ar fi tu esti o mamica puternica, doar o mamica puternica poate indura durerea si golul lasat de pierderea puiutului ei. Ingerasul tau va fi langa tine mereu, nu intamplator ai fost aleasa mama lui. Te cu multa caldura. Stii ca de acum nu vei mai fi singurica, acum ai o a doua familie, una mare mare care va fi alaturi de tine ori de cate ori vei avea nevoie. pentru tau drag
Alaturi de voi, Nicoleta Nedelea Lazar (Marwana ;-)!), mama micutei Kali si a ingerasei Tasha
Delia, imi pare rau, asa rau pentru pierderea ta...m-a impresionat ce ai gasit pe site-ul acela despre ingerasi....poate ca asa este...Ce stiu sigur e ca ingerasii nostri vor fi mereu cu noi in inima noastra si vor veghea asupra parintilor lor...Trebuie sa fiti puternici- tu si sotul tau, si sa stiti ca aici intotdeauna veti gasi pe cineva care sa fie alaturi de voi... Te imbratisez , mamica de inger . Multe pt ingerasul tau!
Ioana Mamica lui David si a Sofiei aici pe pamant, si a puiului Alexandru -acolo sus
Draga Delia, Imi pare rau pentru pierderea ta, pentru ingerasul tau. Uite ca distantele nu mai inseamna nimic... Oricit ai(am) fi de departe, exista azi acest loc unde ne putem intilni si putem sa ne sprijinim unii pe altii. Iti sint alaturi cu tot sufletul si iti doresc multa putere, sa iti dea D-zeu liniste in suflet si puiului tau zbor lin catre stele. Cu drag,
Cami, Mama lui Victor, nascut fara viata pe 14 dec 2007, la 40S Mamica fericita a lui Ilann, nascut pe 30 aprilie 2009
Draga delia iti doresc numai bine , alinare multa , putere si incredere , creau sa stii ca imi pare nespu de rau pentru pierderea ta , stiu cum te simti , stiu ce simti , este ceva de ne descris in cuvinte pentru o viitoare mama te cu mare drag , si vreau sa-ti urez bun venit in familia EMMA , aici vei fi inteleasa , ascultata si totodata poti sa itit plangi ingerasul plecat prea devreme de langa voi, numai bine mamica de ingeras. .
Buna, Delia noastra draga! Cat de rau ne pare pentru tragedia sufletului tau...dar cat de rau... Si...doare-asa este. Insa Cerul ne este alaturi si invatam sa traim cu aceasta durere. Te imbratisez si te pupacesc pupaceste cu pupici pupaciosi. Sper ca pupicii vor aseza un zambet pe chipul tau de mamica iubitoare. Pentru ingerasul tau, lumina, multa lumina. Pentru tine, , milioane de
Buna ma numesc Georgeta si bebele meu a plecat printre ingeri la data de 29 05 2010 la ora 18 15 minute ,a trait doar cateva secunde era baietel il asteptam cu nerabdare ,dar a hotarat sa vine mai repede pe lume decat trebuia ,a fost foarte micut avand doar 450 de gr eu ca mama sunt terminata simt ca am sa inebunesc de durere sincer nu mai pot a ajuns un micut ingeras stiu ca ma priveste de sus si vede ca plang intruna dar sincer nu ma pot abtine
Multumesc dragele mele, pentru sprijin si cuvintele frumoase. Asa e , am in sotul meu cel mai puternic si intelegator om, pe care nu am acrezut ca il voi avea vreodata. Ma intelege, il doare si pe el, dar e LANGA MINE, cu trup si fapte, si asta aduce o alinare. La fel si imbratisarile de la voi m-au alinat in aceasta dimineata. Din cauza fusului orar nu reusesc sa scriu in acelasi timp cu voi, dar va citesc, va ascult, ma rog pentru alinarea suferintelor voastre, ma inclin in fata voastra si va multumesc ca existati, chiar si acolo departe.
Am sa vin in iulie in tara, si vom fi mai aproape:)
O imbratisare, un pupic si o floare si-au luat zborul catre Ti le trimit din tot sufletul. Bia
"Te iubesc si te voi iubi toata viata, iar daca si dupa moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna!" D.Alighieri "Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow." ........my precious child.......
Draga Delia, lasa-ma sa-ti ofer o sincera si calda pentru tine, draga mea.... E greu si...doare....asta ne-a fost soarta.. Exact ca si in acea povestioara ( este superba- mi-au dat lacrimile )... Este bine ca ai un mare sprijin in sotul tau, este bine ca este alaturi de tine...la fel ca si noi dde altfel care suntem aici pentru a-ti asculta durerea. Multe, multe pentru tine draga mea..
Corina - mamica ingerasului IUSTIN si a comorii vietii mele- Bogdan
Draga Delia te si sint alaturi de tine in durerea ta,o durere adevarata dar nu ne sta in putinta sa mai schimbam ceva ci doar sa ne rugam la Dumnezeu pt noi si pt nostri.De ce noi trebuie sa trecem prin asta ? Raspunsul nu il poate da nimeni aici,dar cum frumos spui si tu Dumnezeu a hotarit asta si noi nu ne putem opune,El stie de ce a trebuit sa fie asa. Te cu multa caldura
Draga mea nici una din noi nu inteleg de ce asa a dorit Dumnezeu dar probabil totul e pentru un scop, necunsocut pt noi. Ingerasul tau e fericit intre ca acolo nu e durere, nici suspinare ci viata fara de sfarsit.
Paula mamica GABRIELEI fetita cerului 27.04-09.05.2010 Te vom iubi mereu, esti primul nostru puiut http://ingerasulgabriela.blogspot.com/ NATALIA 30.03.2012 LAURA 27.09.2014
Intr-adevar, pe zi ce trece, invat tot mai mult sa traiesc cu aceasta durere, pierdere. Au trecut 3 saptamani si pare parca de o eternitate. Am invatat sa-mi ascult durerea, sa o ascund, sa ma prefac, iar cand timpul imi permite, sa ma retrag in coltisorul unei camere si sa vorbesc cu ingerasul meu. Acest lucru chiar imi da putere
Sunt bucuroasa ca luni seara sosesc in tara , iar la ruga de la ora 10 voi fi mai aproape de toate mamicile de ingerasi